Na Erdélybe pont ne menj. Nyugodtan szorozd meg a hivatalos betegeket 10-zel, akkor kapsz egy talán valós számot.
Senki sem veszi komolyan ott ezt a vírust, azt hiszik a maszk megvédi őket. Nyugodtan mennek el szaglás nélkül ügyeket intézni vagy étterembe.
Aminek egy része az önszántadból választott cigi a felelőse,ugye?Csak azt meg sokan elfelejtik hogy míg mi koronázgatunk addig hány ember hal meg az miatt hogy nem kap ellátást a covid miatt.
Ez egy új irányzat, el akarják kapni sokan Nálunk is volt ember, már ez a 3. tesztje, ez + lett. Mikor megtudta: "na végre" Mondjuk ő itt élő usák állampolgár, lehet, ez kell neki, ha egyszerűbben haza akar látogatni.
... csak aztán nehogy visszanyaljon a fagyi, és betegek legyenek, mint a kutya
Sajnos nálam nagyon sok a kockázati tényező - ha elkapom, akkor valószínűleg beledöglök. Ennél még az orosz vakcina is jobb lehet (a kínait nem hagyom beadni magamnak).
na pedig nálunk egyre több a kovidos
kb. 2-3 nap eddig még kiheverte mindenki baj nélkül
Azt nem értem minek ez a felhajtás a világban
Influenzáért érdekes sosem csinálták ezt a fesztivált
Vélemény?
Szerinted ennek lesz a függvénye?Baromság.Egyébként nem lenne egyszerűbb elkapni aztán le van tudva.Engem holnap tesztelnek,de nagyon remélem hogy pozitív vagyok,aztán akkor le van tudva az egész hercehurca.
Csak nem! Nyáron kéne menni Erdélybe motyorolni....
Levelet ma kaptam, hogy - krónikus betegségeim miatt - előbb-utóbb hívni fog a háziorvosom a vakcina beadása végett. Nyárig csak megkaphatom mindkét adagot....
Senki sem veszi komolyan ott ezt a vírust, azt hiszik a maszk megvédi őket. Nyugodtan mennek el szaglás nélkül ügyeket intézni vagy étterembe.
... csak aztán nehogy visszanyaljon a fagyi, és betegek legyenek, mint a kutya
kb. 2-3 nap eddig még kiheverte mindenki baj nélkül
Azt nem értem minek ez a felhajtás a világban
Influenzáért érdekes sosem csinálták ezt a fesztivált
Vélemény?
Levelet ma kaptam, hogy - krónikus betegségeim miatt - előbb-utóbb hívni fog a háziorvosom a vakcina beadása végett. Nyárig csak megkaphatom mindkét adagot....
https://index.hu/belfold/2021/...