Nem tudom nem is izgat. Kanyargóson nagyon ott van az öreg lom bájer. az nagyon élvezetes. Amúgy meg az új 850i gyorsul úgy mint a gyösz motorom, innét lefelé meg minden autó lassú mint a gechi.
Ja, egyenesen mindenki megy, meg ott lehet előzni is...De hogy micsoda para van ha kanyar jön, meg alagút, meg netalántán egy körforgalom...minden második barom megáll egy teljesen üres körforgalom előtt is....Ha egy valami nem tudnék lenni a világon, az a sofőr...
Nem jellemző: szeretek autózni, és akit utolérek, azt garantáltan igen hamar meg is előzöm. 110 körül járok, sima országúton (autópályát még nem látott a szentem).
Nem sokkal mehet jobban a tiéd sem szerintem. bár ki tudja? Papíron pont ugyanúgy megy mint a 109 lovas Ceed kombi ment (187km/h, 11,8 sec a 0-100), de ezt sokkal jobb gyilkolászni. Ez középen igen combos, amazt meg 5000-6000 között kellett pörgetni minden előzéshez.
Bakker, ezek tényleg olvassák a Sportmotor üzenőfalát!!!!
Ebben a pillanatban kaptam az SMS-t, hogy vasárnap délelőtt 9:30-ra menjek Szegedre (!!!!) az első adag AstraZeneca oltásom beadása miatt. Normális?! 100km-nél közelebb nincs oltópont?
Nyolc hónap alatt ma tankoltam nyolcadjára, és a mobiltelefonos appal ott a benzinkúton 10 másodperc alatt feltöltöd az adatokat. Nincs vele más teendő.
Egyszer mértem, F1re jártunk le Mogyoródra 4 nap 1440km 7.6 L/100km de csak kameráknál tartottuk be a 130at pályán amúgy 160-180 klímával kényelmesen... Országúton is volt 110es tempó.
Az nem rossz egyébként - a jóval fiatalabb, 1,4-es Kia Ceed kombim ennél lényegesen többet kajált.... (város 10-12, országút 7-7,5, a nálam töltött idő alatt full totál: 7,8 liter / 100km, de 2-3 decit lefelé csalt a computere, a valós az inkább 8,0 liter volt). keveset használtam városban.
Én is voltam a kocsival tankolni az előbb, de a guminyomást elfelejtettem ellenőrizni. Mondjuk elvileg abajog, ha kevés lenne valamelyik kerékben....
Azért a téli fogyasztás, téli gumival jóval több, mint nyáron-ősszel volt: https://www.spritmonitor.de/en...
Ebben a pillanatban kaptam az SMS-t, hogy vasárnap délelőtt 9:30-ra menjek Szegedre (!!!!) az első adag AstraZeneca oltásom beadása miatt. Normális?! 100km-nél közelebb nincs oltópont?
Azért a téli fogyasztás, téli gumival jóval több, mint nyáron-ősszel volt: https://www.spritmonitor.de/en...