Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már egyszer elkefzte az ember akkor lehet szúrni fél évente az idők végezetéig
lesz itt merci kocsibmeg arany karkötő amnyi pénz összejön az oltásból
egy 4 tagú család évi 8 oltás 20 ezrével pont egy f astra ára
te beszélsz ostobaságról?
Úgy tudom neked csak a 8 elemid van meg
6 első 2 második
arra sem emléxel tegnap mi volt a vacsi nem,hogy arra, hogy mi volt 40 éve
Akkor is ostoba voltál már nem az eszedért tartottak.meg
és pesten meg szegeden mija lófaszt csinálnak még Eelve van 5 féle minta analizálásra. hát ennél egyszerűbb már nem lehet a helyzet
Mert ti logosok voltatok. Nem volt ott egyiknek.se baja. Nálunk nem maradt ki senki.
Hááát, ki mekkora. Az Ini jó nagydarab, a Pipi meg picike. Viszont annál töményebb.
hát ezt honnan tudjuk? Ezt a kérdést abban az időben azért nem tették fel egyrészt nem is lehetett kinek másrészt eszébe sem jutott senkinek, mert ami kötelező az kötelező És ha a párt mondja ezt akkor az így helyes Nem rugózott ezen senki. Ez a fránya nagy liberalizmus baszik itt be.
Mekkora hülyék vagytok de ez teljesen normális......
hasznosabb elfoglaltság
ezt egyéne válogatja. Nálunk suliban a kötelező után az osztály harmada nem jött másnap a láztól
azt a fajtát azóta levették a polcról, mert kell a jövedéki bevétel
De ha van pár guriga elköltve akkor sem kér sukdigungot, érted. Vagy nem de ez mind1 is.
Viszont nincs hitelünk.
te honnan a fenéből kukázol ki ilyeneket szerintem ezt a 80-as évek elején hallgattam
Az Alfát viszont jól eltüntetted. Feloldódott.
A pénz nem boldogít, csak amit venni lehet rajta.
Aztan jott a joido, oscar bacsi meg nem gyütt.
De mire?
Az a pénz ami nincs elköltve olyan mintha nem is lenne
Mer abba is.valami ukrán olcso vackot szittál biztos
csak 96 ezer
az is csak a f.szát irányítja mi
Az se aki csak simán meg akart verni, pedig arra készültem.nézönek alig vártam a joidöt mert hát akkor ment volna csak
az a kérdés,hogy cserélődik e át másra, mert ha nem akkor hamarosan elfogy neki a készlet
Pedig.már hozzászokhattál volna
Beijedtem na.
Amugy vot olyan aki le akart szurni vagy mi. Oszt megse gyütt el.