nagyon szőrözve a tb az nyugdíj meg az egészségbiztosítás
de az biztos hogy aki 20-30 évig nyugdíjas az többet vesz ki mint amit betett, persze van egy csomó olyan is aki meg jóval kevesebbet vagy épp semmit sem tud kivenni
pont emiatt szopunk mint a torkosborz mert a nyugdíjkorhatár emelkedik és a munka körülmények javulása meg kurvára nem követik
szóval aki eddig lerongyolódott 55-60éves koráig az ezután se lesz sokkal jobb állapotban
Volt mostanában valaki NKH vizsgán? Mennyire szórakoznak az emberrel? Kormány, tükör gyári e, abba belekötnek? Azt már meg se merem kérdezni, hogy utólagos E betűs dobbal átmegy e, sajna semmi papír nincs hozzá.
a cég nem kifejezetten nyugdíjat fizet
mostanában nem nézegettem a bérpapírt mert lusta vagyok érte elmenni a könyvelőhöz, de eddig mindig 10% volt a levonás a fizetésből
Milyen 10%? A cég ennél sokkal többet fizet ez csak a dolgozó béréből levont összeg, bár csak 10% lenne összesen. .........bár most alkalmazottként nem vagyok abban biztos, hogy ha most hirtelen tényleg 10% lenne akkor a többletből kapnék akár 1ft-ot is, a cégek simán benyelnék.
egy optimális környezetben 40 év melóval félretesz az ember 4 évnyi nyugdíjat hiszen 10% a járulék
mivel a nyugdíj nem annyi mint a fizetés így legyen 6 évnyi a megtakarítás
szóval aki ettől többet mer élni az egy ingyenélő
aztán nem kevés van aki 25-30 évet is nyugdíjas
persze az egész matek csak elméletben működik gyakorlatilag egy marék kecskeszart se ér a 40 évvel ezelőtt félretett 10%
Nem is értem minek reagáltok bármilyen tudálékos beirására, egyrészt távol áll a realitásoktol másrészt meg a második beirásával minimum lecigányoz, de legalábbis lesenkiz
de az biztos hogy aki 20-30 évig nyugdíjas az többet vesz ki mint amit betett, persze van egy csomó olyan is aki meg jóval kevesebbet vagy épp semmit sem tud kivenni
pont emiatt szopunk mint a torkosborz mert a nyugdíjkorhatár emelkedik és a munka körülmények javulása meg kurvára nem követik
szóval aki eddig lerongyolódott 55-60éves koráig az ezután se lesz sokkal jobb állapotban
mostanában nem nézegettem a bérpapírt mert lusta vagyok érte elmenni a könyvelőhöz, de eddig mindig 10% volt a levonás a fizetésből
mivel a nyugdíj nem annyi mint a fizetés így legyen 6 évnyi a megtakarítás
szóval aki ettől többet mer élni az egy ingyenélő
aztán nem kevés van aki 25-30 évet is nyugdíjas
persze az egész matek csak elméletben működik gyakorlatilag egy marék kecskeszart se ér a 40 évvel ezelőtt félretett 10%