Én ugyanúgy nem mostam azt sem mint az autót
Ha már nem volt elég világítás a lámpára száradt rovarok miatt akkor egy rossz ablaktörlő lapáttal lekapartam róla. Illetve a szélterelő plexit valamelyest tisztán tartottam mert én voltam az a ritka kivétel aki azon keresztül bámulta az utat ugyanis az állam mindig a tankon volt és ott láttam ki autópályás 6 telinél (nálam meg csak ez volt) Szezon végén egy spaklival leszedegettem a nagyját annak az olajsárnak ami összegyűlt a hátsókeréken meg a lánc környékén az is csak azért mert már verte fel a gatyámra
Egyszer unalmamba leöblítettem slaggal na akkor csináltam róla néhány képet mert tudtam,hogy ilyen tiszta nem lesz nálam a motor többet
Aztán ilyen festésekkel foglalkozni, hogy karc meg kis horpadások
Valaki vagy motorozik vagy pippelget.De hát általában a fagyizóba járó szobamotorosok pippelgettek
Ismertem néhány srácot aki igazán jól terelgette a vasat
Na azok nem pippelgettek
Na azok azok a fajta gyerekek akik 1 körön kettőt vernek rátok a motorjuknál meg egy hányás is jobban nézett ki. Persze műszakilag toppon voltak ezek a gépek
Az utcai motorosok 99,9 százaléka nem igen tud motorozni, elmegy egy szezonba kis szerencsével vagy 3 ezer km (egy átlag autózó 3 hét alatt megy annyit)
Évente 2 szer felmegy valami osztrák vagy erdélyi hegyre kb. bicikli tempóba 1 évig erről beszél
. Csillogvillog a sok műanyag kacat rajtuk
fasszsag venni, csak macera a festes.
Most kell a pénz minden másra, gátlófelújítás, a 2ge szem 30pénz
Már az a duma is volt, hogy a fészerbe tárolt motort a németjuhász szedte szét
Nem is adnék a kezedbe vasgolyon kivül semmit