Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem
biztos nem, de még itt a leszakadt tirpákiában is nagy a habzsi-dőzsi
Ez is kaposvár A desedát mennyi idő alatt ásnátok ki ketten ásóval kubikus taligával?
munkahelyem van egy jó ideje még pénzt is kapok csak most épp alig van munka tavasz végétől intenzívebb lesz ősszel meg annyi hogy lefossuk a bokánkat
ezért is kapok minden hónapban pénzt a ledolgozandó órák meg gyűlnek és nem kell baszakodni majd a mozgóbérrel mint múlt évben
pár éve már működik az éves munkaidőkeret vagy valami ilyesmi nevű dolog, könyvelő szerint egyszerűbb mint ami múlt évben volt én ehhez nem értek
szóval megnyugodhatsz: több adót fizetek mint a minimálbéres dolgozóid 93-tól 2018ig meg az ország felétől több adót fizettem
csak hogy tudj aludni
ezek szerint nem egy országrészben élünk
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1sdNwJ01QpiJ2QWd_u5Zzymw!2e0!7i16384!8i8192?hl=hu

Megkerestem, ő volt, jó fej volt.
Ne tudom melyik országban élsz te, de Mo-n mindent el lehet adni és minden szart is megvesznek, hogy majd jó lesz az valamire, ennyiért tökre megéri. Ezért zsonglőrködnek rengetegen a sok szemét távol-keleti áruval. Valódi termelő munkát meg alig akar valaki dolgozni. Vagy ha mégis, akkor annyit kérhet érte, mint eddig soha.
https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1sMC6PpIUAkF7fA56Ql5hG7Q!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu

Ez is Róma-hegy. Itt valszleg nem 40 misi egy ilyen, de van itt még üres telek.
Az Ivánfa-hegy az már nem a Róma-hegy.
akkor jó
El kell menni 12-e után, akkor van segély, azokat a jeleneteket kell megnézni.
Nemtom, fent a hegyen, valami családi ház mellett épített a tulaj egy szendvicspanel házikót, tele volt motoros ruhákkal. Asszem hátul mintha motor gumiabroncs szerelés is lett volna, a jófogáson sokat hirdet a srác.
Mindenkinek más jön be de én biztos nem laknák itt, mostanában az ivánfahegyi és szentjakabi testvírek járőröznek arra. Szűk kis utcák és télen ha van hó is akkor el kell gondolkodni melyik utcában tudsz közlekedni.
Hát én a felesleges szarokra gondoltam amúgy.
De hogyan oldanád meg, hogy szociális foglalkoztatóban dolgozó roki ne azt fizesse, mint mondjuk a Csányi?
Nagyon helyes, hogy szét van válogatva, ki-mit fizessen a munkája és a jövedelme alapján.

Az igaz, hogy 58 adófajta van most Magyarországon, de a "Ebrendészeti hozzájárulás", a "Játékadó", a "Vízkészlet-járulék" és a többi hasonló az emberek és társaságok 99,9%-t nem érinti.

Az adók mértékén valóban lehetne észszerűen csökkenteni, ha a feketegazdaság és az adóelkerülés is így lenne.
Azt ne mond, hogy azért lopnak, mert sok az elvonás, mert az emberek még azt is lopják a cégektől, ami amúgy fillérekért van boltban.
Hát nem az olcsó szarokat. Púpig rakott kosarak prémium termékekkel,de minimum a felsőközép kategóriás termékekkel.Igen el lehet menni a boltba és meg lehet nézni hogy van itt pénz,nem kell sírni.
Hát....az pont ennek a háznak a szomszédja,legalábbis régen ott volt.Mi az utca neve ahol voltál?
ne csigázz tűkön ülünk szabad a gazda mit vásárolnak bármelyik boltba? BÁRMIT?
az, hogy semmi szükség 60 adónemre meg arra,hogy lenyúzzák a bőrünket Az adó fajtáját és mértékét ésszerűen kellene(kellett volna eddig is) megválasztani. Aztán nem keletkeztek volna kiskapuk az elmúlt 30 évben amit most csukogatnak befele a mi megdöglesztésünkre. Nagyjából ennyi
Én mindig azt állítottam, bárki menjen le BÁRMELYIK bolt, BÁRMELYIK pénztárához BÁRMELYIK időszakban, és nézze meg, mit vásárolnak az emberek.
szerintem meg nem. Ha mindenki sokat vásárolna semmi baj nem lenne
Na, és mi a szükség tesó?
Én értem, de erre írtam azt, hogy egyrészt mert én nem ismerem azt a helyet, párszor átbiciklizve vagy motorozva (bár két hete voltam a használ motoros-ruhás srácnál) csak általánosságban tudok beszélni, illetve az is igaz, a világ legtutibb kecójában lakva is tönkretehet sok mindent egy hülye szomszéd.
hát van neki eltartják baszod most írtam Cserébe 5 évenként csinál valami látszat melót. Felbiggyeszt néhány műanyag kerítéslécet, hulladékból összeheggeszt egy semmirevaló hintaágyat, vagy most a legújabb,hogy 2 hónap alatt felrak 2 sor csempét Valahogy el kell hitetni a családdal, hogy nélkülözhetetlen munkaerő Baszki egyszer felnyílik a szemük azt rájönnek, milyen ingyenélő léhűtő akkor egyszer csak a csatornaparton találja magát egy katonai sátor öröklakásban télen-nyáron
Egész Kaposvárt.
Minden városrésznek vannak jobb és vannak rosszabb részei, ez sem kivétel.
A belseje alapján ezt a házat ÚGY GONDOLOM, hogy nem a Róma-hegy régen beépült részén kellene keresnünk.
Az viszont biztos, hogy ha lakhatás miatt bizonyos részeit kizárnám, nem a Róma-hegy lenne a sorrendben első három.
Aztán persze a konkrét ingatlan ismeretében ez azért változhat.
(A Róma-hegy mellett van a Lonka-hegy, ahol a faternak volt 40 évig hétvégi telke.
Most is bőven sokat vásárol mindenki. Ilyen nagy jóság még sosem volt.