Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

széna meg hasonló takarmány van bent az osb a legkevesebb ami itt eléghet
amúgy van egy porral oltóm a garázsban simán elolt minden tüzet ami kicsi
jó lett Azért a 3 tűzoltó közül meg van valamelyik száma, ha kell gyorsan a helyszínre érjenek
én tettem alá 5 centi üveggyapot majd osb
szebb is mint a bádog, a léc sem látszik nyáron sincs hőség
Telephelyen van egy 50nm fémlemez raktárunk. Abban feszt csöpög a víz. A fémtartó oszlop legalsó helyein gyűlik össze, onnan csöpög. Abban a vonalban nem tárolunk semmit amire nem csöpöghet a víz ez lett a megoldás
Nekem a gyári rádió antennán keresztül jut le a páravíz. Aztán a vezeték állandó vízben állt, majd 15 év alatt megette a vezetéket és a gyári magnót is. Állítólag ez normális, mert ezek ilyenek Aztán kapott egy új rádiót, meg egy ivekó tükörantennát így nincs kábel az autó tetejéről
nem pocsékoljuk a vizet
ha ki van szárítva és nem folyik be nem lehet benne sok pára, neked tuti befolyt ide-oda és még ha nem is látszik van benne
ha kis kocsi lenne a macskaalom kiszedné a párát, de ekkorában kellene pár zsákkal
masterba se
Jelenleg nincs rajta toloajto, es a gumikéderek hianyoznak, es ponyvaval van letakarva.
ezert betudtam a vizet ezeknek.
Nemileg ellentmond hogy amikor fenn volt a kederek nelkul a toloajto ugyanez volt, es tegnap pakoltam egy ugyanilyen autot, abban is volt nem keves viz.
Szoval nekem scifi.
Ha valaha is befejezem tovabb vizslatom a dolgot.
peca kisbuszt simán beszóratnám ilyennel, nyáron se lenne benne ezer fok csak 700
http://youtu.be/HAJLAH2POLo
ki kell nyitni nappal ha jó idő van a szél jól kiszárítja
egy hétvége alatt nekem is kiszárad annyira hogy nincs páralecsapódás belül
csak leszarom mert utána ismét beázik
Az is lehet, épp az a baj hogy sose mozog az auto, nincs nyitogatva napközben az ajto és ami benn rekedt nem tud kimenni.
Egy ugyanolyanban ülök mint a tied, vagyis ez 2-es magas. Nincs egy csepp víz sem. Kint aludt éjjel a kocsi, tegnap pakoltunk bele
Majd ha hasznalod ki fog derülni.
Egyébként nekem se csepegett sosem, néha egy vékony páraréteg látszik a tetön ha olyan az idöjárás.
Ez nyilvánvalo volt eddig is :)
Akkor mér csak azt kell kideritened hogy a benn lévö levegöbe honnan kerül.többlet nedvesség vagy pedig a levegö csere miért nem történik ugy mint a többi autoban. A hideg lemezt, mint tényezöt kizárnám. Nem.gondolnám hogy más autokban máshogy hül és melegszik.
Ez mar jobb tipp.
Beazni nem hinnem, egyenletesen mindenhol csopog, 8negyzetmeteren.
Fura ez a liheges, 2 honapja nem kozelitettem meg a jarganyt 1 meterre kivulrol.
Lehet mégiscsak sokat lihegsz. Magas a páratartalom az autoban. Lehet hogy a szellözése gyárilag szarul van.megoldva
a bádog hideg és kicsapódik rajta a levegő páratartalma
ez egy bádog tetejű garázsnál is így van
nekem az üvegeken csapódik ki az astrán mert a bádog elemek szigeteltek

persze amiatt mert beázik.....
Inkabb a miértjére lennek kivancsi.
Utána meg csak kivagja a butor helyét, nem fog benne csúszkálni
Az is jo. Berak a raktérbe öt 750 ml purhabot, kikattintja, ajtot rázár, tuti nem fog párásodni sehol
Szólj Rogán Tóninak... abból a néhány száz hektárból csak tud adni
Van zárt cellás fújható purhab is be kell pamacsolni körben
Még az is lehet olcsóbb attól a fekete cucctól, de ha nem akkor is gyorsabb és mindenhol bevonja a bódét résmentesen