Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda járink mindig, tankolni is lehetőség szerint.
KÁR BELÉ DRÁGA DOLOG AZ
A benzinkúti egyébként nem olyan rossz - ha mindig ugyanoda jársz mérni.
Olyan úgysincs hogy minden motorba és minden motornak jó a fix 2,3 vagy a 0,8. Viszont ha van saját mérőd amivel tudod, hogy ha az 2,3-at ír, neked jó, akkor mindig 2,3-ra állítod.
Ugyan, mi?
ami ismét ennyit csal
pár éve egy túrán teszteltük 3 mérőt, hát egyik se volt azonos a másikkal, 1-3 tized eltérések voltak, 1 bar alatt
Tudom kéne egy digit unixból... mindig elfeledem...
asszony sunyiban regisztrált engem is, nem tervezem a dolgot, amúgy se kerülnék sorba hónapokig mivel orvost nem láttam azóta a mióta a benőtt körmöm kivágták, az meg lehetett vagy 4-5 éve
ellenben ha kínait adnak azt bevállalom, kínai ruha kínai telefon kínai oltás......mi baj lehet........
Keréknyomást kúton nem szabad nézni, több tizedet is csalhatnak. 1500ft egy nyomásmérő...
anyám csak egy telefont kapott hogy holnap menjen a háziorvoshoz, előtte apámat is ugyanígy értesítették
vagyis amikor szóltak akkor azt is mondták menjen előtte a papírért amit ki kell tölteni, ekkor hozott anyámnak is hogy ne kelljen annyit mászkálni
Szerintem olvassák a sületlenségeket amiket irkálsz és ezzel büntetnek. Itt felénk kapja mindneki az oltást az ütemezett sorrendben. Nyugdíjasok, betegek
Mi még mellőzzük majd talán jövőre...
na jó az határeset motornak nem igazi motor de legalább nem vagy buzi
az igazi motor az vagy egy hengeres vagy páros számú hengere van
Anyám kapott 3 hete (mint én is) levélben egy akármit, hogy MAJD keresni fogja a háziorvosa. Eddig semmi....
anyámat (71éves)neten regisztráltam aztán holnap tolják bele a kínai cuccot, fater leveles regisztrált őt múlt héten oltották
Semmi gond druszám!
Jóvanna, csak kötekedtem....
Nem. Rendeltem protektorokat, és inkább arra ültem nem nyenyőcére. Meg guminyomást néztem kúton, alig kellett bele zoxigén 4 hónap után.
Na, CLAM egyszerre két nickkel bukkant fel: ő az Elemes némber és a CAPSLOCK kolléga is?
Ez ilyen kapuzárási pánikroham volt?
Milyen csomóval ?
Itt írogatsz pár embernek és ennyi...ki állna veled szóba ezeken kívűl te vén szaros fosógép
Úr Isten !
Ti itt tényleg úgy nyávogtok mint a kislányok !
Szörnyű olvasni amit lerinyáltok itt naaagy motorosok !
Szégyenek vagytok !
Nem csak a motorosok szégyenei ,hanem a férfi nem szégyenei is !
Beszari kis szarok !