Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne a múlton rágódj - a SZEBB JÖVŐBEN bizakodj!
Szerinted a feri sleppje nem igazított?
Baszki még hátrányos helyzetben is karigeri adja oda leisztingernek a busztendert úgy hogy a nyertes a vesztestől bérli a buszait.
Minden "törvényes" ha kétharmaddal hozzá igazítják az alkotmányt is.
sorold fel ami nem törvényes ebben a ner dologban
Ferenc (és becses neje) le van xarva - én Kari Gerit akarom!
A világ szégyene hogy te mint a munkásőr szellem megtestesítője tolod ferenc tesó szekerét.
A világ szégyene hogy a NER prominens tagjai (a gazdasági bűnözők) még nem a börtönben rohadnak.
A világ szégyene hogy átment a bírói karon a magyargyuri börtönbiznisze.
Csoda, hogy eddig nem követeltek még 100 milliót, mert szegény ricsikének meggyengült az egészsége a hosszú ügymenet miatt
Jah,és szolgálati közlemény,a lidl-ben egész fasza munkásnadrágot lehet kapni.
Azé az vicces hogy utána meg az összes kormányközeli sajtót beperelve egy sem jut körmányközeli bíróhoz,csak a libsik nyernek,ha bármit akarnak a bírói karral csinálni azonnal szerveztek egy gigamega tüntetést.
Szóval:
A haverjaid,a TASZ,a helsinki bizottság karöltve magyar györgyel jó kis pénzhez juttatná az ipsét.
Nem kéne.
csak azokat bántanám aki engem is bántott
a barát nem sérülne
szóval egy részem ilyen teréz anyás
bár barátom nincs egy sem de aki ellopta a radíromat 3.-os koromban az megérdemel egy véres leszámolást
amúgy még most sem akarok kizsákmányolni senkit sem
a kivégzés és a kizsákmányolás nem ugyanaz
Miért nem adnak neki annyi drogot, hogy attól megdögöljön? A heroin viszonylag gyorsan öl és könnyű elcseszni a mértéket.
Kötve hiszem: az ilyen faszi az közellenség.

De gyanítom, hogy inkább a kormányközeli bírók / ügyészek védik: valakinek a valakije.
Azért, mert a libsijeid utcára mennének a védelmében európaszerte?
Ezt miért nem akasztják már fel?!

https://index.hu/belfold/2021/...
Nem csak a vállalkozósdihoz lusta, hanem az alkalmazotti léthez is.
Ez kicsit szembemegy az eddigi állításaiddal, mármint ami a munkához, vagyis inkább a vállalkozói kizsákmányoláshoz való hozzáállasodat illeti.
Eddig azt hirdetted, hogy azért nem akarsz vállalkozni, mert nem akarod az embereket átbaszni/ kizsákmányolni.
Most meg anarchista faszként gyilkolnád őket, ha nem lenne következménye
Hogy is van ez?
Valld be végre, hogy egyszerűen lusta vagy te a vállalkozósdihoz , nem pedig "jólelkű"...
amúgy én most is kivéreztetnék szívesen pár embert, csak tartok a következményektől
meg kicsit lusta is vagyok hozzá
kezelés és remény nélkül sokan megtennék

a kezelés azért jó mert legalább nyugton fogsz lerongyolódni
Ha viszont nincs tb-je mert szegény akkor morfint sem kap és a fájdalomtól félőrülten pont azt csinálja majd amit írt.
Pont ezért,már annyit edződtem hogy automatikus immunválaszként szarok rá mit ír.
Szerintem ez valami rézeleje főzetet ivott, ilyen meredek elmebetegséget ritkán ír...