Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipiben mi nem szánalmas?
baszki
nemem 750km volt a csúcs egy 25+ éves egyhengeres 600assal
de a 350-esbe is beletoltam már egy nap 600km és mindkettőben volt egy kis erdélyi földesutas patakmeders út is
szóval autópályázva egy ezres az elég szánalmas egy napra
Azt tudjuk hogy nem vagy százas, te a szarós képeket is nyomod mindenki arcába
Attól hogy te csak hazudozol nem teszi kevésbé szánalmassá azt ,amit te csináltál az autópályán.
Monjuk M6-os képem nincs
nem nyilvános itt az én arcomon kívül senkié így még fagyizós kép sem lesz
Ha szóba kerül egy társaságban tud róla hosszan beszélni Aztán levetíti azokat az álmait amit nem mer vele megtenni
számolgat a fenne rakd fel a képet most, meg novemberbe majd akkor számolunk
nem állítom, hogy esetleg te nem motorozol többet az átlagnál bár meggyőződve se vagyok róla de az átlag megy egy szezonba 5-6 alkalommal kb. 2-3 ezer km-ert . ezért kár kínlódni a motorral. Egyszerűbb bérelni talán olcsóbb is, meg kerülgetni sem kell otthon, meg szarakodni sem kell vele
autópályázós motorosnak egyébként nem kunszt ám az 10 ezer/ szezon Volt olyan szombat, hogy beleszaladt egy ezres a csuklóm a tankolásoktól fáradt el
Hány éves a moci ?
30?
62-3ezer van a motorban. 7500voltcbenne amikor 2017 januárban megvettem, számolgass
Ilyet ne kérj tőlük...fagyizós képet kérj !
Akkor neked mi az élmény a motorozásban ha nem a sebesség
Bár szerintem 10 ezret összesen nem mentél életetben motorral. Persze nem ismerlek nem biztos, de mondjuk megtehetnéd, hogy befényképezed a km óra állást most meg szezonvégén novemberben hasonlítunk
gyári festés az életben nem lehet elérni sufni körülmények között. Még a nagy márkaszervizek(audi, bmw stb.) festőműhelyéből sem úgy kerül ki egy autó, mint a gyárból
egyszer a haver megőzezte a 2 hónapos berlingó elejét azt a szalon festőműhelyében olyan jól sikerült a festés, hogy kb. a szomszéd utcából látszott a színeltérés
az autógyári robotokkal ember nem tudja felvenni a versenyt
Megláttad a 10 ezret és szégyenedben írtál ?
Tudtál hozzá kevertetni szép színt?
Elengedtem most teljesen, eddig is csak a basztatás miatt akartam, most már kezdik is amikor kijelentettem hogy inkább veszek mégegy szett gumit a festék árából, “igénytelen vagy!!”
Neked van...
De minek !
Pipi a Te motorozásod a motorozás szégyene volt... felénk az ilyen motorost úgyhívják hogy béna motoros
Jössz itt az évi 10ezreddel, annyit egy szar évben megyek, mondjuk a tavalyiban.
Egyenesben húzod az m6oson... a 3.km után megunom, nem élmény. Lobogsz rajta mint egy zászló. Amíg gyorsul addig okés de azt nézzem hogy jajj 224 vagy 225 hát kurvára nem érdekel, 180-ig egykeréken megyek...
Te motorosok szégyene, jobb is hogy nem motorozol már
Zoli buzi!
Max Firefa@szt tudná magával vinni !
Motorod sincs te szerencsétlen ami persze ezek tükrében érthetö
meg nem gondolta,hogy ilyen gyors Lehet hegesztővel odapöttyintettek a váltókarnak, nehogy véletlenül megrúgja a lábával azt felszaladjon kettesbe
Ez egészen biztos, hogy nem igy van. Tapasztalat. Persze a garázsfestőknek minden megy csuklobol, aztán olyan amilyen.
inkább vérük nincs Ezért hitetik el magukkal, hogy milyen jó az ilyen transzfogarasi út meg az ilyenek ahol a bringások kerülgetik Őket
Nekem azért volt motorom, hogy élvezzem a gyorsulást és a végsebességet. Ha nagyon kanyarogni akartam volna akkor nem 250 + kg os motorra esik a választás hanem vettem volna valami 400 as sor 4-et pehely súllyal Ha az tetszett volna azt csináltam volna. Ha meg nagyon kirándulgatni akarok na arra ott az autó, ha látni is akarok valamit a tájból meg kényelmesen elfér a több napi cucc + asszony+ gyerek
A kutyás rendőr meg egyesben használta évekig a motorját ,mert azt hitte robogó !
A kutyája mondta meg neki ,hogy lehet váltani is !
Azóta nem mer motorozni...túl bonyolult lett neki
én odavittem az autófényező bolthoz a dobozt. Mondom ilyen koszos fehér kéne e
Csávó jött egy kütyüvel néhány mp oszt megvolt a színkód