Olyan úgysincs hogy minden motorba és minden motornak jó a fix 2,3 vagy a 0,8. Viszont ha van saját mérőd amivel tudod, hogy ha az 2,3-at ír, neked jó, akkor mindig 2,3-ra állítod.
asszony sunyiban regisztrált engem is, nem tervezem a dolgot, amúgy se kerülnék sorba hónapokig mivel orvost nem láttam azóta a mióta a benőtt körmöm kivágták, az meg lehetett vagy 4-5 éve
ellenben ha kínait adnak azt bevállalom, kínai ruha kínai telefon kínai oltás......mi baj lehet........
anyám csak egy telefont kapott hogy holnap menjen a háziorvoshoz, előtte apámat is ugyanígy értesítették
vagyis amikor szóltak akkor azt is mondták menjen előtte a papírért amit ki kell tölteni, ekkor hozott anyámnak is hogy ne kelljen annyit mászkálni
Szerintem olvassák a sületlenségeket amiket irkálsz és ezzel büntetnek. Itt felénk kapja mindneki az oltást az ütemezett sorrendben. Nyugdíjasok, betegek
Úr Isten !
Ti itt tényleg úgy nyávogtok mint a kislányok !
Szörnyű olvasni amit lerinyáltok itt naaagy motorosok !
Szégyenek vagytok !
Nem csak a motorosok szégyenei ,hanem a férfi nem szégyenei is !
Beszari kis szarok !
pár éve egy túrán teszteltük 3 mérőt, hát egyik se volt azonos a másikkal, 1-3 tized eltérések voltak, 1 bar alatt
ellenben ha kínait adnak azt bevállalom, kínai ruha kínai telefon kínai oltás......mi baj lehet........
vagyis amikor szóltak akkor azt is mondták menjen előtte a papírért amit ki kell tölteni, ekkor hozott anyámnak is hogy ne kelljen annyit mászkálni
az igazi motor az vagy egy hengeres vagy páros számú hengere van
https://index.hu/belfold/2021/...
Itt írogatsz pár embernek és ennyi...ki állna veled szóba ezeken kívűl te vén szaros fosógép
Ti itt tényleg úgy nyávogtok mint a kislányok !
Szörnyű olvasni amit lerinyáltok itt naaagy motorosok !
Szégyenek vagytok !
Nem csak a motorosok szégyenei ,hanem a férfi nem szégyenei is !
Beszari kis szarok !