Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tucc írni faszságokat te atya ég...
Szerencsére ha 3 hónapod van hátra, 2. hónap közepén már nem tudnál felkelni feküdnél szépen morfinnal telenyomva, és ateistaként is fohászkodnál, hogy meggyógyulj
amúgy az összes begizetési összegen alapuló egészségbiztosítás káoszt szül
pl ha kiderülne hogy rákos vagyok és can 3 hónapom akkor a 2. hónap közepe felé vagy ahogy érzem magam gxirs elnennék egy bevásárló központba és kivéreztetnék pár embert
dupla haszon mert a túlvillágon szolgálnának engem meg fejbelőne a yard és nem lenne szenvedés
És miért egzisztenciához mérten állapítanád meg az orvosi ellátást? Magyarul a szegény rohadjin meg és szenvedjen?
minimálbérre mennyi a tb? mostanában avvsl nyomulok
mondjuk november közepe óta nem dolgoztam 100 órát
már 2 hónapos lemaradásban vagyok a fizetéssel, azt hiszem lesz szopás ha beindul a móka
Hangoztattad már jó néhányszor, hogy nem tudsz olvasni Ez szégyen e vagy nem szégyen a te korodba azt mindenki döntde el maga
Mindenesetre tudomásul VETTÜK Nem kell többször leírnod
Ne tegyél ilyet!
Pipi grafomán irományai edzik az immunrendszert, arra pedig nagy szükség van ezekben az időkben.
Nem tudom,soha nem olvasom.
hát ez egy faszság amiket írsz. F2 meg én mondom jó amennyit befizetsz annyit kapjál ez az igazságos rendszer. Nálunk most mi van? Mindegy mennyit fizetsz a rendszerbe havi 2 milliót mint f2-ő vagy 8 ezret mint ini ugyanazt kapod Ezen gondolkozzál ne a dohányosokat basztasd mert te épp nem dohányzol(talán)
Mekkora hülyeségeket írsz,hogy aki dagadt fizessen többet Szegény ini + műszakot vállalhatna a tb miat aztán az egészsége(ha még van olyan abba menne tönkre)
Miért akarod azt te, hogy mindenki egészségesen éljen? Mi vagy te? életmód tanácsadó? Majd mindenki eldönti ,hogy kávézik, iszik, dohányzik, drogozik, zsírosat zabál oké? Az emberek zömmel nem akarnak egészségesen élni ám Kényelmesen akarnak élni, hogy jól érezzék magukat tudod? ebbe beletartozik az is ha vacsi után letolok egy tábla mogyorós csokit Vagy, ha bogyó elszívja a 3 pakli besodort dohányát Mindenki maga érzi azt, hogy neki hogy jó
Aztán szépen sávossan kifizettetném az egészségügyi ellátást indulna havi 30 ezer ft-tól 150 ezer ft-ig. aki a 150 ezresre nevezett annak minden IS járna
De. 20 órától. Reggel 5ig.
hagyjuk ezeket a termelékenységi hülyeségeket sajnos mindent elhiszel.
A magyarok kb. európa legjobb útépítői. Azt,hogy miért kell hitvány módon itthon megcsinálni az úthálózatot meg van a magyarázata. Pl. a használt gumiabroncsok ledarálása és az aszfaltba építése magyar találmány. Egyedül itthon tilos alkalmazni De hát kinek éri meg,ha egy út 30 évig út marad karbantartás és javítás nélkül
ne is hidd, mert büfé szakon végeztem
Négy perc nem a világ, meg van valami türelmi idö is, asszem husz perc
Még mindig jobb, mint ha sokat sír
A kijárási tilalom már nem érvényes? Vagy mi?
Az nem törvénysértés.
Pipi má megin sokat ír.
tegnap törvényt sértettem, mert 8:04-kor értem haza pedig rendes állampolgárként igyekeztem betartani, 7-kor elhagyva Pestet. 150 km (ebből 40 km országút )
Veresegyház-Lurdy ház is majdnem ennyi idő volt előtte
Egyetlen napot sem voltam betegállományban - akkor valamit nem csinálok jól Mikor ment a vállalkozás fullba, mehettem volna táppénzre, és közben otthonról is dolgozhattam volna - de ezt annyira kisstílűnek tartottam pedig sokan csinálták a 90-2000-es években.
Mondjuk arra kínosan ügyeltem, hogy ne sok tb-t fizessek be
Az meg se lep, hogy egy rongyosbótos még táppénzcsaló is
Ez a része rendben van, viszont ott van az amit mondtál hogy csak bizonyos alap dolog járna a többi saját zsebes. Na ebből mi lenne? Ha olyan baja lenne a kispénzü munkás embernek akkor azt bizony nem tudná kifizetni, és ha nincs meggyógyítva akkor dolgozni sem tudna.
Van egy film ami jól szemlélteti a dolgot(igaz történet) valami baja volt a kisgyereknek, talán új szív kellett neki, az ember dolgozott, csak az alsó-közép rétegbe. Mondta neki a doki hogy nem műtik mert ezt az ember tb-je nem fedezi vagy szedjen össze valami irreális összeget vagy a gyerek meg fog halni.
A másik, mint már kérdeztem. Mi alapján minősűl alkesznak, bagósnak valaki. Az okosok azt mondják aki naponta megiszik egy sört az már függőség, tehát ő már elvileg alkesz.
Szerintem aki fizet tb-t az jogosuljon, jelen állás szerint meg van az egyensúly, nézd a pipit, sokkal többe került mint amit befizetett én viszont semmibe. És hiába fizettem én a pipi kezelését magam helyett, úgy érzem mégis én jártam jobban, nem ő.
ez úgy van hogy ha te egy átlagos vagy kicsit kevesebbet kereső ember vagy (ami még mindig sokkal több mint a minimálbér)
kezded az igazi életet: feleség, születendő gyermek, albérlet stbstb
szóval kurvára nincs pénzed az extra egészségbiztosításra, aztán megszületik a gyermeked mondjuk lyukas szívvel amit meg kellene műteni de a költség 47 milla és a biztosító ezt már nem fedezi akkor mit teszel?
gyors odabaszod a gyereked fejét az asztal sarkához vagy megvárod hogy pár hetes szenvedés után magától meghaljon?

persze ez egy kicsit túlzás de simán lehetnek hasonló esetek
Az ember mennyit tanul reggeltájt így szarás közben.
Azt nem mondtam, hogy hulye, annyit irtam, hogy funkcionalis analfabeta, masreszt meg hogy nem neprajzos, meg ha lenne is ilyen diplomaja, az is biztos.
Pont az ellenkezoje.
Miert omlana is ossze, ha sok nem fizetot, alkeszt, drogost, bagost, ciganyt kizarnanak abbol az ellatasbol, ami az eletvitelhez kotheto?
Tehat a bagost eluti az auto, az belefer, de tudorak mar az orokosok kontojara menne.
Vagy kampeca.