Összevásároltam olcsón tavaly annyi másodosztályú fal meg tetőpanelt, hogy az idén csinálok vagy kettőt. 40m2-esre terveztem mert arra nem kell építési engedély és kettébontva el is tudom szállítani ha kell. Majd meglátom, hogy mennyibe tudom elpöccinteni, aztán ha van benne potenciál, összedobok évente néhányt a meló mellett.
Amúgy azt nézem hogy van itt ilyen 11-12millás mobil ház is.
Azért ez elég sok egy ilyen szarért, akárhogy fel van szerelve.
De még az olcsóbbak is túlzás.
Pár millából össze ácsolnék én is egy ilyet, ha épp ez kéne.
jövő magyarjai
ezek úgy beszopnak hogy a világon nem volt ilyen
szaporodnak bőszen, aztán amikor már kezelhetetlen mennyiségre szaporítják magukat egyszercsak összeomlik minden szociális rendszer
aztán vagy éhenhal vagy elkezd dolgozni, aztán mekkora szar lesz ha a dédapjáig visszamenően senki sem dolgozott
A baj az volt, hogy kellett vagy 4-5 év mire magához tért annyira a gazdaság, hogy élhető fizetést adjanak ezért tűntek el a népek, ha a fiatalok újra elhúznak a fene tudja mi lesz 4-5 év múlva, szerencsére az én gyerekeim úgy fest elkötelezték magukat itthon így kicsi az esély, hogy videochat-en kelljen találkoznom velük.
Talán Nyírbátorban van egy menekült tábor ott kiváló szállások vannak a kiscsaládnak és esetleg látnivalók is a környéken (bár ez nem biztos) ha kiengednek titeket, a gyereknek kiváló élmény lesz az afgán és paki fiatalok közt eltöltött kamaszkor.
Azért ez elég sok egy ilyen szarért, akárhogy fel van szerelve.
De még az olcsóbbak is túlzás.
Pár millából össze ácsolnék én is egy ilyet, ha épp ez kéne.
Talan az ezalényeg, es az atlatszo mulja alul.
ezek úgy beszopnak hogy a világon nem volt ilyen
szaporodnak bőszen, aztán amikor már kezelhetetlen mennyiségre szaporítják magukat egyszercsak összeomlik minden szociális rendszer
aztán vagy éhenhal vagy elkezd dolgozni, aztán mekkora szar lesz ha a dédapjáig visszamenően senki sem dolgozott
Nem kell oda onerzetes k. europai.
Behalozott a szekta.