Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a második dózisban kapom, június (!!!) 3.-án.
Áhh,ahhoz még kell az 5G.
Megkapta végre a chipet, amitől fidesz szavazó lesz?
Bogyónak kellett nagyon asszem.
És hát rá különösen figyel a főni.
Elkezdődött a véralvadás...
nálunk 1951-nél járnak
anyám 1950-es ő múlt héten kapta meg
ha így hajtunk 73-ig legalább 20 hét, de ha a 2. oltások is elkezdődnek akkor lesz az 40 is szóval idén akkor se jönne össze ha nagyon akarnám
amúgy a kínai oltás jöhet bármikor azt hajlandó vagyok beadatni, a többit még nem gondoltam végig
hát ez, hogy lehet
Ja persze, először megépítik a hidat a Dunán, hogy az ország nyugati oldaláról is tudjanak menni a szurkoló
Még az infrastruktúra kiépítése folyik bogyó utána megkapjátok a fűtött gyepes stadionotokat is
azért itt sem mindenki okos
https://www.szeretlekmagyarors...
Akkor hajrá!
Én szeretem az m9-et ha kecskemétre megyek akkor rárakom 180-ra a tempomatot és azon a 20km-en behozom amit a 6-oson nyernék földvárig, azon az oldalon meg jobb lentről menni mint a kamionokkal verekedni az 52-esen.
Igen, például még nálunk sincs stadion, fűtött gyeppel.
Nem tudom, nem tartom számon. Reggel 1-2 megyés mondta hogy mennek. A mi csoportunkba az a 3-4 ember még biztos hogy nem kapta meg.
Biztos beírta valaki, hogy jobb a GS
Ott az M9, az sincs kihasználva, most lesz fölötte 20 km-el egy másik, ami még annyira se... miközben a Kecskemét-Szeged vonaltól a Dunáig eljutni rémálom...
nálunk szinte minden idős ismerősöm megkapta már az első adagot. Látod bogyó 47 kalocsán már oltják azokat is
majd lesz úgy számolom kb. délután 2 aztán 3-ra a lábadon se tudsz majd állni 5 re kiér a mentő de dolgavégezetlenül villogóját lekapcsolva áll tovább a ház elöl
Az a baj, hogy qrva sok hely van, ahova lehetne költeni
én most azt látom az ismerőseim körében egyre nagyobb az oltási hajlandóság. Persze főleg az idősek körében ott kivétel nélkül mindenki de egyre több korombélit is hallok, hogy amikor alkalma lesz beoltatja magát
Szerintem az oltási kedvet most meghozták már
A KALOCSAIT NEM ISMEREM DE A PAKSI EGY KIS PUTRI
Az nem lenne jó, ha lenyúlnék, az természetes.
Annak kell örülni, hogy nincs már más ahova költeni kellene!
Hogy áll az állomány az oltással?
vakamibolyasmit minditt higy ez fasta kesz mert fél kalocsa mehet dolgozni a paks2 céghez
ami ugye jól hangzik, de ha egy városban nincs munkahely akkor az a város pusztulásra van itélve
Oszt a mohácsi híd? M9 Pécs érintésével készül. Szerencse hogy itt a Szekszárdi M9 Dunahíd
Le
Miért, jobb lenne ha a komplett híd árát lenyúlnák? Így legalább a lenyúlt pénz mellett lesz egy híd.