Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 10-essel olcsóbb az rk arany lánc hozzá 35-45ezer a lánckerekeket nem néztem mert annak szinte mindegy, ugyis ugyanazt raknám mind a kettő lánchoz.
Jaaa mert neked 530-as van rajta, na de minek... mindjárt megnézem mennyibe kerül itthon, nem lajos árakon.
hátra érdemes lenne vágatni hardox anyagból
kb örök élet
csak ha nincs kimarva utána a fog akkor eszi a láncot amíg be nem kopik mert a lézeres vágás kicsit mindig ferde
lehet reszelővel is küzdeni de egészen megerőltető
faterral oszlopos fúrógéppel csináltuk az utónunkát avval se volt egyszerű pedig van 40+ év esztergályos múltja
legutóbb ami olyan 5 éve volt 2000ft volt a 45 fogas hátsó hardox lemezből simából meg 700 ft
Háát... vagy nem
amikor '18-ban vettem, akkor nem volt,csak D.I.D.
most már van RK és AFAM (ez valamivel olcsóbb) is, lásd a képeket.
Rk-ból ez lenne 45kb. Az persze kérdés hogy mennyire beszerezhető nàlatok, meg milyen áron.
Ez van, majom-banán. Hál' istennek a láncolajzóval valószínűleg pár évet még kibír. Amióta felraktam, egyszer kellett utána állítani, a "bekopást" követően, azóta fasza. Igaz, max 20 ezret mentem azóta vele.
Jó drága, főleg a forintunkkal számolva
F@xom, szóval itt egy kép :
Nem nagy titok: 220 eurót fizettem 2018-ban, a nittelő szerszámért és a láncszettért.
ennyibe kerül most.
https://www.louis.de/artikel/d...
Egy fasza láncolajzóval lehet a gyűrű nélküli is tartós lenne és a surlódása is kisebb, gyorsabb lennél vele
Így szoktam én is de a JT nálam feltűnően gyorsabban kopik mint az afam vagy rk vagy sunstar. Az én szememben a jt a leggyengébb.
A gyári hátsó lánckereket 18000km környékén szedtem le, szemre hibátlan volt de a lánc szakaszos lett rajta, akkor volt már kb 7éves. A mostani RK láncom 40ezernél nem lett szakaszos csak oldalra elkezdett lógni és beleér a gumiba ha épp olyan a kedve. Na de a JT lánckerekem 20nál már az első brutálisan elkopott azt le is cseréltem és a hátsón is látszott a nyoma a kopásnak. Lehet ha jobban figyelek és az elsöt lecserélem hamarabb akkor tovább húzza a szett. Most erre jobban fogok figyelni.
Mennyibe fájt ez így? Priviben is jó lesz. A Cbre vetted?
did volt, de még a régi o-gyűrűs kivitel
2010 körül vettem utoljára
gyűrű nélkülit most is tudok olcsón méterre ha kell végtelenítik is
Na, elkezdték nálunk is az oltást. Nyomatják a pfizert.
meg a fűrészgépre való lánc volt
Mert gondolom a szettet rendelted, nem csak a láncot. Ettől függetlenül úgy gondolom egy lánchoz kéne adni nittelőt,mivel az is a lánc része.
Fura, én így kaptam 3 éve az enyémet.
a jt nem rossz, én mindig kettő kicsit veszek előre aztán ha eszembe jut cserélem pár ezrenként
így együtt kopik a hajtás többi részével
bár nekem inkább a görgők kopnak el a sár és a homok miatt mitsem elkezdjen nyúlni a csap kopás miatt
ha írják hogy nincs az jó dolog
pl én a nittelőt mindig kidobtam és parentszemet meg kellett kellett venni helyette
így mindig +1000-1500 ment a kukába
volt régen egy motoros bolt ott tekercsből szemre adták a láncot csak az nincs már
alakítsd át ékszíjhajtásosra Azt könnyebben találsz ha cserés leveszed a betonkeverőről
Nekem van valahol egy azthiszem gold de lehet sima szürke did 525 nittelő mert vettem hozzá de volt a csomagban.

Már nem veszek did láncot mert szerintem nem éri meg a +sok pénzt. Az rk lánc az én motoromon 40et ment el, porban sárban. Ha odafigyelek és a jt kislanckereket előbb cserélem egy jobb márkára akkor lehet tovább bírta volna
Változik a világ úgy tűnik
Akkoriban külön ki volt írva hozzá, hogy külön meg kell venni a nittelőt, tehát nem vertek át.
Most nézem a Motoralkatrész eu.oldalán:
"A D.I.D egy prémium minőségi meghajtólánc gyártó cég, aki még mindig Japánban gyártja termékeit. Ez a garancia a folyamatos és megbízható magas minőségi szintre. A lánchoz nittelőszem jár."
DID 525/ 108szem GOLD!
Vettem már ott én is és kaptam hozzá nittelőszemet.
Ezaz, ott szokott lenni a csomagban. Arany is szürke is. Pont ugyanilyet raktam fel a sajátomra 3éve akkor volt benne. Tavaly is raktam egy aranyat abban is volt. Szürkét meg legalább ötöt tavaly és volt bennük...