Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg ezen rugózól? Leírtam te nem vagy annyi sem
Saját magát tartja félkegyelműnek - úgy meg jogos a kedvezményes ár, nem?
Azt hogy a gyerekedet 50%-nak tartod?
most már megnézem a videót
A kollégád megválaszolta helyettem Azt hittem így leesik Ezek szerint többet néztem ki belőled mint ami valójában vagy
Fiókból előrángatom a kartonodat széljegyzetet írok rá
Teli jegy? Miért, te üreset szoktál venni?
Nem, mint már írtam, diák vagy gyerek jegy. Nem félnek valót.
Ha már napok óta Simsonról van itt szó, eszembe jutott, hogy 16 évesen én itt ennél gyorsabban mentem volna Simsonnal - sőt, lehet, még most is
fireblőd gavallér 4 tagú családnak mindenhová 6 teli jegyet vesz
meg a köntöst meg a törölközőket is Induláskor az asszonyra mindig rá is szoktam parancsolni, hogy tegyen be az autóba egy üres bőröndöt is , hogy legyen ezeknek szabad hely hazafelé
Na most aztán jól megválaszoltad a kérdést.
Ugyanazt tudom csak írni mint a másik agyatlannak Azért mert kifox egy olcsó szálláshelyet az nem feltétlenül sz.r Tudom,hogy neked semmi sem drága Rakj fel képet milyen helyekre jártok, milyen nívós szálláshelyeket fizettek meg évente 3-4 alkalommal, aztán átgondolom én is, hogy legyen ezután
Nem vagyok egy nagy kanyar vadász, de a nézelődős tempóm nagyobb, mint amit a srác előad!
Így 9 után, azt hittem elalszok
Pedig a héreg "ringen" 10-ből 6 motoros elmegy mellettem
Ebből is leszűrtem, hogy fiatal vagyok még a GS-hez
Nem nagyon szeretnélek így hétfőn reggel elkeseríteni de te embernek sem vagy nagyon mondható Azt, hogy legalább fél legyél még sokat kell fejlődnöd
A te filozófiádba mi illik bele? Azt, hogy egy ugyanilyen szállásért kifizetsz napi 30-40 ezret akkor az már sokkal jobb?
Köszönt a szembe jövő motorosnak! Egy BMW nyergéből! Elkurvul a világ.....
Ezért miért tette dynamicba? biztos nem aludt el menet közben?
Oh boy......... A srac csapatott egy eszmeletlent a héreg ringen.. ................. .........
Ja nem.

http://youtu.be/525-_yR-Tpw
Ahol erre lehetőség van, ott gyerek vagy diák jegyet veszek, nem félnek valót.
Bízom benne, hogy a gyerekre gondolt.
De remélem te se egész jegyet szoktál a gyerekeknek váltani egy belépéskor, szállodában......
Ő rosszul fogalmazott, kérlek nézd el neki!
Ja, hát nyilván már telefonon keresztül hallották hogy te vagy az aki a szállodába is viszi magával az akciós tesco konzervet, hazafelé meg viszi magával a szappant meg a budipapírt, így finoman közölték hogy tele vannak.
Miért nem alszotok a kocsiba? Akkor mégtöbbet spórolnál a nyaraláson.
2,5en?Nálatok ki a fél? Agyilag tisztasor hogy te szamítasz félnek, nálunk mindenki egész ember.
Pipi, ezt a filozófiát meghagyjuk Neked
siklósi