Az ilyen rettenetesen buta, egy 6-os csavart nem tudna készíteni! Valamit szétverni ez a majmok szintje! Lehet arra megy a verseny melyik a legbunkóbb !!? Gondolom ezután térnek majd át a négykézláb mászásra!
Lófasztnem,szarásig kapod az ajándék ájfonokat.
Én tavaly lealkudtam 4 hónap bérletidíjat a cégnél a felére.
Oszt ennyi.
Nerm vendéglős vagyok.
Viszont dolgozhattam egész végig.
Azért nem akarok FF-vázra váltani, mert az elmúlt 6-7 évben begyűjtöttem a "legjobb" APSC üvegeket, egy új rendszer kiépítése meg vagyonokba kerülne (amivel nem rendelkezem), ráadásul sokkal nehezebb cipelni, és tulajdonképpen semmi szükségem nincs rá (már nem készítek "kiállítási", nagy méretű papírképeket, 30x45 cm-ig meg teljesen megfelelő az APSC is. Amúgy ha a640a-at veszel, a 18-105/F4 G szerintem jobb, komolyabb üveg a 18-135-nél. Árban egyforma.
Az jó, akkor te vagy az én emberem, mert pont a 6000-es sorozat is képbe került, meg mindig nagyon ajánlott a sorozat! Én is az A 6400-on gondolkodom, az új és teszteken nagyon jól szereplő 18-135mm-el, meg hozzá gondoltam egy Sigma 16mm F1,4 DC DN Contemporary-t. Alternatíva lenne az Alpha 7 ii a gyenge 28-70 kittel, esetleg az annál kicsit jobb 24-70-el. Nagyjából egy árban lennének, nálad miért nem az A 7 jön a képbe?
Milyen okos az Android A telóm ujjlenyomatra indul, de tegnapelőtt elvágtam szereléskor, be van kötve, másikat meg nem ismer fel - ezért nem tanítom át.
Szóval beírkálom a kódot, ami 4 jegyű... na most, az x-edik alkalommal már a kód első 2 száma után bebaxxa a képernyőt, már ennyiből tudja, hogy a gazdi az de az is lehet, addigra ismeri fel a pofámat, mert az is be van neki állítva
Egy öreg Sony a6000 APSC MILC-cel, meg pár zoomobjektívvel (10-18, 18-05, 70-350). Nyáron én is váltani szeretnék: a vázat cserélném a6400-ra. https://bogyofoto.hu/linkajanlo.html A lap alján....
miért szánalmas?
pl gyerek is ebből él, igaz nem tör össze semmit, de ha fizetnek érte bármit tesztel amit amúgy is használ
pl kapott egy mikrofont ingyen annyiért higy bemutatta mit tud és a leírásban ott volt a bolt ahonnan kapta
pl hs kapna egy ájfónt azért hogy kemény tesztnek vessse alá akkor megtenné
az élet változik.... a nomád őseid téged is szánalmasnak gondolnának hogy nem a szabad levegőn lovagolsz a réten hanem a büdös városban élsz és a még büdösebb gyárban dolgozol....
Én tavaly lealkudtam 4 hónap bérletidíjat a cégnél a felére.
Oszt ennyi.
Nerm vendéglős vagyok.
Viszont dolgozhattam egész végig.
Szóval beírkálom a kódot, ami 4 jegyű... na most, az x-edik alkalommal már a kód első 2 száma után bebaxxa a képernyőt, már ennyiből tudja, hogy a gazdi az
https://bogyofoto.hu/linkajanlo.html A lap alján....
Ini-nek nem túl sok fogalma van erről
pl gyerek is ebből él, igaz nem tör össze semmit, de ha fizetnek érte bármit tesztel amit amúgy is használ
pl kapott egy mikrofont ingyen annyiért higy bemutatta mit tud és a leírásban ott volt a bolt ahonnan kapta
pl hs kapna egy ájfónt azért hogy kemény tesztnek vessse alá akkor megtenné
az élet változik.... a nomád őseid téged is szánalmasnak gondolnának hogy nem a szabad levegőn lovagolsz a réten hanem a büdös városban élsz és a még büdösebb gyárban dolgozol....