Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25m ma már nem vagyon....
buzi?vagy mi?
De jó úton vagy arra.
Ne szarj be, vagy olyan ugyes hogy bogyo hulye otleteit is kimozogd.
Akkor szerencséd van.
Hideg van, és se ülésfűtésem, se kormányfűtésem nincs....
Nekem van egy kollégám, aki egyszer elszólta magát, akkor megtudtuk, hogy a bohócszexért van oda...

:-D
Van a bótban?
Meg elszaladhadsz, siman megjarod a lidlt, nem akkora ez a kalocsa hogy a renyoval ne legyel 5 perc alatt a varos szelen.
azt sem mondtam, hogy elégedett vagyok
Két hete nem ittam egy korty sört sem. Akkor fogyott el a kari előtt bekészletezett 6 db 2 literes PET-palackos Argus.
sosem viszünk el halat
igazából meg sem érdemelnék azt sem de néha meglágyul a szívem azt kiteszek magamért
Jövőre a dobozban alszunk hálózsákban nem herdáljuk a pénzt luxusapartmanra mint tavaly miskolcon
Ne igyál annyit
Bohócnak ami nem vicces jó lenne.
Akkor legalább van egy elégedett ember a világon.
Futja is,a múltkor sorba jelentkezett itt mindenki hogy a lakhelyén lévő kórházat újítják,én akkor csendben voltam de elmondhatom hogy a veszpérmi is fel van újítva,kapott egy teljesen új szárnyat helikopter leszállót,de ahogy néztem most is nekiálltak valaminek.
Szóval nyugi,nem csak ablakot cserélnek,azt is pótolják amit már 15éve kellett volna.
2012-ben? Remélem nem ettél a halból, mert emlékeim szerint akkor belehugyoztam a vízbe.
Azt nem tudom, ha vőfélyként beszélnie kéne, akkor azt kurva sok emotiont hogy a fenébe szőné bele a mondanivalójába?
Persze választékosan kéne beszélni és akkor elhagyhatná azokat is.
Meg azért viszed a családot munkásszálóra nyaralni hogy minél több maradjon a kasszába.
csúcskategóriás olympos fényképezőm volt 2012-ben 5 megpixel optikai 10 megapixel digitális zúm mindennél is élethűbb volt került vagy 16 ezer ft-ba
Talán a 27% ÁFÁ-nkból futná ablakcserére, nem? Csak nem kéne a felét a Pénztáros Lőrinc zsebébe tenni....
Ez nem az a kórház amire már 15 éve is ráfért volna a felújítás,csak az akkori kormány nem tette meg úgy ahogy egyik másikat sem?
De ha ennyire zavar a dolog,akkor keresd fel az unió illetékeseit hogy miért adnak stadionra pénzt és a kórházra miért nem!
Azt elhiszem, hogy élnek ilyen halak, csak azt nem gondoltam volna, hogy itt
én az ég világon semmihez, nem is állítottam Azért vagyok gazdag, hogy se dolgoznom ne kelljen se érteni semmihez ez ilyen egyszerű
Ne irigykedj, lesz jövöre kalocsán is