volt hajdanán olyan grafit rúd (5-6mm átmérő)aminek a köpenye egy nagyon vékony réz cső volt, ceruzának használtam de valami elektróda vagy ilyesmi volt
tudja valaki mi lehet ez? meg hogy létezik-e még ez a termék
Szoval,mindenhez IS értő uraim.
Azt vettem észre hogy a csodás lom rozsdaboglyában a tetőről csorog a kondenzvíz.
Eddig azt hittem én balga hogy azért mert egy lom.
De nem,egy tök csinos ugyanolyan ducaton is benn a tetőn a dobozban csöpög.Szigetelés van az ajtókon,mégis.
Ez ilyen és nem lehet mit csinálni vagy van valami praktika?
"Újabb migráncs-alagútra bukkantak a Mihazánk vezetésű Ásotthalomnál. Egy felnőtt és hét kicsi akart átjutni a határon.
A TEK - teljes fegyverzetben - vonult ki megakadályozni a határsértést.
Hát igazából a nem érdekel a politika duma miatt.
Kb a majdnem bogyo a szinted.
Szóval simán megérdemelsz egy bummedlit.
De még van hova fejlődnöd,így csak drukkolok.
Azért ha lehet elmebaj tekintetében ne érd utol a földid,a krumplis jakabot lécci.
Állj meg előtte picit.
Elmesélem a hét viccét. A Moderna 10 adagos üvegcsében érkezik. Mindenki amiatt volt ideges, hogy ezt nem lehet 10x0,5-re elosztani, mert ugye nem lehet 100-ad mililiterre felszívni se, meg légteleníteni se... de rájöttünk, hogy az anyag 10%-al több az üvegben - gondolom, pont emiatt.
Erre jött a hívás a tisztiorvostól, hogy lehetséges, ezért "ajánlott" 11 embert leoltani vele szóval így csinálták Persze odafigyeltek, pontosan szívták, stb, és tényleg pont egy adag maradt... ez nem nyugat, kéremszépen, nem pocsékolunk
Szóval lett volna lehetőség "soron kívüli" oltásra, a ráhagyásból - na, na, ki ajánl többet?
tudja valaki mi lehet ez? meg hogy létezik-e még ez a termék