Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs különösebb jelentősége nem volt rajta hangsúly
meg épen a mai árak mellett érhetne is annyit ezt írtad ez maradt meg bennem
Te nagyonhulye,bemondtam rgy lehetetlen osszeget,hasrautve.
csak halkan mondom, hogy az említett helyen 150-ért egy régi sorházi lakást nem kapsz, leginkább egy telket sem. A házad a külső kerületekben érne 60-80-at, kicsit bentebb meg azt a 150-et.
én nem látom az öreget
Azóta asse tudom milyen idő van tatán
Oké teszek egy próbát (bár nem tudom minek ) leírom kronológiai sorrendbe oké?
Itt a nagy nyugati jólétben zotyának írtam, hogy majd vennie kell fel hitelt. Erre az írta hitel nincs.
Mondom neki majd lesz, ha már a 150 millás háza zaciban lesz és felélte a vállalkozási 10 millát.
Ő rosszul értelmezte és arra értette, hogy az én házam ér 150 millát. Aztán megbeszéltük legfeljebb ha a gellért hegyen állna a duna felöli oldalon
Mondtam neki, hogy Ő említette valamikor, hogy a ház amiben lakik az 150 milla
Erre azt írta, hogy Ő ilyet nem mondott hablatyolok.
Én meg nem voltam rest kikeresni a tavaly szeptemberi beszélgetést amit kivágva mellékletként fellinkeltem ahol tényleg azt mondja,hogy az Ő házuk 150 millát ér
(persze erre már bölcsen nem reagált de hát mindegy is )
Aztán keresni úgy kerestem meg ezt a szöveget, hogy beütötem a keresőbe, hogy 150 . erre kidobott egy 2019-es hozzászólásomat is(szintén linkeltem) amikor a véleményem mondom el a prémium, közép és alsókategóriás háztartási gépekről. Érdekeségképen raktam fel, mert nem túl rég téma volt amikor az idíóta f2 kettő öszetörette a mosogatógépe előlapját és még fizetett is érte.
Na erről lenne szó de szerintem vagy olyan hülye, hogy úgy sem értesz meg belőle semmit
mer a tied nem ingerszegény mi
h-p reggel 7-17 ig ,sz 8-12 ig egyhelyben ülsz mindig ugyan ott és egyedül
Tedd össze a kezed, hogy bezárattak néhány hónapra
Most egy kicsit hagynak élni
Mar ertem, ennyire ingerszegeny elet mellett tenyleg kell hogy gyűlölj valamit.
Isten nem ver bottal. Csak vén, demens, balos (néha libsi? :) hülyékkel.
Hiányoltátok.az öreget, mondtam.hogy nem.vész az el
Tehát fogalmad nincs, csak a szokásos karakterfosás
mint minden ez is sok igazságot tartalmaz, meg sok hülyeséget
alapból az embereknek mindenből elegük van
hiszen az emberek azt szeretnék ne kelljen dolgozni vagy ha mégis skkor csak egy kicsit, de pénz legyen jó sok legalább annxi higy el se tudja költeni
adó ne legyen mert minek de ne jelljen fuzetni semmiért mert ugye a műtétek meg az iskola mindig is ingyen volt, meg a tűzoltó se kérjen pénzt ha eloltja a ház tüzet vagy a macskát leveszi a villanyoszlopról
a vírussal kapcsolatban bárki bármit tesz az nem jó, szihorítás az nem jó de sz sem ha nem szigorítunk
aztán az ilyen idióták miatt is (pl aki írta ezt az esszét) vannak a szart sem érő intézkedések

amúgy volt valaha nálunk olyan kormány akinek az intézkedéseivel az ország embereinek jelentős többsége egyet értett?
az űrhajós gyulától emlékszem arra hogy az összes fikázva volt előtte nem tudom mi volt azok az emlékek már kezdenek kiesni
maradjunk annyiban, hogy a halakat is hamarább tanítanám meg fingani mint ezt neked elmagyarázni
Meg kéthetente egy petpalackos Argus.
Ako csak a bago maradt?
Régen néha nyársaztunk, de arról is leszoktunk vagy tíz éve.
Mé nem?
Egyáltalán nem bográcsolunk.
Most miröl is beszélsz?
mondja azt egy olyan aki garázst legfeljebb a szomszédnál lát
Előszőr 4 milláért garázst kellett volna felhúzni majd utána megveni a retyót szerintem ez a sorrend
Aztán ha a retyóra nem futotta volna a végén akkor sincs probléma legalább télen rossz időben is tudnál hol borgrácsolni
Na a 150-re rákeresve közben megtaláltam egy régebbi hozzászólásomat pont prémium középkategóriás és olcsó háztartási gépekről beszélgettünk, mint ahogyan múltkor is szóba került Úgy emléxem inivel értettem egyet
Csak megtaláltam
Hát nekem válaszoltál pont ugyanerről beszélgettünk
De hát régen nagy haverok voltatok... Mitől romlott meg az édes kettes?
Mikor megjelent es elemzett bebasztam a tiltasba, szerintrm clam az.
Elemzo egy eve tiltva van.
Elmebeteg, transzgender, ribi.