Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem pontosan megjött - a kínai cucc Olcsó dolgok, a legdrágább se volt 3000 Ft... de mégis, egy MT2 forgócsúcs volt vagy 5000, az jött meg leghamarabb, két hét se volt.
Nőnapra hivatkozva hétfőn még nyitva lehetnek a virágboltok, ez is csak azt bizonyítja hogy jobban félünk a nőktől mint a vírustól.
BÁCSI KAPTÁ TE IS ILJEN JÓ FALATOKAT A FŐNÖKEIDTÖL http://youtu.be/wHlOghL2SvE
kína most világvége, egy csomó filléres kacat nem jött még meg
nem nyomkövetéses aztán a fene se tudja merre jár, már hónapok óta
A hülye foxpost 2 nap alatt hozta a mobiltokomat.
mer a kínaitól Február 7 óta parcelsappon látható hogy ferihegyen van,de a posta nem tud róla mer nem olyan hanem levél.
Arról nem tud.
Motorozás ? Világvége van... a futár sem jár, 2hete várom az alkatrészeket, vízcső meg hűtősapka. Láncszett felszerelve, újgumi felszerelve, szelepek belőve(60ezernél még limiten belül), első telóban olaj lecserélve, hátsót kedden csinálják... igazi pénztemető ez a motorozás dolog.
De,de az már sok.
Hát vannak jók. Bár azért nem biztos hogy egy avatlan kézbe adnám mert nem biztos hogy tudja hogy mit vált ki a kutyából.
Téged ezzel kéne beoltani - és legalább 3x ismételni, hogy biztos legyen a hatása!
munkásőr jelző nem játszik?
Csak nem magadra vetted? A faccért sértődözöl itt, te nyomod itt a mantrát folyamatosan, én nem írkálom nap mint nap, hogy ne oltassa magát senki mert pont letojom ki milyen véleményen van. Négy baloldalad van mint apósomnak is. Az is felhívja nejem, azt pikk-pakk mocskos orbánozik aki kinyírja majd a nyuggerokta az oltással...
A pontos megnevezésed :
Liberálnáci farhát komadó törzsőrmester-aktivista.
Mint sokan mások.
Mióta várja már az oltást, most meg lemondják. Én is mérges lennék.
Na tudod kit komcsizzál, te fasz! Druszám, ki foglak ikszelni...
Áhh,csak bogyó nyünyörög mer a geci elvette az oltását.
Majd kap egy nyalókát és megnyugszik.
Jó hétvégét kívánok nektek! Látom megint politika! Semmi motorozás, bár az idő sem kedvez!
Büdös komcsiknak nem jár más csak a pofájuk.
kínai vakcina folyik
anyám nem komcsi aztán meg is kapta ma
Hú mi folyik itt Gyöngyösön...
Ezt nem akarom, ez csak úgy van.....
Látod, korrekt és gyors tájékoztatás
Amúgy téged olt a DK meg a libsi média, mit akarsz még?
Most jött a hivatalos SMS, hogy elmarad. Már nem csak "sajtóhír".
Opel tuning