Biztosan megvan valahol a színkódja, de nem találjuk sehol, a RAL900-zal nem megyünk sokra. Ezt az egy infót találtuk.
Egy ismerős azt mondta, hogy 40-ért fújná de nem fogja lefújni mert ő motort nem fúj. Meg is értem, végignéztem egyszer ahogy egy délutánon keresztül szopott egy matrica felragasztásával, a tulaj bíbelődött vele.
A bal sarka leért az aszfaltra, megcsiszolom, ráködölök egy fasza kis mattfekete sziszegősse aztán húzok rá egy fóliát. Pár ezrest áldozok rá inkább csak. Műanyag tank, nemfog elrohadni. Utána a szép friss festést sajnálnám az ágakkal összekarcolni.
De vegulis mindegy, szerintem is jobban jartok ha a virust probaljatok ki nem az oltast. A vege ugyanaz, erjuk el a 70% oltott vagy viruson atesett embert es mehet minden a regiben.
Nekem 2 réteg metál volt meg 3 lakk mert túl sok volt a 1,5 liter a tetőre aztán inkább rá lett fújva mint kidobva a kukába
Kurva jó a 2k lakk azon szerelek Pécs közben horgász láda kis vödör minden a motorháztetőn van
Tetőn meg a pontyzsák, lámpa, még pár kacat
A favorit is olyan hogy a 2. Oltás után hidegrázás láz meg még egyéb bajok voltak
Asszony jár kezelésekre aztán ott beszélték a dolgozók hogy valamelyik doki 2 napig nem tudott bejönni, de egy csomóan szarul voltak oltás után 1-2 nap, ki jobban ki kevésbé
Az autó hacsak nem gyöngyház metál, nincs ennyi rétegből felépítve. Minden motor gyári színe szinte kivétel nélkül gyöngyházmetál, azaz 5-9 réteg festék.
De mennyi az anyag? Anno a metálbordó gyári szín került 120-ba a motorra telibe, volt vagy másfél liter is tán, kb tizenkét éve. Két réteg aláfújó ezüstből, háromréteg bordó és két réteg lakk.
Nem halt meg, és nem 88 hanem a 88-ból 37.........
A többi stimmel, de már csak ezért sem...... itteni betegszállítók is panaszkodtak, hogy beadták nekik aztán semmivel nem csillapítható fejfájás, láz stb pár napig. Pont mint az ismerősömnél, akin valóságban is átment a vírus. Tehát akkor már inkább a véletlenre bizom, nem baszok ki magammal.
Azt egy kicsit keveslem de ha így van, megnyerted a munkát
Selyemfényű fekete, odáig jutottunk hogy nem passzolt a próbaszín, mert ilyenhez nincs kártya vagy mijafasz. De mindegy, elengedtem. Majd jövőre megint nekiugrok, akkor hátha nem kell gumi meg lánccserével kezdeni az évet.
Na az opel asztra zenekar vakcinát betiltották meghalt tőle 88 ember oltás után néhány órával http://www.atv.hu/belfold/2021...
Bogyó megvan mit válassz Beszéld rá lacát is
PÁPÁ
Egy ismerős azt mondta, hogy 40-ért fújná de nem fogja lefújni mert ő motort nem fúj. Meg is értem, végignéztem egyszer ahogy egy délutánon keresztül szopott egy matrica felragasztásával, a tulaj bíbelődött vele.
A bal sarka leért az aszfaltra, megcsiszolom, ráködölök egy fasza kis mattfekete sziszegősse aztán húzok rá egy fóliát. Pár ezrest áldozok rá inkább csak. Műanyag tank, nemfog elrohadni. Utána a szép friss festést sajnálnám az ágakkal összekarcolni.