Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindenki olyan pro hogy egy falusi főúton is TK-ra tegyen egy motort,nem szoktad meg hogy jobbról-balról is jöhetnek autók?
Azt, hogy arab, csak a papírjaiból tudták meg... ami megmaradt a 800 fokos tűzben, amiben az 1100 fokon olvadó acél elolvadt Ha te vevő vagy a hivatalos verzióra, már értem mért vagy gyurcsányos összefosás (by Zoli) hívő
mondjuk ha 4 éve rá se ültél meg földrengés sem volt akkor végül is egy zárt kamrában mi baja történhetet volna
ráadásul rendszeresen jársz azt írod Hát akkor te vagy itt a legnagyobb marha
veszel éves matricát nem emléxem egy kicsit drágább lett mint tavaly előtte 5 évig 42990.- volt az ára. Ott és akkor és annyiszor mégy rajta ahányszor akarsz. Igen Szekszárdtól elkanyarodik a 6-os főút mellől, mert hát Mohácsra le kellett ágaznia a csányi vágóhídja miatt, így lett benne egy + 25 kb. Duftól-Pécsig (időben ez kb. 10 perc plusz autóval)
Szopkodjad a csőrös kamionokat a 6-oson pláne Nádasd-Pécsvárad-Hirdi szakaszon Én ezt meguntam. Álló fasszal vártam, hogy kész legyen az M6
Ha arra van dolgom fogom magam 130-nál benyomom a tempomatot, kikötöm a kormányt azt hátramegyek a puttonyba aludni. Az ébresztőt beállítom a telefonon ami 2 percel felkelt mielőtt elérem az M60-as nagykanyart Bólynál
Mert B+ ez a festés a tűzoltóknak rokon szakma Arra vannak kiképezve, hogy fognak egy csövet, amiből jön a folyadék, és irányítani kell - ez van a festésnél is
Ugye mennyivel szebb, mint amit egy arab kecskepásztor robbant?
Usákok elég jól kifejlesztették már ezeket a kontrollált épület robbantásokat... eleinte voltak nehézségek (pl. a WTC nem dőlt ilyen szépen ) de mára tökéletes lett.
Dehogy az. Egyrészt mást is csinálunk másrészt már idén felraktunk több klimát.
ezzel az átlag ember így van. Csak felénk már nem rtalálni normális festőt sem. Aki valamikor qrva jól festett az is elkutyult már
sok lett a meló azt szabadnapos tűzóltókkal dolgoztat. ( most nem a blődit akarom basztatni de tényelg itt is tűzoltók nyomják maszekban a besegítést Aztán nem olyan a minőség mint zoli idejében. Ő csak a nevét adja hozzá, de már sajnos máshoz.
talán ki kellene venni a tíltást A motorodból is
azt írja zotyám, ha lejárt a női motorodról a törlesztő vegyél valami rendes motort olyat ami 2 elhúzza a 225-ötöt
ilyet senki nem tud kézből
hagyd, úgy sem tudod őket meggyőzni
miért nem ilyenkor mégy klímásoknak ez holt szezon
Süt a nap 13 fok van feltételek adottak
Elaludtál 225-nél, aztán azért törted össze a pofádat.....
ezn meg mit csodálkozol? A család is kilökött már magából
Az a lom ZX 9 se tudott többet.
na ezt mondom ezért semmi értelme. Add el a picsába hitelátválalással hátha találsz valami félvak szerencsétlent aki megveszi. Jobban jársz ha bérelsz valamit arra az évi 8 napra amiből motoron ülsz 4-et
vagy sokat mossátok
A Clio gyárilag narancsos (és nem a színére gondolok...), kellene neki egy komoly polírozás. Azzal viszont anyagot veszek el, tehát gyengíteném a fényezést. Marad így.
225-nél én is aludnék inkább
na ennyire narancsos a gyári fény is a pözsón
ilyenről még én sem hallottam
Pedig volt kecskemét audiba elem javítattva ahol 15 évvel ezelőtt is volt olyan technika ahol nem kellett egész elemet fújni egy hibáért csak ott ahol hiba volt és laikus meg nem mondta hova lett bejavítva.