Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen milka halat nem is fogtunk
biztos jó inj én életemben nem horgásztam hot fish-el Az internetről szedtem ezt a képet a lüke frílacinak, mert hitetlenkedik a koipontyok tekintetében, pedig ő a helyhez kapcsolódik én életemben egyszer voltam ott nyáron az is 2012-ben a fényképek tanúsága szerint Több koit fogtunk mint nem koit azt tudom
Én már bojlival is ritkán horgászom ini. Űegy évben egyszer elmegyek a sógorral merenyére aztán 1 boton van bojli a 6-ból nem sok kapás van rá. Ellenben a málét húzza nagyon
Tavaaly is voltunk 1 hétre 22.9-es pont lett az eddigi rekord pontyom. de nagyon sok 15-19-eset fogtunk, annélkül, hogy baszakodni kellett volna a a tőkkel a hínárral,meg a sulyommal. A zöld pokol szerintem igazi idiótáknak való hely küzd befelé kifelé cserébe törpeharcsás a víz Az egészből pálinkó ér valamit, mondjuk ahhoz, meg,hogy berúgjak nem utazok olyan messzire arra ott van a tiszató
Vőfélynek jó lenne,hülyeséget tud beszélni viszont nem vicces csak az akar lenni.
A mi csodás egészségügyünk (de a stadionokban van persze fűtött gyep): https://nyugatifeny.hu/2021/02...
ezek a buzi koi pontyok már régen elkurvultak
vannak olyan tarkák is mint a musztáng csak sárgasürke-barna minden árnyalatban

plusz a pipi sokszor a kenyérpirítóval fotóz az nem adja vissza élethűen a színeket
Én láttam hasonlót, igaz az vödör nélkül volt. Az a ribanc járt úgy, aki a kínálgatáskor, vagy mi a neve, amikor a zenész körbejár és mindenkinek zenél egyet meg kell inni egyet, az járt így, Mert fiatal volt és nem mondták meg neki, hogy nem kell 100 vendégnél 100 kupicával meginni.
Nem tudta, így járt.
Ja... mihez értesz te akkor?
Hát baszod, ez valóban sárga, de korántsem annyira sárga, mint a te képeden.
Ettől függetlenül most rácsodálkoztam.
a hotfish tuti cucc, a 20 kilóson kívül kb az összes 5+ kilós arra jött
vettem múlt évben 5 kilót, szerintem még a jövő évet is bírni fogja
a 20 as meg még az egyik nagy háromfán a big watert vette fel
eladó a menyasszony?
ja pont én értek a fotósóphoz
ha látod, ha nem dugig van a deseda koival. amiket mi 3- 5 kilósan megfogtunk 2012-ben már azóta 10-14 kg-os halak
Igen,lakást de nem családiházat.
Mert biztosan photoshop.
Na, milyen kicsi a világ.
akkor minek kérdezed?
na nem is sürgős neked, hogy kész legyen a konyha
Akkor szerintem még mindig ott van,az egyik hirdetett ház szomszédja.
A sárga halat a Desedában.
én is eljárok hugyálni többször is naponta, most hogy a konyha félkész még enni is a kanapén eszek
? mozgok eleget ini. nappaliból a garázsba-garázsból az autóba meg ugyanez vissza
nincs igényem többre
tisztán látszik rajtad hogy egy fillért se fizetsz a testmozgásért
nem szemrehányásként írom mert én dagadtabb vagyok, csak ténymegállapítás volt