Hátt,akkor csak szűk 1,5 év és váltás,utána meg kánaán,tele lesz minden orvossal és nővérrel,a borsod-hevesmegyei utak mind egyévalatt cudásan kisimulnak tizedannyi pénzből,és egyetlen közpénzfillér sem lesz lenyúlva,olyan átlátható és egyszerű lesz a közpénz útja a polgárjainkhoz hogy csak úgy pillognak míg kéz a kézben boldogan építik országunkat.
Lobotómiát már 2 helyen akart, de röntgen után eltanácsolták... nem állnak ugyanis rendelkezésre mikrosebészeti eszközök persze, hogy szidja az egészségügyet...
szurkolok neked hogy teljesüljön a bukási vágyad
nekem mindegy ki kormányoz én olyan mimimalista vagyok hogy leszarom a bármit is, veszíteni valóm alig jövőbeli tervem semmi
de te megszopod keményen ha a fasza munkád megszűnik mert a buzi haverjaid elkürnak mindet aztán szarul esik majd vakami cégnél raklapokat huzigálni
sorold fel a geri mit tett amióta 2 millió ember gazdája lett
mi lett jobb mint az előző években?
na ugyanez menne nagyban is
Kalocsán is épült új főépület a kórházban, még némi korszerű berendezés is került bele, de nem több, hanem kevesebb lett a szakorvos, és főleg a nővér, ápoló. Hiába van szívultrahang gépük, ha nincs hozzá szakorvos aki kezelje: hetente kétszer 2 órára jön autóval valamelyik kecskeméti doki (maszekban?), így a helyben elvégezhető sima vizsgálatra is félévet kell várni.
Remélem, valóra válik az álmod... aztán verheted a fejed a falba, hogy "de én nem ilyen lovat akartam"
Fogadd el végre, akármennyire nem tetszik:
Ez a kormány nem tökéletes, sőt! De, azok ,akik most szeretnék a hatalmat átvenni, még rosszabbak, mert nekik még csak arról sincs fogalmuk, hogy mit kezdjenek majd a megkapott hatalommal.
11 év alatt, - végig kétharmados többséggel - lett volna mód rendbe rakni a teljes egészségügyet - de nem tették, hozzá sem kezdtek a járvány kitöréséig. Nem volt cél, nem volt érdekük. Rohadjanak meg, bukjanak el jövőre.
Gyere szaglállni!
Ott is érezheted, csak nem az új aszfalt illatát hanem a kátyúkba nőtt virágét!
Hogyne lenne.
És milyen gyönyörű.
Az oldal hitelességére gondoltam, mint a vezérünk vagyonnyilatkozatára.
Mind a kettő fedi a valóságot.
http://youtu.be/K3mm-U6ShCk;t=414s
nekem mindegy ki kormányoz én olyan mimimalista vagyok hogy leszarom a bármit is, veszíteni valóm alig jövőbeli tervem semmi
de te megszopod keményen ha a fasza munkád megszűnik mert a buzi haverjaid elkürnak mindet aztán szarul esik majd vakami cégnél raklapokat huzigálni
sorold fel a geri mit tett amióta 2 millió ember gazdája lett
mi lett jobb mint az előző években?
na ugyanez menne nagyban is
Nem latom a romokat azota se.
Kalocsán is épült új főépület a kórházban, még némi korszerű berendezés is került bele, de nem több, hanem kevesebb lett a szakorvos, és főleg a nővér, ápoló. Hiába van szívultrahang gépük, ha nincs hozzá szakorvos aki kezelje: hetente kétszer 2 órára jön autóval valamelyik kecskeméti doki (maszekban?), így a helyben elvégezhető sima vizsgálatra is félévet kell várni.
Hátha elparologsz mint a vampír a kereszttől.
http://youtu.be/zRhu2GxB290
Fogadd el végre, akármennyire nem tetszik:
Ez a kormány nem tökéletes, sőt! De, azok ,akik most szeretnék a hatalmat átvenni, még rosszabbak, mert nekik még csak arról sincs fogalmuk, hogy mit kezdjenek majd a megkapott hatalommal.
Azis a virus miatt.