Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen. Hisz radiátort is raksz. A klima azt a levegőt hűti/fűti amit felül besziv majd 12-14 fokkal hidegebben vagy melegebben alul kidobja. Amit nem tud beszivni mert egy ajtóval odébb van azt nem is tudja hatákonyan kezelni. Hővándorlással fog ugyan mozogni a hő de az nem.látványos és a falak hőtehetetlensége nagyjábol vissza is melegiti. Vagy hűti......
Nyilván alárendelt helyiségekben nem kell, a fürdőszoba neg valamilyen villamos fűtéssel amig használva van.
Nekem a fűtő klíma 24 fokra van állítva. Abban a helyiségben 24 fok van a többiben egyenletesen 20 fok.
Arra tökéletesek ezek. Akár még hüvösebbe is jól fog üzemelni, a hatásfok is valahol minusz öt körül kezd romlani. Hamarabb fog gondot okozni plusz három fokon a kültéri lefagyása.....
kb. lassan mindenki azzal fűt. Állítólag a mai modern klímákkal felébe sem kerül a fűtés. én nem értek hozzá kérdezt kawa 70 szakértőt minden bizonnyal többet tud nálunk.
Én is klímával fűtök de ilyet nem tapasztaltam. - 25 ig ugyan úgy fűt nem változik a SCOP érték. Sokkal jobb a hőérzet mivel keveri a levegőt nincs az hogy a lábam megfagy. Viszont az biztos, hogy az ajtókat nyitva kell hagyni különben ott hideg lesz.
Ja, azt hogy oldod meg, hogy az egész lakást egyenletesen kifűtse? Minden helyiségben külön klímával?
fogalmam sincs, hogy direktbe vagy ilyen hülye vagy csak tetteted magad Bár szerintem direktbe vagy ilyen hülye Mert szándékosan miiért akarnál hülyébnek látszani mint amilyen vagy? Mivel tavaly októberben a 4 napos kirándulásunk záró akkordajként megnéztük az új várkonyi kilátót a Véméndi úton mentünük át az autópályára. Te voltál már arra? Kételem Na én elöszőr meg utoljára Mosélk minőségű szar kacskaringós utak. Persze nem hozott lázba az sem, hogy sötétben kellett arratévednem
Én ezen a szakaszon járok pécsre, mint ahogy írtam is M60-al befejezőleg ami szintén autópálya minőség Mióta kész az M6 tény és való én nem jártam a 6-os főút pécs felé vezető szakaszán. Szerintem rosszabb volt mint az 50-es út időben meg katasztrófa. Ráadásul balesetveszélyes a sok marha miatt. Mondjuk itt láttam az országban csőrös billencseket sehol máshol Bár legyünk őszinték nem vigasztal. Aztán a pályán rákattintod a reteszt a tempomatra 130-140-nél az M60-as nagy kanyarig el sem kell venned De igazad van drága meg hosszú Időben meg 50 percel rövidebb
Biztos van jó is, sok pénzért. Mi csak ősszel-tavasszal fűtünk vele 2-2 hetet, amikor kint 15-18 fok van.
Hozok olyat ami minusz 15-ben is lerohasztja a ruhát rólad, és a scop is jó. Igaz, nem az amit a spur lakosság felrakat kétszázért.....
Mindenki azt hiszi hogy a kommersz klima kifűti a telet, de ha kimondottan a fűtés az elvárás sajnálja a pénzt.
Mínusz tíz fokban pocsék ám a COP, és csak a klíma alatt van meleg (meg huzat....), a lakás többi részében meg megfagysz (szembe szomszédom klímával fűt...)
Geri után egy adag racse kávézósok utcán.
Csakm áotor nem vonat mint pipi.
http://youtu.be/nS8iGwroqQk
Télen is........
Nya,pipikém,szerintem kevesebbet mén az a lom 9-esed.
Tuti van videjód róla.
Hamá a szarásról is fényképeztetsz.
http://youtu.be/XsAoicE7_ss
Nyáron!
nem Autópályán sosem kanyarodtak még le előttem a bal sávban
Klímával fűteni? A hülyének is megéri :-)
Az a baj hogy magadból indulsz ki
Eregy a halakkal beszélgetni, kb egy szinten vagytok
Nem, az te vagy Elmentél ott életedben 2x, fingod sincs a közlekedésről
https://goo.gl/maps/TBVRak4u63B6btKb6
Még a gugli is lehoz a pályáról, pedig az mindig arra tervez... 2 perccel rövidebb, és 13 km-el hosszabb a pályán. Ha csak 6-oson mész, akkor is csak 5 perccel több. Te a traktoroddal úgyse mész a pályán 140 felett, 110-et meg lazán mehecc az országúton is, kicsi rajta a forgalom, és jó minőségű. A mecseken meg élvezetes átrallizni inkább, mint a kamu alagutakat nézzem, hogy ezzel is mennyit loptak el tőlem
most mitt tehetek én arról, hogy blődi is festeget a szabadidejében, meg itt nálunk is a neves fényező pont tűzóltókat alkalmaz kisegítésre
mondjuk egyre több helyen látom, hogy ezzel váltják ki a fűtést Most, hogy ráadásul, promótálják ezt a napelemes cuccot szerintem megsoxorozódik hamarosan a melótok
Najó kaptok gerit a pofátokba.

http://youtu.be/W6c9XhQ2xS0
Azt csak úgy hiszed.
nem én nem andalogtam a motoron hanem hajtottam
hát de
pözsó is tiszta narancs az egész. De már csak felülről látszik mert a sár meg az útsó úgy betakarta az egészet, hogy a többi részen nem látszik már