faszt a dohányfüst kinyírja a vírust ezért nem kapta még el dohányos ezt a kórt
Nem is értem bogyó minek aggódik., A vírusnak kellene aggódnia ha bogyó tüdejébe kerül mert az ott kátrány meg füstmérgezésben azonnal exitál
nem tudom ez a kocsmás dolog szerintem járványtól függetlenül lefutó félben van szerintem Olyan mint hagyományos kocsma, nem bárra meg éteremre meg pizzériára gondolok hanem arra a sima köpködősre, piros kockás abroszosra Nálunk itt kőrösön valaki egyszer összeszámolta 104 db kocsma volt nyitva egyszerre
Most (a műbalhés bezárást nem számolva) 7 van még talpon
de meg nagyon hülye azt ezt megbeszéltük a vitát le is zártam. Pl épp tegnap is találkoztam olyannal akik elkapták a te kedvedért mindig megkérdezem, 2 napig volt lázas
ja a munkahelyén találkoztam vele dolgozott Ennyit erről szerintem, akivel beszéltem mindenki még így nyilatkozott, bár sokan lázasak sem lettek.
Nálunk már átlépte a 200-at, így is, hogy eléggé akadozott a szállítmány. Ha lesz dögivel, meglehet a heti 150-180. Két hét alatt le lehetne oltani a nálunk regelteket.
Kisfiam...keversz valami csóró családtagoddal !
Természetesen korlátlan a mobilnetem ,de soha nem mobilról netezek...az a szegények sportja !
Vannak erre sokkal jobban megfelelő eszközök !
Buzi vírus
Akárhol nézem a latex kesztyű elfogyott
Kellene festenem aztán vadászok hosszú szárú latex kesztyű XL méretben de nincs sehol
A nitlil vagy mi a szösz van de az szar mert nem nagyon nyúlik meg lófaszt se bír
Nem is értem bogyó minek aggódik., A vírusnak kellene aggódnia ha bogyó tüdejébe kerül mert az ott kátrány meg füstmérgezésben azonnal exitál
Szóval nem tudom mi a faxt szeretnél még?
Most (a műbalhés bezárást nem számolva) 7 van még talpon
Ezt is megoldották
ja a munkahelyén találkoztam vele dolgozott
Természetesen korlátlan a mobilnetem ,de soha nem mobilról netezek...az a szegények sportja !
Vannak erre sokkal jobban megfelelő eszközök !
Akárhol nézem a latex kesztyű elfogyott
Kellene festenem aztán vadászok hosszú szárú latex kesztyű XL méretben de nincs sehol
A nitlil vagy mi a szösz van de az szar mert nem nagyon nyúlik meg lófaszt se bír