Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mondod - csak rossz hallgatni.....
A prédikátor és a lelkes hívő. A prédikátor aki osztja az igét mert anya otthon azt mondja, és a hívő aki hosszú évek óta önpusztító életet folytat amitől nem tartott, most viszont be van szarva.
Nyugi pipi, ez kozismert teny, mindenki tudja, meg az analfabéta bangladesi migrik is.
aha hát igen azt nehezern viseli Mondjuk ebben bogyó a partnere
hát végtelenül hálás vagyok
Ő mindent tud,csak sokkal jobban.
ja,csak úgy nem lehet eloltani.De inkább a baleseteknél lesznek a nagyobb problémák.
Mondjuk úgy hogy nem bírta elviselni a véleményem covid témában,fáj neki hogy nem tud megtéríteni.
Legjobb......örülj, hogy te még nem vagy a listámon
ja te meg őt tiltottad
Micsoda csapat
Má tud szakvéleményt is? Aztakuuuva
Még jo hogy nem látom
téged miért is tiltott?
nahát erre vannak a tűzoltók persze igazi tűzoltókra gondoltam nem portásokra
Először. Aztán már kívül is
Jogos észrevétel.
Igen,ezt én is akartam jelezni,hogy egy antennaszerelő vagy mi a tököm,miféle szakvéleményt adhat ez ügyben,de engem tiltott.
neked nem olyan rossz hír ez Csak el hullik megint néhány rokon azt csak csurran-cseppen valami
azon gondolkozok, neked erről honnan lehet szakvéleményed Akkor jutnak neked iléyenek eszedbe amikor piszkálod le a madárszart az antennáról behevederezve
Ezek is belül égnek
Sok gondot fognak ezek még okozni a jövőben.Szerintem többet mint a belsőégésűek.
felénk azért pusztul a nép coviddal a szervezetben
amennyire ismerem a helyzetet egy sem volt aki hibátlan állapotban lett volna
ellenben ismerek olyan 70+ évest is aki bár nem lazán de viszonylag könnyedén megúszta, nem kellett lélegeztetni csak oxigént adtak neki egy ideig, olyan 2-3 hete jött ki a kórházból de már láttam hogy csattog a lovaskocsival
A szakvéleményem az hogy hülye vagy, de ezt már úgy is tudja mindenki
nagyon stresszes
jönnek megnézik indítsam be, aztán miután elmennek a -5 fokban mehetek egy kört hogy felmelegedjen rendesen ne legyen pára lecsapódás
aztán kettéfagy a tököm
Kibaszasbol, anno mindent lelegeztetoben mertek ferencek, ha nesztek.