Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azt is mond el, hogy miért Egyrészt ez a divat, másrészt amikor bemégy 20 méter gurulás után a fagyizóba mindenki lássa,hogy motorral vagy.
persze amikor meglátják mire ülsz fel és meddig mégy akkor nem értik mi a francnak az a sok cifraság rajtad
ja,én is.Csak ennek semmi köze az előzőekhez.
nagyjából ezzel én is így vagyok annyi pici különbséggel nekem azért annyira nem penge az immunrendszerem de azért még szódával elmegy. Mondjuk az ősök, hogy leoltatták magukat így azért nyugodtabb vagyok én meg majd kiprüszkölöm vagy így vagy úgy
Beleszeretett o1g-be, ennyire nem durva a majom dns.
Foglalkozott vele.a kormányunk, més szemmel néz a politikára
miért ennyire élvezted?
Nekem sem tort meg el semmim, megis huzok fel kabatot, terdvedot, gerincvedot motorhoz.
Nem tudom mit tud,ami biztos a kötelező oltásokon kívül soha nem kértem/kaptam semmit,40 elmúltam és kórházban még csak látogatni voltam.
Akkor van baj ha pont nem olyan egészséges a szervezeted mint azt gondolod. Nem te lennél az első aki így gondolja hogy ő egészséges.
Ezt a sok hulyeseget a szervezeted es az immunrendszered is tudja?
Nem vagyok oltás ellenes,ezt már párszor kitárgyaltuk. Felölem aki akarja adassa be magának,engem nem zavar és nem is akarom róla lebeszélni.
Nekem van egy jól működő szervezetem,van egy jól működő immunrendszerem ami azért van hogy leküzdje a számára nemkívánatos dolgokat.Ha minden munkát elveszünk tőle ilyen oltás formában akkor mi marad belőle?
Mindenkinek van lehetösége, nem privilégium. Kérdés mikor.
oltás ellenes vagy?
Akkor népellenség is vagy
Ne hagyd ki, ha van rá lehetőséged.
Nem kérek én egyet sem.
Engem le is tiltott hogy ne kelljen megvitatni hogy akkor most ez hogy is van.
ha ketten mondták vissza egyszerre kérd a kettőt, nem kell vele később kínlódni
te együtt élsz gödöllői bútorboltossal
Szerintem a gyorsabb halált válaszd. Ettől a szuritól még hetekig elkínlódsz mire odaleszel szerintem ugorj a vonat elé gyorsan
Nálunk aki kérte, megkapta.
Én nem kaphatok 3 hónapig, mert már túlestem rajta.
Aztán most meg dölnek meg a totál biztonságos fámák......
Mondjuk lógtak már emberek lámpavason néphülyités miatt
Hát ja,elküldött mindenkit a picsába akinek kétségei voltak az oltás biztonságával kapcsolatban.
Az.
Az a babafürdetös?