Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha illegális, akkor nem lehet jogszerűen fenntartani - és ez ránk is vonatkozhat a későbbiekben.....
Ja,az unió meg kimondta hogy aki nincs beoltva,azt sem érhet semmi hátrányos megkülönböztetés.
Mondjuk szerintem sem annyira alkalmazható ez a kártyás rendszer,tudják ezt ők is,csak kicsit riogatnak hogy páran emiatt is beoltassák magukat.
Utólag nem mindegy hogy illegális volt e vagy sem?
Mindig ez a qrva motorozás! Jobb témád nincs?
6 perc alatt rajottem me jo a dobozos turamotor.
Lehet ra parkolni.
Es az ájfon szar.

http://youtu.be/Pim24z1qhYs
Kurvára bíznak a vezetőink az oltásban ha az oltottak is ugyanúgy karanténba kell vonuljanak ha hazaérkeznek külföldről
tök jól elvoltatok nélkülem is, végre nem zavart meg senkit a valóság, szóval ne kend rám
De hogy jön a tűzoltósághoz a vasúti átkelő?
Miért akarnám?Nincs nekem bajom az élettel..Na még egyszer,se sorompó,se telep,se éjszakai ügyelet.
miért kiszerelték? Nem tudtál 2 gombot kezelni? Pedig a nyíl is rajta volt fel- vagy le
A Fuji objektívek drágák, nincs is nagyon rájuk olcsó alternatíva a Tamron, Sigma, stb. külső gyártóktól, viszont mind nagyon kompakt és nagyon jó minőségű. Náluk a kevesebb néha több érvényesül. Tartasz az alap Zoom mellé két fixet és ugyan nem fedsz le vele sokat, viszont amit azzal tudsz, az kompromisszum mentes... A Sony szimpatikusabb, de egy kicsit azért eljátszottam a gondolattal. nekem a retro design is nagyon tetszik!
fifikás
Párszor már leírtam hogy olyan nincs,de még csak sorompó sincs.
mert,hogy akarod intézni? Nyakadra csukod a sorompót a telepen éjszakai ügyeletben?
Oké azt már tudjuk te miért a portaszolgálatot a sorompónál gondolom oda nem volt nehéz a felvételi
Aztán miért akarnék kibaszni a vonatvezetővel?
Azért nézd meg a Fuji objektív-választékát is, mit, és mennyiért tudsz hozzá venni. Sokan szeretik a képminőségét, az igaz.
ő mindig magán kívül van
Mindenki nem is lenne rá alkalmas.Vagy pszichésen vagy fizikálisan de az emberek 80%-a alkalmatlan rá.
ez a te véleményed