Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csempe, rozsdás furgon, gázolajkályha, labdázó eb....
Virus, virus, O1G, lölö, cili bassza meg, cigok szemetek, virus, virus,anyosom szemét,kurvasok pipi agymenés,virus,O1G, peca, legpuska, virus.
Abban viszont hatványozottan kiveszed a részed, akkor meg emiatt nem.kell visszaolvasni
Egy divatos tetkó valakinek?
ez így van Szinte ugyanoda kapcsolódsz 1 hónap múlva is. Ritkán van egy egy fordulat, hogy sűrüsödik a cselekmény de semmi extra
Mondom, barik közt, ha kihagysz egy honapot, akkoris tudod mi tortent.
Teljesen igazságossá nem lehet tenni, de törekedni kell.
A káros szenvedélyből fakadóakat eleve csak saját költségre gyógyítanám, de persze vannak a passzív dohányosok, etc.
De a határozattal megállapított sebességtúllépésből bekövetkezett baleset kezelése is visszatartó lehet (ez EGY példa a millióból), nyilván nem a 91 km/h órás haladásról beszélünk. Bűncselekményből származó egészségkárosodást is kifizethetné az illető.
Ez lenne az alap. Aki akar és képes emelt összegű biztosítást kötni, az mehet felőlem sziklamászásra is.
Ez nem ördögtől való, valamelyik eu-s országban túlsúlyos állampolgárok egy határ felett figyelmeztetést kap, meghatározott idő alatt valamennyit KELL fogynia, különben emelkedik a TB-je.
És akkor nem is mondtam a legfontosabbat, aki nem fizet, annak fájdalmas az élete.
A sok nyomi hülye véleménye nem kell, hogy a betegen születettekkel meg a csecsemőkkel mi lesz.
Nem kifejezetten nyugdíjat fizet valóban a cég, de te sem kifejezetten a levont nyugdíjad összegét kapod meg.
Igazad is van: a stressz öli meg az embert, az ellen meg pont jó mindhárom, általad felsorolt dolog!
mind a 3-at művelem nem érzem magam egészségtelenebbnek mint ti
ja,de ezt hogy tudod igazságossá tenni?Mert a dohányos piás drogos csak egy dolog.
Bele lehet kötni.
Én úgy gondolom, hogy az egészségbiztosítás a józan, elvárható életvitel esetében lenne megfizethető. Aki tudatosan és szándékosan leamortizálja magát, annak bizony drágább a számlája, ezért nem tisztességes a mai rendszer.
Ma egész nyugis nap van.
tehetek én róla, hogy mindenhez IS értek
Pedig semmi potenciális góc nem keletkezett a folyamatban kivéve pipi mindent megválaszolásait
Az szívás.
Nem mindegy.
Mer olyan mint a barik közt.
holnap leteker kb 420
kihozott egy motort tesztelni aztán menni kell
Akkora távhoz nekem sokkal jobb idő kell.
Demiért???
Ma négy motorossal is találkoztamaz uton, pedig annyira még nincs joidö.
60?
gyerek ment ma szűk 300km
Megvolt az év első motorozása. Igaz nem nagy kör, de 60km azért kezdésnek nem rossz. Nálunk 15 fok volt, de mivel munka után indultam, így hazafelé jövet, már hűvös volt.
Megin nem olvasok vissza.