Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi abban nekem a haszon ha 2,5% eltűnik a zsebemből, vagyis meg sem érkezik a zsebembe ?
Ezzel az Áfával meg Viktorral hiába jössz. Ez a kisebbik rossz. Csak a komcsi szemed nagyon zöldhályogos, kelene egy kis füvecske rá
Most mit vagy ezen fennakadva? Aki király, az azért király, hogy keressen mindenen, a pórnép meg azér' van , h kaparjon neki.
"... 1milláért és a 2,5% megy a levesbe a banknak..."
27%-a megy Viktornak - na, az a baj. Több, mint a gyártó ÉS a kereskedő együttes haszna.
Háát nem. Lóg a levegőben a legtöbbször a pénz, kihasználják az időt amit kihasználhatnak. Biztos megforgatja a bank is.
Sumup megy itt a legtöbbnek, én is azt fogok venni mert az a legkisebb rossz az összes közül. Nem akarok új bankszámlát, nem akarok havi fix pénzt plusz tranzakciós díjat fizetni.
Ugye érezzük hogy az egy hülyeség bizonylatot hogyan adsz ? Elküldöd emailben ? Hát hagyjuk
Zolinál lehet meg lehet ezt csinálni de akkor is szenvedésnek érzem, a telefon nem arra van hogy fizessenek rajta. Mielőtt valaki beleköt, terminálról van szó.
Vesz valaki nála bútort 1milláért és a 2,5% megy a levesbe a banknak, ez szerintem is egy tuti biznisz
De hát majd a vevő megfizeti ezt is, akkor is ha nem tud róla.
Amikor több száz ember fordul meg egy embernél, fesztiválon. Baromira hiányzik hogy megakadjon a rendszer 2percre is azzal hogy neki bizonylat kell, vagy épp mert a telefon nem jól teszi a dolgát.
Feloldottad le folyótisztítóban, aztán beléd szállt a szelleme?!
Ezt inkább nem kommentálom.
Nen hasznalok gumit,alfa vagyok.
A kotelezo terminal is gyorsabb,gyakorlatilag azonnali.
csak szarszínű az összes szomszédja..
Nem azt mondta, hogy nincs ennyiért ház, hanem azt, hogy a józan ész és igényeken határain belül.
De hol is nézzem akkor?
a bömbibven a vezérlés cseréhez konkrétan ki kell venni a blokkot
Az,hogy egy passzát elejét le kell venni fél óra szereléssel nem akkor gáz
Az már inkább mint amikor egy rönőba akarsz egy oldal index izzót cserélni és ugyanannyi a bontás
Ő is arról beszél. De ez lehet már telefonon egy app is amihez hozzáérinti a vevő a kártyáját ugyanazt csinálja
ja azt konyhát újít milláért azt bejelentett munkahelye sincs
Nincs ebben semmi túlzás. Nézd meg!itt egy normál családiház semmi extrával 100millátol,ha 80ért találsz akkor már a seggedet a földhöz verheted.
Pedig van ilyen, de az mind termő földel rendelkező vállalkozó.
Csodálkoztam is, amikor Road 5-re pénzt adtál ki
Vettem is.
Ha férfi lennél, te is áldoznál rá!
De a nők nem értékelik a minőségi és az orosz gumi különbségét.
Az 50 milliót azért kicsit túlzásnak érzem.
Tudok többért is, de olcsóbbért is meg lehet oldani a normális lakhatást.
Rózsadombon valszleg nem, de nem is kell szélsőségekben gondolkodni.
De hiszen a bankártya is kp, megmondták itt az okosok.
az már igaz
Vegyel,nem tartalak vissza,felnőtt nő vagy,azt teszel amit akarsz,ha nem enfedem meg nekiallsz toporzekolni.
Az a 100 inkabb 20.De ja.
Nem értek hozzá, mert mint írtam, nem vagyok autószerelő - de ezt a példányt megcsináltuk, tapasztaltam. Ha majd a bömbiben kell vezérlést cserélni, lehet, azt is szidni fogom de odáig még nem jutottam.
Egyébként a sor6 BMW dízel motoros Omega is hasonlóan szar, ott sincs a motor előtt 3 centi se, az is rémálom - ahhoz is volt "szerencsém"