nem is akarnék, semmi értelme
azért hogy ismert nem tolja jobban a mélytorkot csak drágábban
egy noname 25 év körüli fitt plázacica sokkal jobb választás ürítőhelynek
Na, te is csatlakozz Ini-Bogyó társasághoz Szted melyik a könnyebb? felszedni egy csinos névtelen huszonéves Barbit, vagy megkapni egy VárkonyiAndit? Az első kategória már egy használt BMW-vel is megy a másodikhoz kell azért kis lé
sosem voltam kíváncsi más feleségére
ha nekem ennyi pénzem lenne és úgy adódna hogy el kelljen zavarni az asszonyt akkor tuti 25 alatti lenne az új rés
Láttad a volt feleségét? Na az hozzá illö kaliber volt, ez azért nagy ugrás számára
Az meg hogy tényleg nincs esze, mutatja hogy ezen a szinten már a huszonévesek között szoktak turkálni a delikvensek
...és okos is, mert tudja, milyen sok pénz 400 millárd. Mindenesetre nagy ugrás lesz a sötétvörös színkomcsi bocskor után - reméljük, nem kerül ideológiai válságba
A tény az tény,bár nem véletlen hogy a nyaralásra fókuszál a címmel ellentétben.
Jól nyomják a propaganda manipulálást.
A birka bogyófélék meg bégetnek hozzá.
Mondjuk azon jót röhögnék, ha lőlő megjelnne nále egy este a fekete mergájával, kilökne egy zsák pénzt hogy reggelig költözzön ki a házából mert holnap dózerolják le és épül a stadion kalocsán Persze kérdések nélkül.....
Aztán karanténba mentek? Vagy csak apór nép ne kóricáljon a világba...mert a buzi lakatos cigány márktól kezdve az összes politikuon keresztül minden pénzes zsák nyaral télen is.
azért hogy ismert nem tolja jobban a mélytorkot csak drágábban
egy noname 25 év körüli fitt plázacica sokkal jobb választás ürítőhelynek
ha nekem ennyi pénzem lenne és úgy adódna hogy el kelljen zavarni az asszonyt akkor tuti 25 alatti lenne az új rés
Meg aztán az se a a küszöböt rágta
Az meg hogy tényleg nincs esze, mutatja hogy ezen a szinten már a huszonévesek között szoktak turkálni a delikvensek
nem néz ki szarul sminkelve de attól még 45+ éves a hölgy
Jól nyomják a propaganda manipulálást.
A birka bogyófélék meg bégetnek hozzá.