igazából meg sem érdemelnék azt sem de néha meglágyul a szívem azt kiteszek magamért
Jövőre a dobozban alszunk hálózsákban nem herdáljuk a pénzt luxusapartmanra mint tavaly miskolcon
Futja is,a múltkor sorba jelentkezett itt mindenki hogy a lakhelyén lévő kórházat újítják,én akkor csendben voltam de elmondhatom hogy a veszpérmi is fel van újítva,kapott egy teljesen új szárnyat helikopter leszállót,de ahogy néztem most is nekiálltak valaminek.
Szóval nyugi,nem csak ablakot cserélnek,azt is pótolják amit már 15éve kellett volna.
Azt nem tudom, ha vőfélyként beszélnie kéne, akkor azt kurva sok emotiont hogy a fenébe szőné bele a mondanivalójába?
Persze választékosan kéne beszélni és akkor elhagyhatná azokat is.
Ez nem az a kórház amire már 15 éve is ráfért volna a felújítás,csak az akkori kormány nem tette meg úgy ahogy egyik másikat sem?
De ha ennyire zavar a dolog,akkor keresd fel az unió illetékeseit hogy miért adnak stadionra pénzt és a kórházra miért nem!
:-D
Meg elszaladhadsz, siman megjarod a lidlt, nem akkora ez a kalocsa hogy a renyoval ne legyel 5 perc alatt a varos szelen.
Jövőre a dobozban alszunk hálózsákban
Szóval nyugi,nem csak ablakot cserélnek,azt is pótolják amit már 15éve kellett volna.
Persze választékosan kéne beszélni és akkor elhagyhatná azokat is.
De ha ennyire zavar a dolog,akkor keresd fel az unió illetékeseit hogy miért adnak stadionra pénzt és a kórházra miért nem!