Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy nyalom: viszont sokat segíthetnek a mostani rezsim lebontásában.
Amugy jelzem a demokracia szar.
Akkor konyorgom miert nyalod ferit es holdudvarat?
Fogjad már fel, hogy a DEMOKRÁCIÁTÓL eltérő bármely rendszert rühellem.
Kizárt.
Ezt a szintet csak masszív kepzessel lehet elerni.
ja, pedig 1x még a barett- sapijukat is felpróbáltam
Alábbhagyott a forradalmi hevület?
én csak majdnem, mert a nyolcvanas években szegelgettem egy kis nőstényt, aki nagy IG-s volt, és unszolt , h legyek én is az, csak közben kihűlt a kapcsolat
Én még az sem.....
Á, azok csak inni meg bulizni szerettek. Voltam én is vagy egy évet
Na a veszprémi... sajnos apu volt a balesetin néhány napot 19 októberében. Balkáni az a kórház.
Készletes autóókra volt a brutál kedvezmény júniusban. Tehát nem kérhettem bele semmit, csak a raktáron rohadó autók között válogathattam. Ez fért bele a költségvetésbe, ez ics csak "nyújtózkodással". Például a gyári, középső könyöktámaszt már utólag vettem bele, és saját magam építettem be.
inkább csak ifjú gárdista lehetett
Meg a házmesterek..........
Az önkéntes rendöröknek is volt hasonlo bexsipödésük
Könnyen lehet, hogy beegett a memoriaba
Tudok rola, bogyo valszeg munkasőr őrmester vot, es amikor kilepett maradt az izommemoria effektus, igy gyűlöli a 25 m feletti kapitalistakat.
Szerntem max egy ötvenes lett volna
max 15ből ki lehet hozni az utólagost
10ezer az alin: https://www.aliexpress.com/ite...
Kis pénz, kis foci.....
Hát... talán nem.
Mé nem.vettél bele, jobb tipusokba alapbol benne van
a bojliban azt szeretem hogy a szemét nem jön
ilyen 1.5-2 kilós halaktól elkap mindenféle inger csak öröm nem
aztán ezek a friss telepítésűek meg a buzi dévérek mindig a szemesre jönnek
a bojli bár drágának tűnik (mondjuk az is) 1 kiló 20mm kurva sokáig elég én a dvcs-n naponta kijártam etetni 3-4 szemeket dobáltam be, peca megkezdéskor a horgon lévő 1 golyó mellé még 3 fel volt pakolva
amikor elkezdtünk amúrra vadászni( idén kb senki sem fogott azon a szakaszon) mindenre a buzi dévér jött még a termetes dupla tigrismogyoróra is
az etetés kukoricás-búzás részét felették kb 20 perc alatt, 2 óra múlva mogyoró is alig volt