Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátt,akkor csak szűk 1,5 év és váltás,utána meg kánaán,tele lesz minden orvossal és nővérrel,a borsod-hevesmegyei utak mind egyévalatt cudásan kisimulnak tizedannyi pénzből,és egyetlen közpénzfillér sem lesz lenyúlva,olyan átlátható és egyszerű lesz a közpénz útja a polgárjainkhoz hogy csak úgy pillognak míg kéz a kézben boldogan építik országunkat.
Ez igaz, csak az egyik oldal nem mentesíti a másikat
És milyen volt az illata?
Voltam.
Ne terelj!
Gyere szaglállni!
Azokal a megyékkel ugyis azt tervezem hogy átadjuk a tesóknak,és jó magas fallal körbevesszük.Aki tesót találunk azokat mind átdobjuk nektek-.
Autózz, motorozz Heves megyébe vagy Borsod megyébe!
Ott is érezheted, csak nem az új aszfalt illatát hanem a kátyúkba nőtt virágét!
Van.
Hogyne lenne.
És milyen gyönyörű.
Az oldal hitelességére gondoltam, mint a vezérünk vagyonnyilatkozatára.
Mind a kettő fedi a valóságot.
A sorozatszámot elfelejtette kiköszörülni!
Na megvan a politika széles tárháza,a puskák azt most jön,vírus nem lesz.

http://youtu.be/K3mm-U6ShCk;t=414s
A győri hoszpitált is fejlesztették rendesen.
vagy a sapkáról a vörös csillag
Ne basztassátok a druszám, szemébe ment a tőtőtt cigi füstje.
Ez jo.
Lobotómiát már 2 helyen akart, de röntgen után eltanácsolták... nem állnak ugyanis rendelkezésre mikrosebészeti eszközök persze, hogy szidja az egészségügyet...
szurkolok neked hogy teljesüljön a bukási vágyad
nekem mindegy ki kormányoz én olyan mimimalista vagyok hogy leszarom a bármit is, veszíteni valóm alig jövőbeli tervem semmi
de te megszopod keményen ha a fasza munkád megszűnik mert a buzi haverjaid elkürnak mindet aztán szarul esik majd vakami cégnél raklapokat huzigálni

sorold fel a geri mit tett amióta 2 millió ember gazdája lett
mi lett jobb mint az előző években?
na ugyanez menne nagyban is
Ez de jó!
Jah,es azt mobdtad nem irja senki ala az uj szerzodest,igy osszromlik minden.
Nem latom a romokat azota se.
Persze,ez ellenpropaganda,bizonyitekot kerek.
Azok majdnem ÜRES épületek...

Kalocsán is épült új főépület a kórházban, még némi korszerű berendezés is került bele, de nem több, hanem kevesebb lett a szakorvos, és főleg a nővér, ápoló. Hiába van szívultrahang gépük, ha nincs hozzá szakorvos aki kezelje: hetente kétszer 2 órára jön autóval valamelyik kecskeméti doki (maszekban?), így a helyben elvégezhető sima vizsgálatra is félévet kell várni.
Nesze b+nezz ra.
Hátha elparologsz mint a vampír a kereszttől.

http://youtu.be/zRhu2GxB290
Remélem, valóra válik az álmod... aztán verheted a fejed a falba, hogy "de én nem ilyen lovat akartam"

Fogadd el végre, akármennyire nem tetszik:
Ez a kormány nem tökéletes, sőt! De, azok ,akik most szeretnék a hatalmat átvenni, még rosszabbak, mert nekik még csak arról sincs fogalmuk, hogy mit kezdjenek majd a megkapott hatalommal.
Egy valag korhazat ujitottak fel spec a szombatthelyit 15-16 kozt.
Azis a virus miatt.
Nomeg utananeztel hogy VALOBAN nincs eleg,vagy megelegedtel Korozs elvtarsad dumajaval.
11 év alatt, - végig kétharmados többséggel - lett volna mód rendbe rakni a teljes egészségügyet - de nem tették, hozzá sem kezdtek a járvány kitöréséig. Nem volt cél, nem volt érdekük. Rohadjanak meg, bukjanak el jövőre.