Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy brg magnó is elszórakoztat egy tánctermet kell hozzá egy betanított munkás aki megfordítja a kazetát ha kell, meg elindítja
lisztről átérek erre
nem beszélve róla ha nekik nincs bevételük akkor mit költenek el nálam a rongyos boltba
Ugye összefüggésben kell nézni a társadalom egészét. Pl az engem nem érdekel, ha ezek nem mennek be zotyához túlárazott sarokkanapét venni, de,hogy hozzám se minőségi ruháért az már viszont igen
Itt is lehet sávot váltani,kellő időben.Egyébként meg figyelni kéne a táblákat és értelmezni.Akinek meg ez nem megy az nem alkalmas közútiközlekedésre.
semmi nem tuti biztos
néha kersztbe szoktam trajta menni. bazmeg szerintem 8 km-er hosszú Igaz egy sor ház egy sor tükör fél óra volt keresztbe A sima 5-ösön megyek akkor meg észre sem veszem, hogy áthaladtam táborfalván
amíg nyitva voltak az éttermek heti szinten járunk a családdal.
van egy rakat svédasztalos kajálda. bemégy, szedsz, szabálsz, fizetsz 25 perc ha pisálnod is kell
Te élsz?
hát azért nem fél év. Nov 11 től záratták be az éttermeket és sokak azóta sem láttak egy kanyi vasat sem. Közben meg kötelezték a vendéglátó egységeket, hogy a támogatásért cserébe tartsák meg az alkalmazottakat Nem is értem,hogy gondolta ezt a kormány? Mondjuk a kereskedelemben sem volt sokkal jobb a helyzet, volt nekem is olyan alkalmazott amelyikre a támogatást cirka 2 hónapon keresztül intéztem. Egyébként hamarosan szélnek fognak sok embert ereszteni. Most járnak le a tavaszi támogatások még van egy kötelező 3 hónap megtartás aztán borul a bili. Májusra qrva nagy baj lesz szerintem
van már egy csomó ilyen
pont holnap megyek ide, végre elkészült még múltkor nem volt átadva ez a szakasz. ennek a vége nagykőrösön lesz, már elkezdték a kisajátításokat tőlünk is lenyesnek néhány hektár erdőt
Ha ennyi autós beszopja elgondolkodhatnának azon hogy lehet még sem olyan jó a rendszer.
Pl. mi ez hogy nem lehet sávot váltani a körforgalomban?
Szentendre felé menő körforgalom is ilyen, ott is megy mindig a bénázás.
...se..
Ha már magyar fenomén előadók, akkor ez is maradjon le:

http://youtu.be/pCLGqTCm1EE
Van egy hasonló magyar csaj is,Nági a neve.
http://youtu.be/2793YThvhlM
Azért meg lehetne dugni egyszer, ha nem zajongana ennyire....
ez a leányka egész gyenge de pl alan walker, martin garrix, calvin harris, stb is kb így kezdte
Persze, de egyedül elszórakoztat egy egy tánctermet. Amúgy arra hegyeztem volna ki a példát, hogy minőségben (szubjektív) egy együttes munkáját elvégzi.
Egy ember egy átlag havi keresetből megvásárolható fényképezővel meg egy számítógéppel (+szoftver) egy korábbi fotóstúdió munkájának nagy részét elvégzi.
De a cigány is jó példa amúgy, régebben a cigányzenészek bandákba tömörülve járták a vidéket és próbáltak a zenélésükből megélni, most meg bebaszkodja a cuccost egy kombiba és pikk-pakk a helyszínen van. A második szomszédom amúgy autószerelő, hét közben nyomja a melót, hétvégén pedig zenél. Na, most hogy nincsenek rendezvények, így a a rendes állásából is simán megél.
https://www.egeszsegkalauz.hu/...

Ha egyszer egy üzlet beindul.
Nincs ilyen melled!?
Ja, mit tud egyedül - szintetizátorral, samplerrel, meg komputerrel Ezt a mulatós cigány is tudja, hogy ráénekel a szintetikus alapra
Nem, köszönöm kérdésed, én nem tudom megcsinálni (és ilyen mellem sincs ) de akkor se nagy durranás...
De-de, pont a világ változik meg!

És éppen ezerféle szemszögből nézhetjük a világ változását.
Eddig nem voltak olyan népvándorlások, nem volt olyan áruforgalom, nem voltak ilyen elvárások az emberekkel és az életvitelükkel szemben, eddig a történelmi hagyományok alapján a legtöbb problémát megoldották. MOST azért lesz a sok buzi öngyilkos meg válnak el, mert a saját családjukkal többet kell (?) lenni, estére érjen haza, vagy mert nem mehet leittasulni a kocsmába.
csak itt nem a világ változott mert lenne igény a kocsmára is meg a zenei koncertekre is.......
itt nem arról van szó hogy kihal egy szakma pl a szűcs mert senkinek sem kell már a birkabőr bekecs
De én csak tényeket állapítottam meg, okokat, magyarázatokat nem írtam.
A világ változik, mások lesznek az igények, az elvárások. Régen a fotózás is rétegelfoglaltság volt, ma meg...? És még csak nem is beszélhetünk kutyaütőkről, mert pont a lehetőségek miatt egy csomó tehetséges ember lehetőséget kap.
Zene? Pláne!
Nézd meg a csajt, EGYEDÜL mit tud nyújtani... nem kell ide omega meg edda.
Tehetség mondjuk azért igen.
http://youtu.be/S_PdXH64CRM