Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát a tiéd.
Ez a gyerekek dolga
Nyilván, remélem te leszel a kiválasztott, mindenesetre a golyóimat leborotválom, hogy ne csikizzék az orrod mikor törlöd.
Összevásároltam olcsón tavaly annyi másodosztályú fal meg tetőpanelt, hogy az idén csinálok vagy kettőt. 40m2-esre terveztem mert arra nem kell építési engedély és kettébontva el is tudom szállítani ha kell. Majd meglátom, hogy mennyibe tudom elpöccinteni, aztán ha van benne potenciál, összedobok évente néhányt a meló mellett.
Még meg, kell valami belőle?
Ráadásul ezek használtak és külső hőszigetelés nélküliek, szóval még bőven lehet rájuk költeni is.....
Amúgy azt nézem hogy van itt ilyen 11-12millás mobil ház is.
Azért ez elég sok egy ilyen szarért, akárhogy fel van szerelve.
De még az olcsóbbak is túlzás.
Pár millából össze ácsolnék én is egy ilyet, ha épp ez kéne.
A nyugatifeny az ellenzeki propaganda pöcegödre, johogy tetszik neki.
Talan az ezalényeg, es az atlatszo mulja alul.
jövő magyarjai
ezek úgy beszopnak hogy a világon nem volt ilyen
szaporodnak bőszen, aztán amikor már kezelhetetlen mennyiségre szaporítják magukat egyszercsak összeomlik minden szociális rendszer
aztán vagy éhenhal vagy elkezd dolgozni, aztán mekkora szar lesz ha a dédapjáig visszamenően senki sem dolgozott
Azért agódsz, hogy legyen majd aki pelenkáz öreg
A donor C5 megvan meg?
Ezért Zoli a hibás
Nyugaton tömegesen vallalnak melot olcson a halas afrikai mellkassebeszek.
Nem kell oda onerzetes k. europai.
A baj az volt, hogy kellett vagy 4-5 év mire magához tért annyira a gazdaság, hogy élhető fizetést adjanak ezért tűntek el a népek, ha a fiatalok újra elhúznak a fene tudja mi lesz 4-5 év múlva, szerencsére az én gyerekeim úgy fest elkötelezték magukat itthon így kicsi az esély, hogy videochat-en kelljen találkoznom velük.
De racsaptal a narkora mint gyongytuk a takonyra.
Azt se tudtam mi az a nyugatifény, ti dumáltatok rá pár napja!
Viszont a maradóknak többet kell adni, különben nem talál rá embert.
Talán Nyírbátorban van egy menekült tábor ott kiváló szállások vannak a kiscsaládnak és esetleg látnivalók is a környéken (bár ez nem biztos) ha kiengednek titeket, a gyereknek kiváló élmény lesz az afgán és paki fiatalok közt eltöltött kamaszkor.
Es tenyleg nyugatifeny.
Behalozott a szekta.
Akkor meg van a megoldás
majd összekerülsz a szállón egy jó kanos fekával, aki verset ír neked
Azt is lehet hőszigetelni kívülről 20 centis hungarocellel.
Na te se leszel már hülyébb, hogy ilyen propaganda szarságokat olvasol.
Jóba vagyok mindem nációval én mehetek
van , ahol már tervezik, h belépőt szednek