Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer okádtam zúzapörköltet azóta nem tudom megenni
pont elkapott valami fosós-hányós kór aztán még az orromból is a zúzapörkölt folyt
Akkor az az irtó szar techno is eltűnne, amit múltkor linkelgettél
Pedig jó, mert nincs benne csont - eheted nyugodtan Holnapután szív-zúza lesz, csirkéből. Sokak szerint az egy undorító kaja, de ők egyenek brokkolit, pont lexarom
Puhára főzöm, sok hagymával, kis vörösborral, borssal, aztán tejfölös csipedett mellé, utána azt mondom, amit Kun Béla
nem hinném hogy a kocsma egy fontos dolog lenne, legalábbis nekem mert az elmúlt 30évben nem voltam egyben sem
az étterem is évente beesik kb 3x, amikor sokat utaztunk akkor többször
a zenészek egy századát sem hallgatom ha holnap eltűnne az összes zene a földről engem az sem zavarna
de ha belegondolsz a kocsmáros a zenész meg a többi sok esetben az eddigi élete munkája megy a levesbe nem mondom hogy a semmiért, de aránytalanul nagyobb faszt tolnak le a torkán, mindezt úgy hogy vannak akik evvel nagyon jól járnak
évente 1-2 alkalommal elmegy, én se tudnám minden nap megenni, főleg mert a nép 99% szarráfőzi és utálom ha nem kell küzdeni a rágással

eddig ami legfaszábbat ettem az marhafejbőr felcsíkozva és abból pörkölt, minimális egyéb hússal
kell főzni vagy 6-7 órát de megéri
Eh, te halat sem eszel.....frottírt se.........
Amikor társadalmi léptékű változás van, akkor valaki mindig leszopja magát.
Angliában a luddisták széjjelbaszkodták a szövőgépeket. A taxis buzeránsok amikor megjelent az Uber. Az útkaparók, amikor megjelentek a szilárd burkolatú utak.
És lehetne folytatni.
Ha itt lenne egy korcsmáros, biztosan eljajveszékelné, hogy micsoda, társadalmilag hasznos munkát is végzett. A botfülű zenész is meg a színész pláne.
Nyílt az ebay, nyihogtak a boltosok.
Mielőtt leírod, nem, én sem örülnék, ha megszűnne a munkahelyem. Ezért választottam a számosságilag (fizetés) kevesebbet de tuti biztosat.
Az ízfokozó a rossz ízeket is fokozza nem? .......tehát ha elbaszta a szakács akkor még sokkal szarabb íze lesz.
Kifőzött frotírtörölközőt egye más.
evvel én is így vagyok, ha pacal akkor legyen pacal íze, ne legyen benne egyéb, esetleg egy kis köröm elmegy de ha sok van benne akkor más az íz, szóval inkább kevés se legyen
a halászlé meg hasonló is natúran jó, nem mindenféle túrós faszommal
egyedül a rántotta amiben elviselek bármit, na de az alapból egy hulladék kaja
persze, mert tele van ízfokozóval de tartósítóval is én inkább eszek parasztost (pörkölt, pacal) meg a steak minden formáját.
Mi olyan pacalt szoktunk enni, amiben csak pacal van - az viszont papírja szerint 40 dkg. Hozzá ugyanennyi kenyér, előtte Unicum, utána 1 csapolt sör - ez szokott a menünk lenni
ha ráérünk, lefojtom 3 nutellás palacsintával.
... de most nem voltunk, amióta bezártak az éttermek
4K-s a tv, azon még többnek látszik?.....mert akkor áthívom a szomszédokat is.
Az egész család jóllakik.
Mi főzünk mellé krumplit, azzal szeretjük.
Elég nagy felbontású a kép, ezt kirakhatod a fullHD tv-re is!
Ez jó, nem baj ha mi is ezt fogjuk nézni ma? Holnapra tegyél fel lécci egy másik kaja képet.
Ezt nézzük vacsira, így lehet spórolni.
Régi fotó amit néha előveszel nosztalgiázni?
Hozzám képest meg egyébként is városi vagy, a mi településünk a legjobb esetben is község, de igazából nem is tudom mi.
Nem gyorskajáldára gondoltam hanem rendes pingvinruhás által kihozott kajásra, azt kell kiszámolni, hogy akkor legyél éhes mire kitotyog a csokornyakkendős. .....amúgy meg a gyorskajáldának is megvan a maga feelingje és én szeretem is bár évek óta nem voltam valamiért, igazából nem olcsóbb mint egy igazi étterem és én kimondottan szeretem ha kiszolgálnak.
Tudom hogy vidéki bunkó vagyok - de a gyorskajáldákat nekem találták ki, főleg hogy ízlik is az olyasféle étel.
A diktatúra lebontásának hősi pillanataitl csak a nyugatifény halvány monitorvillogásán át éled meg,ez nem járja,kin kéne lenni és aktívan bontani.
Tudom,hideg van de 1919 hősi katonái,56-57 ávosai is a hideg pincékben tépkedtek körmöket,vertek halálra minden gaz imperialistát,neked sem szabad lejjebb adnod.