Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem én vagyok
A mit?
ja elég tokássak voltak a halak
200 nettó nem rossz, ráadásul ingyen izmosodhatsz, mert azért napi 2-3 tonna vasat arrébb kell tenni
van aki ezért fizet is
4%-ért dolgoznak többnyire. Ha szerződést kötsz velük akkor el sem adhatod a házat nélkülük. Ha kizárólagosat kötsz akkor 3,5% jutalékért eladják, bizony 50 milla esetében ez jó píz. Érdemesebb ingatlanosra bízni nem kínlódni vele úgy is az eladó fizeti ki. Aztán meg lehet külső fotó is a házról, ha jó az ingatlan gyorsabban el is megy
Ezt, ha látnám se hinném el.
bocs, csak 303, megnéztem mit írt haver pár hete
az 200 nettó ini annyit találok az utcán is munka nélkül
Tokák! Tokák mindenütt!
most kezd már az lenni
Te egy naív jószág vagy... (bár ez nem lep meg, a pártállásodat tekintve)
Nincs kép kívülről, mint ahogy cím sincs... mert akkor meg lehet találni a házat direktben, és kieshet az ingatlan közvetítő jutaléka... nem kicsinyesek, de azért 1,5-2 milla nekik is csak pénz...
Nem sok halat fogtunk , de kb. minden második hal koi volt
ez pici volt csak kettőt engedett A haverom azt kívánta, hogy most azonnal legyen egy egzotikus országban ahol pöffeszkedhet a saját 5000 nm-es tengerparti luxusnyaralójában 10 maláj qrva társaságában Aztán ripsz-ropsz el is tűnt
kisvártatva megkérdezett a hal,hogy hát én mit kívánok?
Mondtam, neki, most, hogy eltűnt a horgászbarátom arra a szép helyre, hát én olyan egyedül érzem itt magam a Desedán
Szeretném ha itt lenne mellettem megint
akkor miért nem indulsz a vasiparba? a volt melóhelyemen 305 bruttó a kezdő betanított munkás bér, kecskeméten még többet lehet ettől szakítani
ha ennyire gáz a vállalkozói lét.......
Persze, csak amíg kivársz vele és mész a kocsmába és közben agyonkúr a villám, akkor megette a fene.
pont az volt ebédre. Hát ne hogy gondold,hogy olyan jó az alkalmazottakat a járulékokat a helyi az állami adókat kifizetni a bérleti díjakon a fűtés, hűtés világításon, interneten szemétszállításon, autófenntartáson, könyvelőn meg még az összes anyag, eszköz beszerzésen felül az egyre dráguló alapanyagot kifizetni. örülünk,hogy lyuk van a seggünkön nincs itt habzsi dőzsi , kőkemény válság van
valami olyasmit mondogatnak hogy sosem késő megtérni, én is várok még vele
bár sokkal jobb hinni egy túlvilági életben mint azt tudni hogy elhordanak a kukacok a földben
de valahogy nem megy a megtérés
Lófaxt... most néztem meg az ingatlan.com-on... 50 milláért válogatni lehet a 120 m2-es házakban... nyilván nem olyanról beszélek, ami beleér a vízbe, mert most realitásról van szó ugye. 200-400 közt van m2-e, pl. Budafokon 2x ennyi, az igazán drága budai részekről akkor nem is beszélve.
ateista vagyok Majd talán a halálos ágyamon megtérek
tudod levegőért sem kapkodok nap mint nap Csak úgy szivogatom Majd amikor elfogy akkor fogok az után is kapkodni
ha az adód több milla akkor haszon is legalább ennyi, amilyen igénytelen sóher geci vagy még ez is sok bevétel
bár annyiból jó hogy tudsz venni majd új májat ha a mostani letérdel, végülis akkor már megérte gaz kapitalistának lenni
Ilyen sárga halak is élnek a Desiben?
kifogtátok az aranyhalat? mit kívántatok hármat?
hinni csak a templomban kell, ott is csak istenben
halvány fogalmam sincs ini te mennyiért fosod le a bokádat Nekem az adóbefizetések több milla havonta, úgy, hogy most már tényleg szarul megy