Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal, hogy naponta kérik a lét?.........alkalmiként én is elkérném, amúgy nálunk nagy divat a havi bér, de sok haver az angoloknál hetente kapja alapból, állítólag ott az szokás és nagyon helyesen amúgy kamionnál is sok helyen megy hetente a pénz főleg a kis maszekoknál tapasztalat okán sőt van olyan cég aki azzal hirdet, hogy hetente fizet.
Hiány nálunk is van, de azért karácsony óta vagy 10 targoncást rúgtak ki, megoldják a többiek túlórákkal stb. ahogy tudják.
jah, aztán majd hogy megy pipi borsodba munkásszállóra , mi?
Vihetik.
Most olvastam, h párszázan tüntetni mentek pesten, h kinyithassák a csehót/kajáldát, mire kiment a polisz és elhajtotta őket , mint a magzatvizet. Nem lesz itt nyáron lófasz se.
vadászatokra csak be lehet lépni
micsoda?? , hogy aztán mi ne mehessünk oda?
csak akkor össze kellene terelni oda mindet és egy villanyos kerítéssel lezárni a területet.......
Jól haladnak, nem kell annyi idő.
ha fel lehetne tenni a házunkat egy futóra aztán lebaszni felétek a szántóföld szélére már sokan ott dolgoznánk
bár az senkinek se lenne jó mert ugyanolyan fos árban menne a munka mint itt.....
kb az a helyzet itt is kicsiben mint a nyugati-keleti országokkal
Nem hülyék hogy ide fektessenek be , amikor 10éven belül az északkeleti részt oda fogják adni a dzsipóknak.
Ezért szakad ketté az ország.
A beruházások többsége felétek koncentrálódik.
Itt ennyiért el sem jönnek jelentkezni melóra.
itt errefelé ilyen 800-1000ft a női órabér java része
de ismertem olyat is ahol múlt évben 600-650 volt napszaktól függően
férfi az 1200-1500 között, bár van olyan ahol egy hétvégi munkanap duplán számít, de ez azért ritka, sok helyen hétvégén is annyiért tolják mint hétköznap, ha nem tetszik jön 10 másik
szomszéd lány meg úgy volt ha nem volt meló akkor nem ment, néha napokig itthon ült, 2-3 nap munka/hét aztán erre kapott csak fizetést, bár már feladta azt az állást de még mindig dolgoznak ott így is
Nálunk a bagós minimum dupláz, iccak 4-5is elmegy kettő kv val... A nőknek szarabb azok termelnek a gépeken, viszont női szinten nem keres sehol ennyit.
Így van.
A szükség nagy úr.
Én is azért dolgozok még a 48 óra pihenő napjaimon is.
de többnyire ilyen ez a kisegítő munka, építőiparban ritka a 8órás műszak, esetleg télen amikor nincs elég fény
haverék régen obi praktiker meg hasonlókat csináltak ott általában 6-jó sokáig (néha este 8ig is) volt munka, egy ember előbb abbahagyta és főzött meleg kaját mire végzett a csapat amikor egész héten oda voltak
Csak így teljesíthet jobban magyarország.
ilyen a legkevesebb
itt felénk ha kap 20 percet ingyen a dolgozó annak már örülni kell mert csomó helyen bár van fél óra kajaidő azt le kell dolgozni
soron meg olyan van hogy ahol 2 ember van rajta ott az egyik megszakad amíg a másik pl elmegy budira vagy cigarettázni
tényleg a cigaretta.... ezek úgy szívják hogy szerintem nincs fél perc egy cigi
Rohadt kizsákmányoló multi azt a kaja idő is van, hogy 1,1.5 óra ha jók a poGramok el röhögünk, főleg ha jó az idő kint az udvaron a dohányzóban... Nincs dudaszó, futósualag, gyártósor.
Most szerkezetlakatosokat keres a cégvezető, eddig aki jelentkezett, annak olyan 3e /ó volt a bérigénye nettóban, + vidéki melónál különélési pénz. Szabolcsból meg úgy jönnének kicsivel kevesebbért, h fizetve legyen az utazás meg a szállás. Szal nem olyan fasza itt se a helyzet, aki meg a vendéglátásból jön , az síkhülye mindenhez.
#Zé nem ilyen munkáról írt.
De ha ennivalóra kell, nem szabad válogatni!
A családnak enni kell.
havi 300ezer 10-12 órára hidegben-hőségben, esőben, majd megszakadva nem is az igazi
felénk most valami kábelokat fektetnek, annyi kormos arc az életben nem volt az utcánkban mint most
jövök haza aztán azt hittem hogy valami dimenziókapun áthajtottam
Pedig a 15 naponta nem olyan rossz pénz.
Jól él a magyar.