Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beengedi, de mit csinál? Nem üzlet, nem bolt.
Nem tudom nem is izgat. Kanyargóson nagyon ott van az öreg lom bájer. az nagyon élvezetes. Amúgy meg az új 850i gyorsul úgy mint a gyösz motorom, innét lefelé meg minden autó lassú mint a gechi.
Pest?! A Kenézy Debrecenben van....
Ja, egyenesen mindenki megy, meg ott lehet előzni is...De hogy micsoda para van ha kanyar jön, meg alagút, meg netalántán egy körforgalom...minden második barom megáll egy teljesen üres körforgalom előtt is....Ha egy valami nem tudnék lenni a világon, az a sofőr...
elég egyenes út visz debrecenből pestre, mi ebben a hiba?
Írjam le, hogy kocsival gyorsabban járok, mint motorral? Bár ez kb. igaz, de egy motoros fórumon kiröhögnének érte....
Papiron mindenki így vezet, az utakon meg mindenki fenntart, pedig nekem is csak alul motorizált izéim vannak.
Nem jellemző: szeretek autózni, és akit utolérek, azt garantáltan igen hamar meg is előzöm. 110 körül járok, sima országúton (autópályát még nem látott a szentem).
Nem sokkal mehet jobban a tiéd sem szerintem. bár ki tudja? Papíron pont ugyanúgy megy mint a 109 lovas Ceed kombi ment (187km/h, 11,8 sec a 0-100), de ezt sokkal jobb gyilkolászni. Ez középen igen combos, amazt meg 5000-6000 között kellett pörgetni minden előzéshez.
Elég az. ugyan úgy fenn tudja tartani vele a forgalmat mint bármi mással :-)
Várj, ez mind semmi! Anyám is most kapott SMS-t, őt Debrecenben a Kenézy-ban hétfőn fogják oltani Pfizerrel.
De legalább nem is megy.
Nem különösebben parádés..
tőlünk meg hozzátok viszik a népet
Tudják, hogy új autód van, így lehetőséget adnak a páváskodáshoz.
Bakker, ezek tényleg olvassák a Sportmotor üzenőfalát!!!!
Ebben a pillanatban kaptam az SMS-t, hogy vasárnap délelőtt 9:30-ra menjek Szegedre (!!!!) az első adag AstraZeneca oltásom beadása miatt. Normális?! 100km-nél közelebb nincs oltópont?
Nyolc hónap alatt ma tankoltam nyolcadjára, és a mobiltelefonos appal ott a benzinkúton 10 másodperc alatt feltöltöd az adatokat. Nincs vele más teendő.
Komolyan irigyellek, hogy ennyi szabad időd van. Olvasod az indexet... és van időd kitöltögetni ezeket az oldalakat.
A jobboldali "kétharmad"...... ehh....
Egyszer mértem, F1re jártunk le Mogyoródra 4 nap 1440km 7.6 L/100km de csak kameráknál tartottuk be a 130at pályán amúgy 160-180 klímával kényelmesen... Országúton is volt 110es tempó.
Hopp, 2en is uarra gondoltunk - akkor nem bennünk van a hiba
Biztos olvasták a hozzászólásaidat...
Az nem rossz egyébként - a jóval fiatalabb, 1,4-es Kia Ceed kombim ennél lényegesen többet kajált.... (város 10-12, országút 7-7,5, a nálam töltött idő alatt full totál: 7,8 liter / 100km, de 2-3 decit lefelé csalt a computere, a valós az inkább 8,0 liter volt). keveset használtam városban.
Én nem lesegetem, városban 10, országúton 6,7 nem tiporva ennyi.
Én is voltam a kocsival tankolni az előbb, de a guminyomást elfelejtettem ellenőrizni. Mondjuk elvileg abajog, ha kevés lenne valamelyik kerékben....
Azért a téli fogyasztás, téli gumival jóval több, mint nyáron-ősszel volt: https://www.spritmonitor.de/en...