Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel pl. felénk a gond ott van, hogy nem szűnt meg a meló sőt több lett és kevesebb emberrel végeztetik kevesebb pénzért mint tavaly ilyenkor tény, hogy vendéglátósok hegyekben szabadultak fel, de azoknak nyilván idegen a szalagmeló, három műszak meg ilyenek így egyenlőre nem jönnek bár igazából fel sem vennék hisz inkább kirúgnak mint felvennének. Tehát a vírus a munkáltatóknak kedvez viszont nagyjából azt okozhatja amit 2009 után, hogy a megélhetési gondok miatt kimennek a népek oszt nem lesz aki újra dolgozzon ha majd megint nem lesz melós.
A legtöbb ember am szarik rá, ha sós vizet adnak is be neki, csak kapja meg cserébe a vikcinavizumot, azt elhúzhat a picsába.
Nem dimenzió az ini Hanem a jövő magyarja
erre egy 1-1,5 millás busz is teljesen jó aztán kb enyiből be lehet rendezni
Béremelés örüljenek ha dolgozhatnak
Én ezeket az unalmas vidiket nem nézem meg de zotya szépen tudja már aportírozni a botot amit a kutya eldob
Sofőrként egy vicc volt nálunk az éjszakai riadó mivel általában a 8 helyett talán 2-4 sofőr (kopaszként sittesek közt árkot ástam és onnan vannak obszcén történeteim, gumi és öregként beszerző sofőr voltam ezred parancsnokságon) volt jelen így lementünk egymás után és mindig más nevében lejelentkeztünk, sosem kellett úgy, hogy mindannyian egyszerre legyünk jelen mint ahogy előírták. Nyilván a tisztek is tudták ezt, de leszarták pár kivétellel akiket valóban meg kellett téveszteni így volt, hogy minden alkalommal akár más ruhában jelentkeztünk, melegítőben, gyakorlóban, kimenőben, vagy vegyesen.
Sarokkanapét
Mondjuk tűzoltó parancsnok én is voltam többször is Néhányszor rámosztották a katonaságba a tűzoltó raj parancsnoki beosztást. Ennek az volt a lényege ha a laktanyába tűz ütne ki... Tehát soha semmi dolgunk nem volt Arra volt jó, hogy 6 ember aki adta a rajt az nem hagyhatta el a laktanyát és gyakorlóba kifűzött bakancsba ennyi könnyítést engedett a szabályzat kellett éjszaka aludni. Ja mégbarra ia jó volt, hogy a részeg üti állqndóan lerendelt bennünket az ütiszoba elé volt, hogy 1 órát is ott álltunk vigyázba mire kijött azt vegzált állandóan felének borotválkozni kellett visszamenni a századszintre a másik felének meg a málhazsákból hiányzott valami amiért fel kellet4 menni. Volt, hogy éjfélig is bqszkódott velünk az üti este 8 tól Majdnem minden tűzraj szolgállat így zajlott, mert qkár ki volt este az üti az mindíg részeg volt és mindíg unatkozott. Tehát nem neheztelekbrájuk csak őkbis el akqrták ütnibaz időt valahogy Bennünket, az őrséget meg a belszolgálatokat tudta baszogatni Én sokszor voltam tűzraj parancsnok mert ha motoros kiértesítő 24 órás szolgállatba úgy is be voltam baxva akkor már egyúttal miért ne vihettem volna az éjszakai tűzrajt is Végül is egyikbe se kellett csinálni semmit csak tűrni az üti baszogatását Azért egyszer teleszaladt a hócipőm az4 szoltam a srácoknak, hogy 2 körletből horganyzott szenes vödörbe a kályhákból szendjeneki ki parazsat az a 4es 5 ös épület közötti konténerkukába borítsák bele. Tudtam hogy teli van mert másnap volt a szállítás Levittünk 2 50 kg os poroltót azt a keréken gurulóst meg 5-6 kicsit ilyen 6 kg at. #lőszőr alig akart begyullandi a szemét a kis kuka fedelével legyezgettük Na aztán egyszer csak elkapta sok munka árán vártun 10 percet már úgy lángolt, hogy a fa koronájáig ért a láng a kuka meg vörössen izzott Na mondom most rányomtuk az összes oltóanyagot legalább ilyet is próbáltuk Na másnap a laktanya parancsnoknál voltam raporton az torka szakadtából ordított, hogy elpocsékoltuk a drága teknikát miért nem álltunk láncba azt miért nem vödörrel oltottunk Mondtam neki ígí tudtuk leggyorsabban lereagálni a kialakult veszélyes helyzetet Erre nem tudott mást mondani csak azt, hogy takarodjon a szemem elől Persze a kuka még 2 nap múlva is füstölt Festék nem maradt rajta
Azért vigyázz az oroszokkal: https://nyugatifeny.hu/2021/01...
ahogy olvasom a kínai avatkozik be a szervezetbe legkevésbé, ellenben ez a legkevésbé hatékony
Műhód akarsz lenni?
először a szputnyikot adatom be, majd a többi négy fajtát is és megmondom aztán, h melyik a legjobb
majd kiderül
én ezt már az elején sejtettem aztán ahogy a oltási kártyáról hír jött akkor már biztos voltam benne hogy aki nem oltat egy csomó dolgot nem csinálhat
amúgy itt egy érdekes statisztika: https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...
tény hogy amióta bevadult a korona többen halnak meg, de az is érdekes hogy szinte minden évben az influenza szezonkor sokkal több ember hal meg mint amúgy máskor, és 2020-ban ez a rész elmaradt és ezt sajnos bepótolta a covid most ősszel
az idei adatokra leszek kíváncsi mennyivel lesz kevesebb elhalálozás mert biztos kevesebb lesz mint a 2020volt de gyanítom a 2019-től is
Nem tudom nálunk ilyen önkéntes tűzoltóság van vagy mi Önkormányzati finanszírozású. Aztán van 1 hivatásos tűzoltóbaz egész városban a tűzoltóparancsnok a többi meg munka mellett csinálja Mondjuk soi esemény nincs nálunk Karácsonyi függönytüzek a koranyári felhőszakadásból vízzel megtelő pincék meg kb. Ki kell menni havi 3 autóbalesethez
Multihoz járok minden nap és erősen rebesgetik, ha elérhető lesz bármely vakcina tömegesen akkor kötelező lesz illetve persze kötelező nem lehet viszont aki nem oltakozik az nem léphet be a gyár területére így melója sem lesz.
Szerintem majd idő sávos rendszerben jártok a slaggal az emelete úgy képzelem el, hogy a jó karban lévő 30 alattiak járnak 5 emelettől felfelé, a 30-40 közöttiek kapják a 3-4 emeleteket a 40-50 kapják a másodikat 50-60 közöttiek az 1-őt és 60 év felett marad a lépcsőház locsolás
én még mindig várok vele, mondjuk ha nagyon akarnám akkor se kapnék még hónapokig
egyenlőre a nyugger szavazók megmentése a cél
Mint írtam rendeltem az új tesztből amiből kiderül, hogy voltam-e vagy sem és ha nem akkor oltakoznom kell nagy eséllyel.
Ez tény, aki nem órabérben van (én sem) az szív vele mert több a 20 nap fölötti hónap mint annyi vagy kevesebb.
Szerez utlevelet.vagy tesonak alcazza magat .
a havi bér egy nagy átbaszás volt, 52 heti bérért kapott a dolgozó 12 havit
aztán 1 havi bér 4 héttel lett számolva.........
Amig o1g nem latja hogy a nep orommel oltakozik (mer a hatterhatalom megkoveteli) addig lrsz szopatva mindenki.
A bezzegszlovakiaban csak a klasssik posta,kaja,gyogyo van nyitva,es a teszkoban se kehet csak a kajat negvenni,semmi mast.es asszem hetfotol csak negativ tesztel lehet barhova menni.
Szerencsére már nem targoncázok, csak alkalmanként a lakatos műhelynek.