Teszttől még nem gyógyult meg nálunk senki
Általában a legdurvábbaknál két nap azt kiprüszkölték magukból vagy néhány hétig nem éreztek ízeket szagokat ennyi.
mert erről még sosem volt szó.
Megnéznék egy listát csak átfutás szerűen, az országban
De hát ez egyáltalán nem újdonság
ez nagyjából így van évente 2-szer eltart 4-6 hétig azt lecsöng.
És te azt meg elhiszed, hogy naponta 20 ezer embert letesztelnek?
Egyáltalán kit?
Honnan szednek ehhez naponta 20 ezer embert?
Hát nekem még nem szóltak
A körzeti nem tud hetente 50 embert összevadászni az oltáshoz
Már behívják a 10 évvel fiatalabbakat akik regisztráltak csak valaki mennyen már oltatni magát
akikkel én találkozok ahová én járok (a fél ország) egészséges emberekkel találkozom és nem látom a 10 millióból azt a néhány ezret aki ez miatt esetleg kórházba kerül
Az 5 naponta vagyis egy munkahéten 100 ezer ember
A nagy számok törvénye szerint már nekem is kellett volna ilyen tesztel találkoznom
Pl. nálunk a gyógyszer kiíratás is telefonon megy. A körzetihez be sem lehet menni, ha valakinek nátha vagy influenza szerű tünetei vannak csak betelefonálhat
nem küldik tesztre
csak annyit mondanak, hogy biztosan kovid maradjon otthon 10 napig.
Tovább megyek. ha nem lenne tv, meg internet akkor azt sem tudnánk, hogy a szokásoson felül van bármiféle betegség
Az viszont igaz, hogy egyre több emberrel beszéltem aki átesett rajta
Nem voltak rémsztorik
A múlt héten a volt szomszédomékkal futottam össze 70 feletti házaspár
Pl. Ők is túl vannak rajta. Kérdeztem, hogy milyen volt csak legyintetek
Egy jó néhány ismerősöm észre sem vette csak januárban a melóhelyi kötelező szűrésnél derült ki, hogy túl vannak rajta
Szerintem szándékosan túl van ez az egész hájpolva
A mai napig nem hiszem, hogy ez több mint bármelyik sima járványos betegség
Régen voltam bútorboltban de amikor télen jártam ilyen helyekre bent pont ugyanolyan hideg volt mint kint
Mondjuk a soroksári ikeát amikor csinálták asszem fúrtak több mint 140 kutat vagy mi a fenét a geotermikus fűtéshez. Az M5-ről pont oda lehetett látni. Így ott már ingyé van a fűtés
jó mondjuk nagy az alapterület 1100 nm. Mondjuk bútort nem lehet 50 nm árulni
700 ft/nm-el is lenne (vagy van) 8 kiló
Nálunk 900 ft/ nm/év
Ehhez kevés lenne az összes orvos, ápoló és kórházi takarító együttvéve
Még szerződtetni kéne a közmunkásokat is a mintavételhez.
20 ezerből 6 ezer?
tehát az ország 30 %-a jelenleg aktív fertőzött 3,3 milló ember
na haggyuk má
. Az asszony, meg ha anyám eljön kertészkedni összerakják kiteszik a ház elé azt elszállítják a zöldhulladék szállítós napokon
Nálunk van valami biogázüzem vagy mi a szösz azt abba kell nekik
Tudják, jól, hogy a fiacskája kormány ellenes, államellenes és uszító
Nem olvasol indexet
Annak a mellékhatásai a leg intenzívebbek
21-re nincs szükség sok ellenszavazatra a kormánypártnak
de
én ismerek többet is aki meghalt közvetve a vírus miatt, ebből egy jóedéllyel évekig élhetett volna
olyat is ismetek aki oxigént kapott napokig-hetekig, igaz itt se volt mind makulátlan állapotban
nálunk most a lakosság kb 10% beteg vagy karanténos 150 helyre jön(ne) a yard napi szinten
egy asztmás van kórházban az állapota stabil, de nincs jól már több mint egy hete