Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudnak gyorsan menni,mert nincs izmuk hogy megtartsák magukat!
Csak két csökevény van a kezük helyén ,meg zsír !
Az elég kb 80-90-ig ,aztán lefújná őket a menetszél !
Ezek nem férfiak már mondtam !
Szánalmas nyomorultak ,akik itt hiszik magukat valakinek !
Ők sosem motoroztak Kitolják a garázs elé a vasat mosni jó időben,hogy a szomszéd meg az arra járok lássák, hogy van
Már akinek van garázsa.
m6-on szerettem menni az egy tök üres autópálya a mái napig
De jártam én az összes autópályán. Szerintem közületek volt aki még meg sem találta a 6-ikat
Van aki kipróbálta már a motorja végsebességét vagy csak ábrándoztok erről ÁÁÁÁÁ
az a szánalmas amit ti csináltok évi 1500 km-er/év ebből 1000 doboz autóval ha valaha elkészül Legnagyobb sebesség talán 150 ÁÁÁÁÁÁ szánalmas
Ja parkoló meeting, fagylalt meg palacsinta meg éves szinten kb. két tank benzin ez jellemez benneteket
Mi az hogy tud gyári színt? Mindegyik az. A gyárak is azzal dolgoznak amit te magad is meg tudsz venni, nekik is valamelyik a beszállítójuk. Náluk is ugyanúgy van/lehet szín eltérés. Ezért van sokszor hogy egy kód alatt két évjárat nem stimmel. Sokszor van hogy egy kód alatt 6-7 árnyalatot is ad. De normálisabb festékkeverő műhelyekben már van festék analizáló ami pontos adatot közöl,és azt kapod amire szükséged van. Hidd el az hogy valaki autót vagy motort fest, tökmindegy. Mindegyiknek van előnye és hátránya, de a munka ua.
Ami azert eleg szánalmas.
Nekem is ilyen volt az lc4 tankom.
Aki egészséges ,az már jövőre motorozhat is !
Bár ez titeket nem érint....
Te az M6-on mentél oda vissza
Ako te egy sima dummy bábu voltál csak akit felbasztak a motorrra aztán ereggy
na pont nem királykodtam én mentem Aztán biztosan elkerülsz fél kézzel a kanyargóson én nem nagyon szerettem kanyarogni (nem az én műfajom volt)
Nem jártam el vele fagyizni, nem jártam a mátrába palacsintázni sem a parkolóban óra hosszákat elmélekdni a 2x 10 perc motorozás között se Én nem álltam le a városba bandázni a helyi "motorosokkal" sem Ami igazából arról szólt, hogy egész nap kint baszták az anyjukat vagy 20-an a központon, talpig bőrbe 40 fokba begyűjtve az utca és a közlekedési forgalom szereplőitől az elismerő tekinteteket Aztán ha elfogyott a mondanivaló tenni egy kört nyársapátig meg vissza
Te egy tipikusan az a motoros lehettél aki előadta a parkoloban hogy mekkora király mert 6.ban tiltásig meri húzni a m6-oson oda vissza
Én meg ah ilyeneken röhögök amikor kikerülöm őket félkézzel kívülről
hát erősödött a nyakizmom folyamatosan az tuti Nagy tempónál tartani kellett azt a bazi nagy bukót
neked a max 150-től még nem kellett befeszülnöd Egy 30 éves vasat addig húzatsz 2-be
Sajnos ez része a motorozásnak Meg több esélyt adtam neki szezononkét nagyjából 10 ezer km-erel
soha nem is állítottam az ellenkezőjét Ellenben én kihasználtam azokat a teljesítményeket amit leadott a motor hegyről le-föl karikázva ez nem lett volna lehetséges
Tokát hogy hátracsaphatta a menetszél
Nekem beegett a sportcipos-borruhas befeszult pipi a seggebe dugott patvissal a motoron kompozicio.
Ostoba kérdések, nyilvánvalo az eredmény is. Okos a föni, igy simán azt mondja a nép akaratát juttatta érvényre, semmiben nem döntött

Kikerekedik a gombszeme ha kap meg egy millas buntit erre is.
És.még igy is rommá törte magát többedjére is
Az a helyzet Pipi hogy te is egy balfasz motoroslehettél, egyenesben minden hülye tudja húzni a gázt.
Azért az idomnak van némi szerepe persze akinek olyan motorja van ha éppen beindul kb. 100 az utazója oda tényleg nem kell sem idom sem plexi
Ne magadbol indulj ki