Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz, két sor zsk de alá kell betony. Faszom se zsaluzgat, ráadásul csomo deszka kell. Meg idö.
Biztos, mert tizenegy-két évesen vettem meg ezt a kazijukat. Meg van.még most is
én mostanában mindenhová zsaluköveket teszek, 10x gyorsabb a munka, és csak kicsit drágább, de ha kőműves betonoz attól meg sokkal olcsóbb, mert madzag mellé az egyszemű is le tudja pakolni
Zárt helyen van, a betonnak jo. Mi áznánk. Ez most kézi mix lesz mer van ingyé soder meg három aránylag kisebb terület. De igy is négy felett van a mennyiség.
cuki néni pofikája mára már biztos eléggé ráncos lehet
http://youtu.be/b9xBAtCsCTQ
Az. Ráadásul aztán.még lesz 68 m kerités, az is vagy 15köbméternyi........
ha mixer hozza gyorsan kész lesz, megszikkad aztán mehet a fólia rá, aztán eshet az eső egész héten
Hát te ?
Én meg már intéztem a balzsamozást meg a helyet Lenin mellett !
Buzi egy munka az is.
Holnap betonyolni kéne. Sokat. Nem.kéne esö.....
párás meleg sokkal rosszabb, kb mint amikor a forróvizes medencében akarnál úszni
a meleg engem se nagyon zavar egész gyerekkoromban kit voltam a napon, vonatokon se volt hideg sosem nyáron
ez a forró vasas dolog olyan mint a tábortűz, az egy öröm forrás, akármilyen meleg
Totál nem zavar a meleg, szerszámkovács a szakmám, de már írtam ehhez hasonló gépeken dolgoztam, na ott volt meleg rendesen...

http://youtu.be/EPM57RXbCyc
régi cégnél télen a lézeresek nagykabát sapka ültek a gép előtt mi akkor meg pólóban toltuk, nyáron meg kb trópusi esőerdő volt mert közel 100% páratartalom és 35+fok kezdéskor, amikor bemelegedett ilyen 42-45, hazajöttem megfürödtem és be kellett takarózni a 25 fokban mert fáztam, 2 kor végezte olyan este 6 felé már nem kellett a takaró
Melómba már most 28 fok van, nyáron 42-52 fok között szokott lenni szépen szoktak kidőlni a nők a gépek közül...
ma kellett menni mert ma áll a cég
ha holnap is ilyen jó idő lesz akkor csak hintázok egész nap, szerintem menni nem fogok tudni annyit futkostam le-fel
idén így még nem izzadtam meg
van vagy 200 óra elmaradásom szóval el kell kezdeni dolgozni
Tegnap?
Tényleg jó de teszek is érte. azt a motorra is költöttem, vettem csimmát is, meg piázgatok is... meg a napi sallangok... mint csóró panelpatkány élünk...
most értem haza, ma rengeteget dolgoztam, még a hegesztő gépem is letérdelt olyan iramban olvasztottam a pálcákat
De te azert a penzert csak dolgozgatsz, ők meg csak fizetgetnek.
a 180 jó dolog pont 60 ezerrel több mint a fizetésem
Dasz iszt idióta!
Aze tuti jobban van , es mar nincs annyira begazolva sem, meg se reccen ha lekomcsizzuk.
Igy halad lesz meg allamtitkar a 3. Gy1G kormanyban ugy 2050 korul.
levégelt a kínsi testkábel nem szerette a 3,2-es pálcát
nézni kell valami réz kábel szettet mert sz ehhez adott alu vezeték szart se ér
mondjuk a réz kábelszett sokkal nehezebb mint az inverter
Hát ja. Jó lesz ha beindul a szezon mert egy alkesz leszek, vagy már vagyok.