Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a kis adventure egész jó helyeken is el tud menni, az alja tuti akadt néhol mert a kipufogó lent megy szóval nem olyan nagy a hasmagasság, de elég jó a védelem alul, sok mindent kibír
http://youtu.be/Im-hM_wVIrg
anyámnak a gerince 5 részre van szakadva
folyamatos tornával egész jól állapotban van, persze kőgolyókat nem pakol az olajos hordóra 70+évesen

az ülőmunka nagyon elbassza, hajdanán a vasútnál, napi 14 órákat ültem és mindig fájt alul a gerincem, utána a vasas cégnél a vaspakolás-békázás helyretette igaz az első 3 hónapban kb a halálomon voltam
keress a neten tornákat aztán próbáld ki, ha 2-3 hónap után se lesz jobb akkor se veszítettél semmit
A sérvet egy 28 évvel ezelőtti, elég ronda autóbalesetben gyűjtöttem be - bár a folyamatos ülőmunka és a túlsúly valóban sokat ront rajta.
akkor is simán fel lehet szállni lábtartóról
a sérv meg azért van mert ott görnyedsz a pc előtt napi 18 órákat, edzeni kell aztán kicsit jobb lesz
Nem törpe vagyok (177 cm), hanem porckorongsérves!
a törpék úgy szállnak fel hogy oldaltámaszon lábtartóra fellép és lazán át tudja tenni a lábát még aki félig béna az is, utána csüccs a seggre megdönt jobbra oldaltámasz felhajt, egyesbe le és irány surány
Annál műmájerebb dolog a világon nincs. Akkor már inkább a fidesz-színű rettenettel megyek kirándulni, abban télen fűtés, nyáron meg klíma is van....
Egy trike lenne a megoldás.
Az a baj, hogy a xar derekam miatt FELLSZÁLLNI SEM BÍROK a magas ülésű gépekre. Ha megpróbálom, akkor azonnal becsípődik a derekam, és már borítom is fel a motort álló helyben. Még a GS500-zal is képes vagyok erre.
kb az összes motornak ilyen béna sáska feje van kb 10 éve
előlről jól néz ki főleg a lámpa ütős
de ez nem duke mert az geci ronda
adventure a neve de a 855 lehet egyforma
ennyi erővel futóbicikli a te járműved
ha az egyik lábad leér teljesen miért nem elég?
sok idióta mindig 2 lábbal telitalpasan akar állni a pirosnál
de miért ?
Csak az a rusnya eleje ne lenne.
A GS500 785 mm magas ülésű, a kis Kawa 815 mm, a DUkE meg 855mm.

https://www.carandbike.com/com...
ez túl magas? ne szopass már
vagy 10 centivel van lejjebb mint az lc4 ülése
a tank meg óriási 400 km simán elmegy egy tankkal
Ha valaha az életben lesz másik motorom, akkor ez a kettő jöhetne számításba (kirándulás xarabb utakon, minimális könnyű földúton is): a pici tank, az egy henger, a 17"-os első kerék, a túl magas ülés a KTM ellen szól (nálam), viszont a másik meg 25 kilóval nehezebb.... Árban, teljesítményben nagyon hasonlók.
alig fogyaszt, bár ebben a 10-12 fokban nem lett nagyon cibálva
egy balaton körbe másnap meg velencei tó meg távolabbi rokonok felkeresése
kawasaki tuti nem lesz a háznál
nem azért mert szar hanem ha bármi kell a ktm-hez csak becsattogsz az egyik boltba és megveszed, vagy épp szervizelni kell
honda még elég jó alkatrész ügyileg de a többi vérszegény
Nem akartok másik szoft-endurót (konkrétan a Kawasaki Versys-X 300-at) is tesztelni? Nagyon érdekelne, hogy milyen a két gép egymáshoz képest, főleg - rosszabb - aszfaltúton, órákon át a nyeregben ülve.
szerintem még fotót se csinált, 2 nap alatt beletekert 750km azt tesztelte a 190 centihez nem lesz -e kicsi
fagyizni járni nekem is bővel elég lenne
hát ez az adventure nem kimondottan endúró, ellenben minden "plusz" kikapcsolható
bár a túra endúró kategóriába elfér, földutakon biztos jobb mint a gs500
Jah,és csinál a gyerek tesztet belóle yt-ra?
Mint a vattás.
ABS endúrón kkapcsolhato,ha nem az csak formára endúró.
nekem vagy 10 évig csak egy tető volt oldalak nélkül, aztán lett oldala és takarmány bent, ezért nem kelett a páralecsapódás
ha új építés akkor a szendvics sokkal egyszerűbb, még vasból se kell olyan sok mint a trapézlemeznél
volt kint pár napig tesztnek egy 390es adventure, az árához képest egész fasza kis műszer, persze nem ezres sportgép de országútra teljesen jó
és ez a kipörgésgátló, abs meg egyéb "faszságok" teljesen jó dolgok aszfalton, eddig még egy motoromban se volt ilyen nem tudtam véleményt alkotni
az abs szokni kell a többi dolog észrevehetetlen
esetleg egy vérbeli endúrósnak szar az abs, mert ha kijönnek eléd van annyi rutin hogy lebassza az oldalára és lábbal előre megy neki a kocsinak
ellenben földúton agyrém a kipörgésgátló, szerencsére kikapcsolható, kicsit nagy a fordulókör a 4 méter széles úton nem tud megfordulni, nem néztem hogy állítható-e
meglehetősen súlyos gép szinte annyi mint az lc4, de ez szerintem csak jó dolog nem olyan nyikhaj érzés menni vele mint egy 125ös biszbasszal
Az én tetőm szendvicspanel. Az szigetel, és festegetni se kell. Egy délután felraktuk, pedig 70 m2