Hát oda aztán kibaxottul kell híd hogy Géderlak és Uszód teljes 600 fős lakossága a paksi teszkóba tudjon menni a kalocsai helyett
...hogy az összes kiba kormány összes kiba strómanja hidat szeret építeni legjobban, mert ott a sok lé...
Most ezzel úgy felbaxtak, hogy mingyá' elkezdek indexet linkelgetni, mint Bogyó
Eddig semmi tünetem nem volt, most viszont hirtelen végtelenül álmosnak és fáradtnak érzem magam. Más bajom egyelőre nincs, rossz közérzet vagy ilyesféle...
Unatkoznak az adminisztrátorok, nincs elég faladatuk. Gondolom óvatosságból kevés embert hívtak be, vagy pedig nem jöttek el időpontra. Mivel minden "munkafázis", adminisztrálgatás, stb. külön, egymás utáni "munkahelyen" történik - 5 percenként simán be lehetne oltani egy delikvenst. Ehelyett negyedóránként esik be valaki....
Èrdekes, sok évvel ez elött a Polo árulta az RK láncokat, aztán mikor átállt az AFAM-ra, csinált egy raktársöprést. Láncok 25-50€, láckereke 5-10€. Majd egy tucatnyit vettem...azóta nem is nézegetem, hogy milyen drága lett. :-)
Az oempartson szinte minden drágább mint a márkakereskedésnél. Nálatok ezek sokkal körülményesebb dolgok mint nálunk, nem lehet mindent összevissza variálni, olcsósítani
Ezt dobja ki a motorhoz. Tudom, elvileg 525 elég lenne, de ... minden nagyobb motoros boltban pl. Louis/ POLO ezt ajánlják hozzá. Ha most ettől el karok térni, akkor ez itt elég bonyolult is tud lenni . A motorcyclespareparts.eu-n is 249,00 eur a szett, ami itt ugyanaz, mint otthon az oemparts.hu.
Ez az AFAM -szett a POLOban:
...hogy az összes kiba kormány összes kiba strómanja hidat szeret építeni legjobban, mert ott a sok lé...
Most ezzel úgy felbaxtak, hogy mingyá' elkezdek indexet linkelgetni, mint Bogyó
https://sokszinuvidek.24.hu/vi...
Es jol vagy vagy sem?
De nem tudom,hogy az első perctől regisztrált krónikus beteg szüleimet, miért felejtették el?
Ez az AFAM -szett a POLOban: