Azt mondod van különbség a lánglovagok es a youtubehuszárok között? lehet rossz helyen néztétek... “online tűzoltókat” nem próbáljátok meg keresni? Ma már divatos a home office.....
A szokasos sirdogalas,onsajnalat,hajdani katonatortenet,ki a jani a dombon vs.elemzo ribi helyett egy flame tema.
Mennyire dijjazzak a zarovonal atlepest penzben?
Na ugye..... addig a nagy fizubol és a sok juttatásból tudsz félretenni, így nem lesz gond az idős korral.... a fiatalok meg átveszik a melot, gondolom minden reggel sorba állnak a kapu előtt, hogy munkát kapjanak
Egyébként az a cél, hogy idő előtt kirúgjanak.
Simán ráteszik az "alkalmatlan" bélyegzőt az alkalmasságira, és irány az utca.
Fizetést sem kell adni, nyugdíjat se és még munkahelyet is teremtett a fiataloknak.
Kell ettől szebb életpálya modell?
Nyugi... addigra 75 év lesz a nyugdíjkorhatár.... nagy valószínűséggel nem lesz a nyugdíjjal probléma 65 évesen még rohangálni fogsz a tizedikre, mert tudod, még fiatal vagy
Igaz
Kívácsi leszek majd 65 évesen mire lesz képes egy tűzoltó, aki 40 évet lehúzott ebbe a békés rendszerbe?!
Mert állítólag nekem kellene majd menteni az embereket.
Holott felszaladok majd a tizedikre, lefelé meg majd engem hoznak.
A szolgálati viszonyt a felszerelés napjától számolják.
A munkaviszonynak számítják a 96 előtt felszerelteknek a katonaságot, szakiskolát és abban van még az 1,2 szorzó.
Elad egy széket és befizeti.
Mennyire dijjazzak a zarovonal atlepest penzben?
De most komolyan, miért csodálkoznak, hogy nincs egyetlen jelentkező sem???
Nincs visszaolvasas.
Simán ráteszik az "alkalmatlan" bélyegzőt az alkalmasságira, és irány az utca.
Fizetést sem kell adni, nyugdíjat se és még munkahelyet is teremtett a fiataloknak.
Kell ettől szebb életpálya modell?
Kívácsi leszek majd 65 évesen mire lesz képes egy tűzoltó, aki 40 évet lehúzott ebbe a békés rendszerbe?!
Mert állítólag nekem kellene majd menteni az embereket.
Holott felszaladok majd a tizedikre, lefelé meg majd engem hoznak.
Neked is, nekem is messze a nyugdíj.
Én 95-be szereltem fel és még van hátra kb közel húsz év.
A munkaviszonynak számítják a 96 előtt felszerelteknek a katonaságot, szakiskolát és abban van még az 1,2 szorzó.