Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden sérülés állo helyzetben került a motorjaimra, kivéve a 1100 zzr azt simán kibaszta alolam egy autos köcsög
Hajra..... Kene fagyiznom a meses nyugati alpokban.
én annak a pfízernek a kék tablettáját szedtem a szívemre Na arra nem volt jó de legalább felállt tőle a f.szom
Az oltatlan merkely prédikátor kiszámolta hogy már négymillio fertözésrn átesett van. Meg lesz az....
Befújjátok palackos matt ezüst sprével oszt jó napot faszt urizálktok má Gyöngyházmetál mi Na haggyuk má A legelső körforgalomba eldobjátok azt a szart amilyen rutinos veztők vagytok azzal az éves 2000 km-er futással basszhassátok a 7 rétegeteket az aszfalt úgy is letúrja
Mint mondtam, a lenyeg hogy elerjuk az oltott+fertozott letszemban a 60-70%ot.hogy ki mit az dosztmindegy.-bogyo, ot az elpatkoltak koze sorolnam.
Bar az is jo. Nekem
Az nem gyári lesz akkor.
Mert el lett cseszve a fújás .XX?Simán 3 réteg és jó a szín.
A feleségem munkahelyén most megy a toborzás hogy aki akarja annak megvedzik az oltást. Fel lehet iratkozni, visdza lehet táncolni de aki nem iratkozik fel utolag nem kérheti.
Most akkor nem ingyé van?
Mondjuk sokat nem kell venniük mert nem tolonganak. 2-3 ember jelentkezik egy-egy csoportbol.
Na jo de te america kapitannyal kersztezett hulk vagy.
Csaknorisz elore koszon.
bár, hogy szurkolsz ettől az ötlettől még évekig nem lesz tele a bútorbolt
Értem a költöi tulzást......a pfizernek is ilyen hatása volt néhány embernél
szerinted
de meg halt csak te nem tudsz olvasni a sorok között . Így tompítják az élét,hogy a vakcinától halsz meg nem a betegségtől
Azt hazudták, hogy 88-ból csak 37 az sem meghalt csak rosszul lett, na az igazság az,hogy mind meghalt azt ha ez kiderül mindenki rohan asztra zenekarral oltatni magát
Nem gyenge influ de nem is ennyire veszedelmes a nagytöbbségre mint amennyre eröltetik az oltást.
Az biztos, hogy motorokon nem sima metál van hanem ez a sokrétegü.. Festö mondta hogy ez a gyöngyház, de nekem.mindegy mi a neve.
Festettem anno zzr-t metál bordo, az hét rétegböl állt össze. XX oldalidomot, az kék volt, az hatbol kijött de hiába volt jo a szinmélység, ha kocsi rávilágitott a garázsba indigo kék lett foltokban. A goldenblazed green zzr meg javithatatlan szin, egy gyárto sem csinál hozzá festéket. Négy éve leeresztettem az oldalára oldaltámaszrol, uj idom.lett belöle pár karc miatt. A fekete az alján.is hasonszörü de azt meg lehet festeni.
én már szerintem több mint 30-at ismerek ebből kb. 2-ő volt aki azt mondta, hogy egy kicsit szar volt, kb. mint egy tüdőgyuszi, azt 4 napig szinte aludni sem tudott nagyjából felének akkor derült ki,hogy már túl is van rajta amikor a karácsonyi szünet után a munkahelyen kötelező szűrés volt . 1-2 nap lázzal a többi meg aki egyáltalán észrevette, hogy van valami na annyival le is tudta
Nem is kell.Meg vagyok nélküle.
4 napig volt 38,5-39 körül a lázam folyamatosan, az 5. naptól ugyanúgy nyomtam a napi 5*60 fekvőtámaszt mint annak előtte.
ral 9005 lesz az inkább.milyen motor?
En csak azt tudom aki mondta.
a gyerek temperáját nem merném rád bízni
Kuld le az egeszet pink plastidippel.
Nekem van sok ismerősöm, aki átesett rajta gyorsan. Unokatesóm 2nap láz, a másiknak csak a szaglása ment el egy hete de még nem jött vissza. Olyat is ismerek akinek 6hétig elment a szaglasa!!
Bar nekem az is jo ha nem maradsz ottones a fel ismeretsegi es rokoni kort vegigfertozod, aki romosabb az megpusztul, ezzel a vedeni kivant kort is zsugoritod, nyugdijra se lesz szukseguk, szoval ezt is tamogatom.
Nem vesz, csak egy gyenge influ. Az van minden evben.