Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a telefon bosszúja
besokallt a sok szartól
Te, az első kepet lattad?
elkapni mindenki el fogja, az az érdekes hogy egy korcsoporton belül kb azonos állapotban lévők között van aki észre sem veszi, van aki 1-2 nap akatt kiheveri és van aki kórházba kerül
mert aki aztmás meg egyéb gondjai vannak az érthető
se az nem hogy egy csomó ismerősnem úgy pozitív a vérből nézett tesztje hogy semmit se vett észre, és ilyen 40-50 évesek nem kimondottan sportosan egészségesen élők
Sajnos a te jól működő szervezetedet sem fogja elkerülni a vírus.
Mert semmi köze hozzá.

Ez olyan mont a motoros. Van aki már esett motorral, a többi majd fog.
Á, csak a szokásos semmihez sem értése
Fényképezni még mindig nem tudtok
Árnyékos helyen vakuzni is kellene
Most nem jövök még rá, hogy te szerelmes vagy a nem létező tokámba vagy csak írígykedsz,hogy nekem nincs
te csak ne aggódj fogok én még vicceket mesélni a temetéseden
Most hogy lattam a kepet a hallal kezdek megijedni toled, meg nem lattam senkit akinek a szemére is rahuzodott a tokája, aggodom erted.
ne reménykedj Ha véletlenül nem visz el a 2x-es túlsúly Amikor tolod ki a "motort" mosni a ház elé, hogy mindenki lássa elcsap majd egy kamion
Én mindenkit figyelmeztetek, hogy a motor veszélyes üzem Mondjuk neked legfeljebb csak így
Lehet motorozni is azért nem motorozik mert nem volt már sisak amit be tudott volna csatolni a tokájától.
A fizimiskad es a dedelgetett tokadat nezve meg a rengeteg szemet kaja, fingszagu e cigi, ulo eletmod, szerintem te elobb leadod a jegyet.
Teged meg a komcsit tutter tulelem.
De igenytelen.
még meg is hunyászkodsz Én tévedhetetlen vok
úgy ki vagy párnázva baszod persze, hogy nem törtek még el
Zotyám legyünk egész őszinték. Ha nem volna ez a vírus, neked néhány éven belül akkor is lőttek
Nagy dagadék test ehhez szinte mindig párosul, magas vérnyomás, koleszterin, mindenféle akut szív és érrendszeri rendellenesség. Rásegítesz vele a mozgás teljes hiányával. A mozgás nem egyenlő azzal, hogy a lapraszerelt sarokkanapékat felhordod a 8 méter magas tetőre Szóval magas vérnyomás, magas koleszterin bezáródni készülő erek, merevedő érvfalak. Aztán ezek a meszes erek hamarosan elérik az agyi ereket is ennek a kezdődő jelei már rég mutatkoznak az írásaidban Ha meg beoltatod magad akkor az oltástól annyi ha nem oltatod magad akkor meg a vírustól. Neked már teljesen mindegy. Ha pogány vagy keresztelkedj meg, hogy legyen kinek feladni az utolsó kenetet
Sosem voltam tevedhetetlen.
Akkor minek a védő?
Ugyan nem tudom a részleteket,feltételezem te sem,de jó eséllyel volt ott valami nem ismert betegség ami lehet hogy kovid ide vagy oda,így is megtette volna a dolgát.De ez csak találgatás,nincs is értelme ezen a vonalon tovább menni.
Pedig en szentul hiszem hogy torhetetlenek a csontjaim. Mivel meg nem tortek el.
Hat nem lehet mindeki beszari autopalyameno aki kinlodva megy 220-at a lomjaval es siman behazudja a 270 et, holott meg a 220 is sokkkk.
Várd ki a végét. Majd ha megkapja a másodikat is
Ha elkezd itt nekem orbán egy géniuszozni én letiltom
nem szeretem a köpönyegforgatókat
Jahogy az osoket szivatod meg inkabb?
Vigyek el a balhet?
Amugy F2 emlitett egy festo 40 es pasit, valszeg o is ugy gondolta penge a szervezete.