A kollégád megválaszolta helyettem Azt hittem így leesik Ezek szerint többet néztem ki belőled mint ami valójában vagy
Fiókból előrángatom a kartonodat széljegyzetet írok rá
meg a köntöst meg a törölközőket is Induláskor az asszonyra mindig rá is szoktam parancsolni, hogy tegyen be az autóba egy üres bőröndöt is , hogy legyen ezeknek szabad hely hazafelé
Ugyanazt tudom csak írni mint a másik agyatlannak Azért mert kifox egy olcsó szálláshelyet az nem feltétlenül sz.r Tudom,hogy neked semmi sem drága Rakj fel képet milyen helyekre jártok, milyen nívós szálláshelyeket fizettek meg évente 3-4 alkalommal, aztán átgondolom én is, hogy legyen ezután
Nem vagyok egy nagy kanyar vadász, de a nézelődős tempóm nagyobb, mint amit a srác előad!
Így 9 után, azt hittem elalszok
Pedig a héreg "ringen" 10-ből 6 motoros elmegy mellettem
Ebből is leszűrtem, hogy fiatal vagyok még a GS-hez
Bízom benne, hogy a gyerekre gondolt.
De remélem te se egész jegyet szoktál a gyerekeknek váltani egy belépéskor, szállodában......
Ő rosszul fogalmazott, kérlek nézd el neki!
Ja, hát nyilván már telefonon keresztül hallották hogy te vagy az aki a szállodába is viszi magával az akciós tesco konzervet, hazafelé meg viszi magával a szappant meg a budipapírt, így finoman közölték hogy tele vannak.
Fiókból előrángatom a kartonodat széljegyzetet írok rá
Nem, mint már írtam, diák vagy gyerek jegy. Nem félnek valót.
Így 9 után, azt hittem elalszok
Pedig a héreg "ringen" 10-ből 6 motoros elmegy mellettem
Ebből is leszűrtem, hogy fiatal vagyok még a GS-hez
Ja nem.
http://youtu.be/525-_yR-Tpw
De remélem te se egész jegyet szoktál a gyerekeknek váltani egy belépéskor, szállodában......
Ő rosszul fogalmazott, kérlek nézd el neki!