Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerek olyan "cégvezetőt" aki vírus előtt 3-4 emberrel dolgoztatott most meg hogy az idegenforgalom megnyaklott elment vasat pakolni egy céghez, de kocsma tulajt is láttam már árufeltöltőként
na ezek nem biztos hogy újra tudják kezdeni a boltot
felétek meg mindig is több volt a zseton, székesfehérvártól nyugatra van bőség szarásig
Fehér embert a földön nem találsz pakolóembernek.
Ebből gyanítom, hogy rézbőrüek voltak.
Azok rendelkeznek az adott tulajdonságokkal.
Hiány van melósban minden cégnél. Nekünk a gebola jól jött a legnagyobb konkurencia cég csődbe ment anglikánusban, így azok a megrendelők jöttek a céghez egyből. Nincs annyi amit legyártanánk és elég lenne....
és minden nap ki kellett őket fizetni
úgy tűnik felétek nincs annyi értelmes ember mint erre
itt azért bebaszott a kocsma-étterem bezárás és túl sok dolgozó lett
van amelyik elvitelre dolgozik de csak pár emberrel
Az relatív , hogy nem mentek fel. Tavaly pl Jászberénybe kellett volna 2-3 segédmunkás egy munkánknál, berényben esélytelen volt találni Jákóhalmáról jöttek páran, napi 12-t ajánlottam nekik, kiröhögtek, 15-ért jöttek nagy duzzogva, de vagy két hónap múlva tovább is álltak. Annyi dolguk volt, h a szendvicspanelt le kellett emelni a kötegből és rátenni a csipeszt, amivel a daru felemeli.
volt egy telefonszámom amit nemigen használok, amióta ki lett írva a hahu-ra azóta kedvenc kormányunk zaklat egy +3621-es számon
már nekik is hirdetésekből kell lopkodni a számokat?
Nálunk jan. 1-el 7% emelés volt, holnap meg 14ik havi utalás a fizuval, köszönték a tavalyi munkánk, idén is baszatni kell mert rohadtul megy a cégnek...
idén eddig csak pár helyen voltam, de egyik helyen se volt béremelés
pedig a munka egyik helyen se lett kevesebb
Fura most az egész helyzet, van ahogy mondod még pár szakma ( a sofőr is ilyen pedig nem gondoltam volna) ahol még mindig hiány van, de kirúgások is akadnak szép számmal, decemberben egy helyi nagy vasas cégtől jött át targoncázni egy hegesztő srác aki 10 évet volt ott majdnem fele pénzért és vele együtt azt mondta kb. 50 embert tettek ki, persze ott sem alkalmazottak vannak hanem kölcsönzött melósok akiket sehol nem kell lejelenteni ha kiteszik csak nem kell jönni többet.
Megtaláltuk a kapcsolót amit rajtad kerestünk.
Építőipar most pörög. Ott jól lehet keresni, persze nem biorobotként.
Nálunk a bérek fel se mentek .
Nem volt minek lemenni.
Nem ért váratlan fordulat.
Nincs annyi melóhely, nem is értem miből élnek akik eddig vendéglátóztak? Ráadásul felénk a bérek is lementek, nem több mint bármely állományban sőt.
Mi meg ugye még nem tudtuk elvinni a pulit míg a kerítés nincs kész így Dóriéknál van még, sokszor vérre menően veszekednek a komondorral (egyenlőre a kicsi javára mert a nagy még csak 5 hónapos így általában a komondor vérzik a végén), de ha valamelyik "bajban" van akkor segíteni igyekszik a másiknak, jellemzően a pulit kell pórázra mert harapná a betérőket és ilyenkor a nagy próbálja "kiszabadítani".
Hát nekem nem a motorom a mindenem, van nekem családom akik sokkal fontosabbak egy szaros motornál. Minden voltam??? Írtam ilyet?
Úgy kezdte. Aztán csak kajáért cserébe adta oda a labdát
Persze dicsérni lehet, de ilyenkor a játék a jutalom.
Ügyes vagy....najó a kutya is
Teljesen jó ez így. innentől már csak a rajtad múlik hogy mennyit gyakorolsz vele, és mennyire akarod sarkosan végrehatatni a parancsokat.
Amúgy jól vagytok?

Majd elmúlik!
Ez tényleg komoly, hogy komoly.
"főállású, hivatásos de volt olyan is hogy hivatásos és önkéntes " A Ridikülödet is kellett, lóbáljad, amikor még "hivatásos" voltál??!
Sántít nagyon...minden voltál te...még motoros is ,bár a motoros témákban se láttalak még nyilatkozni !
Pedig egy motorosnak ez a mindene !
De te az sem vagy !
Figyu már !
Te is csaj vagy ?
Ugyan már, itt a legtöbbünk kamecki...