Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig a 2 nap alatt közel 300-an meg is haltak közülük...
faszt a dohányfüst kinyírja a vírust ezért nem kapta még el dohányos ezt a kórt
Nem is értem bogyó minek aggódik., A vírusnak kellene aggódnia ha bogyó tüdejébe kerül mert az ott kátrány meg füstmérgezésben azonnal exitál
Szerintem nekem is pedig csípem Druszám annak ellenére, hogy farhát kommandós.
Kettő nap alatt 2021.03.04 - 2021.03.06 (!!!) EZER fővel nőtt a súlyos, kórházi ápolásra szoruló betegek száma: https://index.hu/belfold/2021/...

Szóval nem tudom mi a faxt szeretnél még?
Kérdés,ha berakok 3 ásót,két lapátot,4 kapát és fél raklap virágföldet szerintetek nyitva tarthatok?
Kit
szerintem én templomba nem fogom elkapni a vírust
nem tudom ez a kocsmás dolog szerintem járványtól függetlenül lefutó félben van szerintem Olyan mint hagyományos kocsma, nem bárra meg éteremre meg pizzériára gondolok hanem arra a sima köpködősre, piros kockás abroszosra Nálunk itt kőrösön valaki egyszer összeszámolta 104 db kocsma volt nyitva egyszerre
Most (a műbalhés bezárást nem számolva) 7 van még talpon
és akkor most, hogy a vendéglátósok nincsenek nyitva 3 hónapja szerencsére nagyot csökkent az esetszám
Ezt is megoldották
de meg nagyon hülye azt ezt megbeszéltük a vitát le is zártam. Pl épp tegnap is találkoztam olyannal akik elkapták a te kedvedért mindig megkérdezem, 2 napig volt lázas
ja a munkahelyén találkoztam vele dolgozott Ennyit erről szerintem, akivel beszéltem mindenki még így nyilatkozott, bár sokan lázasak sem lettek.
neked máris ment az iksz
Nálunk már átlépte a 200-at, így is, hogy eléggé akadozott a szállítmány. Ha lesz dögivel, meglehet a heti 150-180. Két hét alatt le lehetne oltani a nálunk regelteket.
Kisfiam...keversz valami csóró családtagoddal !
Természetesen korlátlan a mobilnetem ,de soha nem mobilról netezek...az a szegények sportja !
Vannak erre sokkal jobban megfelelő eszközök !
Napiszar.hu.
Buzi vírus
Akárhol nézem a latex kesztyű elfogyott
Kellene festenem aztán vadászok hosszú szárú latex kesztyű XL méretben de nincs sehol
A nitlil vagy mi a szösz van de az szar mert nem nagyon nyúlik meg lófaszt se bír
Na, a virologusok megint osszecsaptak.
Jó napot kívánok!
Na.....mi van,van megint mobilneted?
Hogy ne lenne jó....legalább van mellette egy nagy darab szar !
ha ez így megy, jövő nyárig le lesz oltva az állomány fele
Na ez kivételesen vicces
Probaltad húzni is?
Nem azt mondja hogy "be fogunk oltani mindenkit", hanem hogy "be tudnánk oltani mindenkit"!