Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is elkezdtem rendelni a csillárokat, cuccokat a konyhába, gyártatni a bútorokat a konyhába, fürdöbe, nappaliba, hálóba....
Még egy tv és mosógép van soron, de abból már alkudni kell

Tudtam, hogy nem lesz ingyen, de ennyire drágaságra nem számítottam.
Megcsináltátok a tesztet ? A svájcit. Itt mindegyik negatív, még annak is aki lázas meg nem érzi a szagokat
Pályázat elbíráló vagy?....mikor is vettél új motort?
Te is inkább a rést keressed, ne politizálj vasárnap!
Ahhoz kepest nincs brusszeli dolog,meg a zoknihazi is csak benihill showt csinal konkret ugyek eu birosagra vitele helyett.
Felesleges..... mindenki tudja a helyzetet....
Ahhh most az új konyhagepek jönnek... nem sporoltam
Minek,a ruhakat is ingyen kene kapni.
Ugyelni kell a latszatra.
Kipakoltam a konyhát, fürdőt, előszobát.... holnap kezdődik a menet..... még össze kell pakolni a bőröndöt, mert 2-3 hétre elköltözök innen...
Mondjuk most épp nem érek rá
Én is így vagyok vele tele van a világ jobbnál jobb dolgokkal....
Én értem csak nem kell hozza ez a nagy színjáték meg az apparátus “törvényes keretek”, “mi tiszták vagyunk” úgyis megvan a nyertes, csinálja meg és kész
Igaz: az már fárasztó.
Ha azt mondod hogy azoknak kedvezobb felteteleket szabsz akiket utalsz azik helyett akiket kedvelsz,tokmindegy az ok neked adom a nobel bekadijat a BLM helyett.
Ne a politikára koncentráljon annyira!
Minden idejét, energiáját erre nem pazarolhatja az ember!
Én szívesebben keresem azt a pajzsot
Ez mar korral jár
Ő mindenhol rést keres.
Ott nem ahol kellene
Megérezte a rést a pajzson csak nincs ott....
Azonnal uszít az öreg
Nem.... lehetőségekről beszélgetünk.... a politikát kizárva, vagy ha úgy tetszik általánosítva, mely a te kis barataidra is tökéletesen igaz.... úgyhogy maradjunk annyiban, hogy nem politizálunk, élethelyzetekre vázolunk fel
sztem a mezőgazd vontatók is mehetnek B-vel, egy pótkocsival...
https://www.agroinform.hu/gepe...
Már megint politizáltok?!
de azért itt több a lehetőség lelépni a pofon elől.... régen is, most is.... persze ha jön a dózer, akkor mindegy....
Elhiszem.... itt is óvatosan kell játszani....