Rosszul fogalmaztam, nem azt érzem hamisnak, hogy dolog kerülő hanem, hogy annyira nincstelen, az, hogy nem dolgozik még nem jelenti azt, hogy pénze sincs.
mindenki többet vásárolna Lehet havi 1 sör helyett vennék én is kettőt még ha soha nem is iszom meg. Mindenestre a fogyasztást kell tudni felpörgetni az a jelenlegi gazdaság motorja, nem megfékezni. és ez az áfa na az pont ilyen fékező tényező
Igen, nekem ez a halálom, amikor mutogatják a bevetetlen ágyat, de a tetőt nem látom, pedig sátortetős hullámpala.
(Igen, láttam már olyant is).
A fényképeken látható elosztás (helyiség), a boltíves nyílászárók viszont sejtetik, hogy ez mégsem sárból meg bitumenes hullámlemez tetőhéjazatból készült házról beszélünk.
ini igazat ír ez biztos Egész életében kerülte a munkát nagyon muszájból elment ilyen himi-humi munkahelyekre ott ahol lehetőleg nem nagyon kell csinálni semmit ilyen mint MÁV kerékkopogtató vagy valami irodista. eltöltötte az életét a semmittevésben cserébe nem is nagyon kapott érte pénzt ezért természetesen a vállalkozó a geci aztán sikerült jól házasodni, mert a nej és az após összedobta a családi házat amiben élnek. Aztán, hogy neki nem sok köze volt ehhez a művelethez na nehogy már, neki kelljen karbantartani így ás az asszony a kertben, nyírja a füvet ganéézza a csatornát Most meg már az egészségi állapotára hivatkozva még ganét sem jár hordani, az összes munkája a patronkihelyezésben összpontosul össze amit gondolom a neje már rohatul utál Aztán szép egymásutánni rendben megy el a rokonság a másvilágra azt mindig csurran cseppen vagy egy új autó vagy egy új konyha A legjobb befeketés mégis csak a gyerek volt asszem az az egy patronkihelyezése ért valamit, mert 20 évesen már eltartja a családot mivel már anyjuk munkahelye is megszűnt nem kellenek a túrista csecsebecsék a kihalt idegenforgalomnak
Az azért erősen behatárolja a lehetőségeket, nem véletlenül nem erőltetik azt vadidegenek között.
A problémákat tök jól lehet vizsgálni mondjuk az emeletes házak közös használatú helyiségeiben, illetve a közös költségek esetén.
Látod, ezért nem hiszem el (többek között) azt, hogy te iskolázott ember vagy, és ezt minden rosszindulat nélkül írom.
Te, lehet, hogy szívesen fizeted ki, de a népesség nagy része amikor többletjövedelemhez jut, egyből elkölti olyanra, ami nem generál (a jövőben)többletet.
A büdös cigány és a panelproli egyből pikkszalámit fog venni a parizer helyett, esetleg kifizeti az elmaradt számlákat, míg a tehetős meg esetleg vesz egy új teherszállítót és valami vállalkozásba fog.
(Bele ne kössön senki a P É L D Á K B A !)
Mivel életbevágóak a vállalkozásokból befolyó adók, ezért kinek fognak kedvezni? Hát aki megéri!
Értem, hogy a büdös cigánynak és panelprolinak ez nem tetszik, de amúgy ők is ebből kapnak gázártámogatást amúgy. Vagy tűzifautalványt, amit még aznap eladnak a kocsmában, amit volt szerencsém látni.
Egy egyszeri történet alapján, egy közgazdasági professzor tolmácsolásában, elvégeztek egy kísérletet. A büdös niggerek egy dollárért szedték a banánt. A gazdájuk felemelte 2 dollárra, érdeklődve, mi lesz belőle. Mi? Nem, nem más, mint a büdös niggerek megálltak a következő nap félidőben, mert megkeresték a korábbi pénzüket.
Így a gazdának negyede lett a haszna, dupla bérért a felét termeltek a niggerek.
Hát ezért nem kell a alulszocializáltakra bízni még a saját életüket sem. Egyet kell kérni és bízni benne, hogy azok, akik irányítanak azok ne legyenek a végtelenségig gonoszak.
Az adók olyanok mint a védőoltások, fáj, de szükségesek. A mértékük és a felhasználásukon viszont már lehetne vitatkozni.
mert túl van hájpolva a hely Lehet olcsóbban is panelhez jutni nézd meg komlón pl. ennyik a lakásárak Ugyanezek itt nálunk és mellettünk cegléd kecskemét 15-től indulnak
Nekem kell. Muszáj. De még nincs, nem is nyitottunk ki idén, még nem is fogunk szerintem ebben a hónapban.
Őstermelőnek nem kell, ritka aki sajátot árul. Sokat ismerek, na ők a legnagyobb simlisek de biztos nem csinálnám azt amit a zöldségesek. Kb 2kor kel nyáron, pakol a hűtőházból aztan pakol a piacon aztán pakol hazafelé, maradékot a hűtőházba...
Láttam és agyaltam rajta, hogy csak szórakozásból vagy más miatt, nekem az ignácban volt váltózár amivel egy sebességben rögzíteni lehetett a váltót, lehet, hogy úgy járt a csóka, hogy nem tudja kioldani a zárat valamiért.
Valószínűleg te SEM érted meg, hogy hogy vállalkozás csábító adópolitika BIZONYOS adók mérséklését kívánja, de ez automatikusan eredményezi azt, hogy így legalább más jellegű adókat emelni kell.
Lehet csökkenteni a BIZONYOS adókat, csak akkor lehet integetni a cégek után.
Értem én, hogy a szocializmusban elbutult, ellustult és leépült embereknek (társadalomnak) nem tetszik az általános iskolai matematikai elemeken nyugvó tények elfogadása, de nem baj.
A tények azok makacs dolgok.
De ezt te magad is jól tudod.
(Igen, láttam már olyant is).
A fényképeken látható elosztás (helyiség), a boltíves nyílászárók viszont sejtetik, hogy ez mégsem sárból meg bitumenes hullámlemez tetőhéjazatból készült házról beszélünk.
A problémákat tök jól lehet vizsgálni mondjuk az emeletes házak közös használatú helyiségeiben, illetve a közös költségek esetén.
Te, lehet, hogy szívesen fizeted ki, de a népesség nagy része amikor többletjövedelemhez jut, egyből elkölti olyanra, ami nem generál (a jövőben)többletet.
A büdös cigány és a panelproli egyből pikkszalámit fog venni a parizer helyett, esetleg kifizeti az elmaradt számlákat, míg a tehetős meg esetleg vesz egy új teherszállítót és valami vállalkozásba fog.
(Bele ne kössön senki a P É L D Á K B A !)
Mivel életbevágóak a vállalkozásokból befolyó adók, ezért kinek fognak kedvezni? Hát aki megéri!
Értem, hogy a büdös cigánynak és panelprolinak ez nem tetszik, de amúgy ők is ebből kapnak gázártámogatást amúgy. Vagy tűzifautalványt, amit még aznap eladnak a kocsmában, amit volt szerencsém látni.
Egy egyszeri történet alapján, egy közgazdasági professzor tolmácsolásában, elvégeztek egy kísérletet. A büdös niggerek egy dollárért szedték a banánt. A gazdájuk felemelte 2 dollárra, érdeklődve, mi lesz belőle. Mi? Nem, nem más, mint a büdös niggerek megálltak a következő nap félidőben, mert megkeresték a korábbi pénzüket.
Így a gazdának negyede lett a haszna, dupla bérért a felét termeltek a niggerek.
Hát ezért nem kell a alulszocializáltakra bízni még a saját életüket sem. Egyet kell kérni és bízni benne, hogy azok, akik irányítanak azok ne legyenek a végtelenségig gonoszak.
Az adók olyanok mint a védőoltások, fáj, de szükségesek. A mértékük és a felhasználásukon viszont már lehetne vitatkozni.
Oszt habzstidőzsi lesz?
Ma leejtettem a sajatot.
36 m2 földszinti társasházi lakás oszt jónapot
Őstermelőnek nem kell, ritka aki sajátot árul. Sokat ismerek, na ők a legnagyobb simlisek
Lehet csökkenteni a BIZONYOS adókat, csak akkor lehet integetni a cégek után.
Értem én, hogy a szocializmusban elbutult, ellustult és leépült embereknek (társadalomnak) nem tetszik az általános iskolai matematikai elemeken nyugvó tények elfogadása, de nem baj.
A tények azok makacs dolgok.