Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monyuk neked semmi
Nem is adnék a kezedbe vasgolyon kivül semmit
meg a motorozni tudás (teljes hiánya)
Elfogadta a jakab pétert, meg a frissen csinált mail cimet is
mer mi a különbség egy ótvar motor meg egy autó között. Én ugyanúgy nem mostam azt sem mint az autót Ha már nem volt elég világítás a lámpára száradt rovarok miatt akkor egy rossz ablaktörlő lapáttal lekapartam róla. Illetve a szélterelő plexit valamelyest tisztán tartottam mert én voltam az a ritka kivétel aki azon keresztül bámulta az utat ugyanis az állam mindig a tankon volt és ott láttam ki autópályás 6 telinél (nálam meg csak ez volt) Szezon végén egy spaklival leszedegettem a nagyját annak az olajsárnak ami összegyűlt a hátsókeréken meg a lánc környékén az is csak azért mert már verte fel a gatyámra Egyszer unalmamba leöblítettem slaggal na akkor csináltam róla néhány képet mert tudtam,hogy ilyen tiszta nem lesz nálam a motor többet Aztán ilyen festésekkel foglalkozni, hogy karc meg kis horpadások Valaki vagy motorozik vagy pippelget.De hát általában a fagyizóba járó szobamotorosok pippelgettek Ismertem néhány srácot aki igazán jól terelgette a vasat Na azok nem pippelgettek Na azok azok a fajta gyerekek akik 1 körön kettőt vernek rátok a motorjuknál meg egy hányás is jobban nézett ki. Persze műszakilag toppon voltak ezek a gépek Az utcai motorosok 99,9 százaléka nem igen tud motorozni, elmegy egy szezonba kis szerencsével vagy 3 ezer km (egy átlag autózó 3 hét alatt megy annyit) Évente 2 szer felmegy valami osztrák vagy erdélyi hegyre kb. bicikli tempóba 1 évig erről beszél
Akik meg tudnak motorozni azok nem beszélnek hanem motoroznak. Meg gópróval sincs teletűzdelve a vas
Azt levereted sterimoval csak a matricakra vigyazz.
De mennyivel könnyebb mosni . Csillogvillog a sok műanyag kacat rajtuk
Toldsd ki jakab peti neveben, es rakj fel egy zsak krumpli kepet.
Ebben teljesen igazad van.
Na elindult a konzultácio......
Gondoltam kitöltöm de ezek mindenféke személyesadatot kérnek hozzá
Annyok picsáját fogják.listázni
Idomos motort fasszsag venni, csak macera a festes.
Vannak mindröl képek, sima balfaszságokbol eredöen de leginkább oldaltámasz problémák....
hát azt én sem tudom azért nem szedem már A maradékot elküldtem az ininek
A szin. Én mindenféle autofujokhoz sose vittem. Csak aki motorokkal foglalkozik, tud gyári szint szerezni valamelyik gyártotol és már látott motort nem csak motorháztetöt.
Azaz, 9005, nem emlékeztem az utolsó számra, meg nem is tudtam hogy mit jelent
Ktm 990smt 2009, selyemfényű fekete, lehet mattnak mondják. Csináltunk próbát de ami matt az nem szép.
Elengedtem, majd jövőre Most kell a pénz minden másra, gátlófelújítás, a 2ge szem 30pénz
az egyik motoros cimbim is mindíg kitalált valamit amikor romokban volt a motorja. Már az a duma is volt, hogy a fészerbe tárolt motort a németjuhász szedte szét
Faszt nem fetrengesz, fetrengeni jo.
Csak, mert mrgtehetem.
Neem vagyok, csak az, hogy 2 hétig fetrengek az ágyban vagy sem eléggé beállítottság kérdése, nézd meg ini-t
Mi az hogy nem gyári? Persze hogy nem gyári, hisz javítva van.
Miafasznak?
szerintem a béci meg a laca közös brainstormingra jár esténként cecílékkel
Ha nem alpok akkor valami szerb vagy bosnyák hegy. Azok nem foglalkoznak ilyesmivel, de márbaz olaszok se csak el kell jutni addig
Meg este 9 lapostevet venni a mediamarktban.
Az is minek?