Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beledöglésnél a kínai is jobb, nem? Egyébként mi súlyos bajod van neked, a képeiden nem láccol betegesnek...
Na Erdélybe pont ne menj. Nyugodtan szorozd meg a hivatalos betegeket 10-zel, akkor kapsz egy talán valós számot.
Senki sem veszi komolyan ott ezt a vírust, azt hiszik a maszk megvédi őket. Nyugodtan mennek el szaglás nélkül ügyeket intézni vagy étterembe.
Hidd el hogy azt csinálom, de így egy év után már kezd tele lenni a pöcsöm az egésszel. Ha a szuri az ára a védettségnek, akkor be kell adatni.
Aminek egy része az önszántadból választott cigi a felelőse,ugye?Csak azt meg sokan elfelejtik hogy míg mi koronázgatunk addig hány ember hal meg az miatt hogy nem kap ellátást a covid miatt.
Ez egy új irányzat, el akarják kapni sokan Nálunk is volt ember, már ez a 3. tesztje, ez + lett. Mikor megtudta: "na végre" Mondjuk ő itt élő usák állampolgár, lehet, ez kell neki, ha egyszerűbben haza akar látogatni.
... csak aztán nehogy visszanyaljon a fagyi, és betegek legyenek, mint a kutya
Ez a cél?
Van, de nem mondom meg
Akkor maradj otthon, ne kujtorogj. Várd meg amig eltünik a virus
Pedig az elvileg már védett,vagy már nem?De akkor soha nem érünk a végére.
én is unom a motoros témákat nincs erre valami fórum máshol?
Sajnos nálam nagyon sok a kockázati tényező - ha elkapom, akkor valószínűleg beledöglök. Ennél még az orosz vakcina is jobb lehet (a kínait nem hagyom beadni magamnak).
na pedig nálunk egyre több a kovidos
kb. 2-3 nap eddig még kiheverte mindenki baj nélkül
Azt nem értem minek ez a felhajtás a világban
Influenzáért érdekes sosem csinálták ezt a fesztivált
Vélemény?
Nincs pénz lóvéra
Mi van, még nem fizettél elő a telexre? Posztolgatod ide ezeket a Fidesz propagandákat...
Dehogy van, akin átment azt is oltani akarják
Szerinted ennek lesz a függvénye?Baromság.Egyébként nem lenne egyszerűbb elkapni aztán le van tudva.Engem holnap tesztelnek,de nagyon remélem hogy pozitív vagyok,aztán akkor le van tudva az egész hercehurca.
Én is remélem, hátha veled meg lesz a hetven százalék
Pont én is néztem,eszerint ha kértem volna akkor évvégén kapnám meg.Ezért nem lesz semmi ebből a kártya feljogosításból.
Csak nem! Nyáron kéne menni Erdélybe motyorolni....

Levelet ma kaptam, hogy - krónikus betegségeim miatt - előbb-utóbb hívni fog a háziorvosom a vakcina beadása végett. Nyárig csak megkaphatom mindkét adagot....
Bogyo addig meghalsz
áprilisig fejezzék be ezt a buziskodást akkor indul a peca szezon
Nálunk amúgy sem törvénytelen szerintem - mert ezért vezették be a rendkívüli jogrendet.
Vagy megoldják, hogy jogszerű legyen. egy törvény módosítás és kész is...
Hozzáteszem sürgős és indokolt esetben lehet alkalmazni........szerintem mást nem is kell hozzátenni.