Ezért van tervben a dobozos szállítás mert az éjszakai jövés-menéssel a netto helyszínen tartózkodást tolnám ki.
Lehetne motorral is így menni de az kibaszott fárasztó lenne.
Mer eddig egy nap oda egy nap vissza csülledéssel ment az idő,aminek az útvonalait már 2-3x végigjártam.
Festő tapasztalat.
Öcsém eléggé berágta magát a témába.
Neki a fehér rozsdaboglyán sikerült 250-280 mikron körül elérnie.
2x3 réteg.
egy epoxi alapozó,filler,szín combóvl,mindezt 2 rétegben.Full amatőr pince festés első próbálkozás ilyen méretben.
Ha valaki tudja stabilan a 90-110 mikron stabilan, gyári színt enyhe narancsosodás nélkül a teljes autón annak nem a fórumon van a helye,dögre keresi magát és válogathat a melók közt külföldi megrendelőkkel.
németet még esetleg, mert ott van néha 130+ is a gyári vastagság
ott azért előfordul oldalanként 20-30 eltérés is
japánt a 90 körülivel már nem valószínű hogy összejön
Nem kizarolag a zarlat miatt,sajnos akkor es jelenleg is zero helyettesitesem van,azt hittem megoldhato csaladon belul,de nem.
Talan egy 2x4 nap ugy hogy 3 napos unnepel tervezek.
A teljes előző HSZ-ed.A 19-es szezonom 8500-volt,nem vittem még dobozossal,225 a vége alattam,de csak mer eluntam azt a kurva autópályát,tavaly nagyon szar szezon volt de 3500 összejött,ami még mindig jobb mit a te 8 év/0 szezonod.
És a pályán kibaszottul elalszom.
Hát nem..... én is tudok olyan fémyezőt a 16-ban aki, ha kell visszacsiszolja a fémig az elemet és gyári rétegvastagságot fújnak rá... mérheted napestig rétegmérővel és nem mondod meg szemre, hogy nem gyári....
Nem. De baszták el anno pl a tükröt, demáshol is találtam szim eltérést, mert mig egy autonál sik felületek vannak a motor gömbölyödik mindenfelé és nagyon ugyanazt a rétegvastagságot klne fujni mindenhová.
Nem ördöglakat, de igényesen és tökéletesen nagyon kevesen tudnak fényezni. Akinek persze mindegy milyen, annak jó, mint mondjuk pipi
Ezeknek ilyen nincs...még a motorkák is hitelre vannak !